- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Fotoğraf koyunca daha iyi oluyor :) hem fotoğraf koyacaksın diye güzelce hazırlıyorsun öyle olunca yemek canin istiyor filan :)aa tabii başımla beraber beklerim biz biraz üşengeçiz hiç foto çekip koymuyoz
siz gelirsenizz topiğimiz canlanır
Cnm yarın mutlaka yeniden başla ama takip edicem seniAfiyet olsun canlar.
Ben foto çekmedim çünkü çekemezdim. Yediklerimin haddi hesabı yok. Kayınvalidem memleketten bir kutu kargo yolladı ki içinde en sevdiklerim var. Bazlama yufka tulum peyniri erişte vs vs:) bide eşim evde o
Yediklerimi anlatıyim
3 çeyrek yağlanmış bazlama 2 sine peynir 1 tanesine bal sürüp yedim
Zeytin yedim çay içtim.
Bugünlük diyetten istifa ettim.
Ben ettim siz etmeyin nolar :) :)
Ohhh misss supersiniz bu sayfayi hergun takip ediyorum heeeEki Görüntüle 1700739
Bu sabah ki kahvaltım:)
Neeeee ben bu aksam patates yemegi yicektim bogazima durdu yahuEki Görüntüle 1700851
Bu da gelenler.
Trt1 de diyet listesi anlatıyor doktor şimdi.
Yulaf ezmesini 5 çorba kaşığı yoğurtla karıştıracakmışız. Kahvaltıyı doğru yapıyormuşuz. Ya salata Yoğurt, ya salata çorba olacakmış 3 ü birden olmicakmış.
Akşqm yemeklerinde bezelye ve patates olmamalıymış. ( Allahım ben patatesli bezelye yemeği yapıp yemiştim geçenlerde)
Eti balığı kızartmicakmişız ızgara olcakmış
Burda 3 kasik pilav degil 2 kasik pilav var farkindamisin yoksa benmi yanlis goruorumEki Görüntüle 1697090
Bu akşam biraz coştum malesef
4 köfte 3 kaşık pilav biraz paprika Sos
Bol salata ve su. Ekmek yok.
İnşallah yarına devam. Ooo yemeği çok severim erişteli mercimek annem süper yapar. Üstüne sarımsaklı yoğurt döküp en üstüne de naneli biberli yağ kavururdu.Cnm müsaade edersen buda benim öğle yemeğimEki Görüntüle 1700918
Evet valla malesef öyle dedi hemde sürekli tv lere çıkan ünlü bi doktordu. Neyse az ye bariNeeeee ben bu aksam patates yemegi yicektim bogazima durdu yahu
3ün 5 in lafı mı olur :)Burda 3 kasik pilav degil 2 kasik pilav var farkindamisin yoksa benmi yanlis goruorum
Afiyet olsun. Eve geçince doğum günü pastanı da bekliyoruz :) :)Eki Görüntüle 1701078
Öğle yemegim
Ekmek yooooook :)
Resim ters kusura bakmayinnnn
Salatayi yiyemedim malesef
Yarin atarım Insallah :)Afiyet olsun. Eve geçince doğum günü pastanı da bekliyoruz :) :)
Paylasmak cok istiyorum canim hatta hergun fotosunu cekerim yediklerimin esimdenbcekiniyorum istemio bole seyler ama paylasmaya calisicamCanım benim sen de paylaşabilirsin insan kendini sorumlu hissediyor inanki iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?