Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Benim aksam yemeğim öğlen ki ile aynı o yüzden paylasmiyorum foto.
Gene ekmek yok
Salata ve çorba yemedim gene.
Çok az pilav yedim

Paylasmak cok istiyorum canim hatta hergun fotosunu cekerim yediklerimin esimdenbcekiniyorum istemio bole seyler ama paylasmaya calisicam
Afiyet olsun canım. Ya ben en sonunda söyledim elletmiyorum dur foto çekecem diye biraz uyuz oluyo ama yapcak bişe yok :)
O yoğurtlu olan ne

Afiyet olsun canım. Ya ben en sonunda söyledim elletmiyorum dur foto çekecem diye biraz uyuz oluyo ama yapcak bişe yok :)
O yoğurtlu olan ne
Yigurtlu olan brokoli ve karnabahar haslamasi uzerinde sarimsakli yogurt sence bu menu fazlami canim ekmek yok

Yigurtlu olan brokoli ve karnabahar haslamasi uzerinde sarimsakli yogurt sence bu menu fazlami canim ekmek yok
Aslında o sebzeli menünü öğlen yemeği olarak yiyebilirsin hem senin için alternatif bi öğün olur. Bence çok değil ama ben de pek anlamıyorum yiyorum yani. Birde mutlaka su koy menüne lokmaların arasında yudumla. İnsanı şişiriyor gerçekten erken doyuyorsun.

Ama ben zaten 12 de falan kalkiyorum canim gece cocukdan uyuyamiyirim gec kalkiyoruz 1 de falan kahvalti yapiyorum 5 bucuga doru aksam yemegi anca acikiyorum zaten hani ara ogun sansim hic yok 2 ogun beskeniyorim canim bide yemek arasi su yontemini seviyorum kesinlikle istah kesiyor ama yemek arasi su icnek kilo aldiriyormus oyuzden biyince baya bi cok iciyorim gunde 3 lt fiks

Aaa yemek arası su içmenin kilo aldırdığını bilmiyordum

Adet olacağım çok siskinim ve kabizim

Dün akşam yemeğe gittik bu yüzden foto cekemedim.
Hamsi ızgara ve salata yedim.
Tabi bir parçada ekmek !!

1 yumurta
Az peynir
Domates salatalık maydonoz tere bol acı pul biber
Açık bir çay

Bu sabah ki kahvaltım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…