Afiyet olsun canım. Ya ben en sonunda söyledim elletmiyorum dur foto çekecem diye biraz uyuz oluyo ama yapcak bişe yok :)Paylasmak cok istiyorum canim hatta hergun fotosunu cekerim yediklerimin esimdenbcekiniyorum istemio bole seyler ama paylasmaya calisicam
Yigurtlu olan brokoli ve karnabahar haslamasi uzerinde sarimsakli yogurt sence bu menu fazlami canim ekmek yokAfiyet olsun canım. Ya ben en sonunda söyledim elletmiyorum dur foto çekecem diye biraz uyuz oluyo ama yapcak bişe yok :)
O yoğurtlu olan ne
Aslında o sebzeli menünü öğlen yemeği olarak yiyebilirsin hem senin için alternatif bi öğün olur. Bence çok değil ama ben de pek anlamıyorum yiyorum yani. Birde mutlaka su koy menüne lokmaların arasında yudumla. İnsanı şişiriyor gerçekten erken doyuyorsun.Yigurtlu olan brokoli ve karnabahar haslamasi uzerinde sarimsakli yogurt sence bu menu fazlami canim ekmek yok
Ama ben zaten 12 de falan kalkiyorum canim gece cocukdan uyuyamiyirim gec kalkiyoruz 1 de falan kahvalti yapiyorum 5 bucuga doru aksam yemegi anca acikiyorum zaten hani ara ogun sansim hic yok 2 ogun beskeniyorim canim bide yemek arasi su yontemini seviyorum kesinlikle istah kesiyor ama yemek arasi su icnek kilo aldiriyormus oyuzden biyince baya bi cok iciyorim gunde 3 lt fiksAslında o sebzeli menünü öğlen yemeği olarak yiyebilirsin hem senin için alternatif bi öğün olur. Bence çok değil ama ben de pek anlamıyorum yiyorum yani. Birde mutlaka su koy menüne lokmaların arasında yudumla. İnsanı şişiriyor gerçekten erken doyuyorsun.
Aaa yemek arası su içmenin kilo aldırdığını bilmiyordumAma ben zaten 12 de falan kalkiyorum canim gece cocukdan uyuyamiyirim gec kalkiyoruz 1 de falan kahvalti yapiyorum 5 bucuga doru aksam yemegi anca acikiyorum zaten hani ara ogun sansim hic yok 2 ogun beskeniyorim canim bide yemek arasi su yontemini seviyorum kesinlikle istah kesiyor ama yemek arasi su icnek kilo aldiriyormus oyuzden biyince baya bi cok iciyorim gunde 3 lt fiks
Evet canim dikkat et iyi arastir bizim bi tanis yemek arasi su iciyidu kilo almak icinAaa yemek arası su içmenin kilo aldırdığını bilmiyordum
Aynı durumdayım. Küp gibiyimAdet olacağım çok siskinim ve kabizim
Afiyet olsun :) ekmeksiz de balık yenmezki insanın midesi bulanırDün akşam yemeğe gittik bu yüzden foto cekemedim.
Hamsi ızgara ve salata yedim.
Tabi bir parçada ekmek !!
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsunRolla :)
Sanada şifa olsun inşallah cnmEki Görüntüle 1701862
Günaydın kızlar. Yine uykusuz bir geceydi çöktüm resmen.
Sirkeli suyum sana da merhaba :)
Sanada afiyet olsun cnm.
Teşekkür ederşm canım inşallah faydasını tez zamanda görürüzSanada şifa olsun inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?