Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Afiyet olsun menün çok güzel :) ben bugün yine tekim. Tek olunca diyet iyş gidiyor.
ols
Suan kendimi ac hissetmiyorum yalnızım zaten Bisey yemek canım istemiyor Ama birazdan çorba yapabilirim bogazlarim aciyor çünkü.
Yarin çok yoğun çalışacağım yani sabah 8.3O da girip cuma sabahı 8.3O da çıkacağım hastaneden. Cuma günü iş çıkışı memlekete gidecegim doğum günümü kutlayacağız ailemle. Pasta yerim ben o gün :)

Gökçe adında 7 aylık kızım var 1 Mayıs doğumlu..
Ek gidaya geçtik hem anne sütü hemde mama veriyorum.
Gününüm çocuğunu bebegimle ilgilenerek geçiriyorum..
Hoşgeldin aramiza :-* Allah anali babalı büyütsün gökçe bebeği.

Aynen benim de tüm vaktim oğlumla geçiyor. Adı Alparslan :) hatta şuan akşam yemeğimi yemeğe fırsat bulamıyorum :)

Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım tabiki ye pastanı. Yerime de ye 1 dilim.
Bu arada ekmeksiz tüm menülerin süpersin :)

Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım tabiki ye pastanı. Yerime de ye 1 dilim.
Bu arada ekmeksiz tüm menülerin süpersin :)
Aynen çok fazla ekmek aramıyorum. Ekmek yenecek yemek yoksa tabi :)
Çok teşekkür ederim Insallah yeni yaşım bana fit bir vücut verir :)

Akşam yemeğim 1 kase Kıymalı bol limonlu şehriye çorbası
Yanına 1 kase yoğurt
Ve evde Son kalan sebzegiller :) havuç ve turp
Ekmeksiz.
Üstüne su içilecek koymayı unuttum.

Aynen benim de tüm vaktim oğlumla geçiyor. Adı Alparslan :) hatta şuan akşam yemeğimi yemeğe fırsat bulamıyorum :)
Maşallah diyelim adıyla yaşasın inşallah. Sanırım emekleme ve yürümeye başlamış olmalı..
Gün geçtikçe daha yaramaz oluyorlar.. :)

Akşam foto çekmeyi unuttum..
4 kaşık pirinç pilav
4 kaşık kuru fasulye yemeği
2 bardak ayran
Turp tere
Su

Bu arada tere yemeğin yanında tüketildiği zaman yemekte alınan yağları yakıyor..

Nette okumuştum..

Tereyi çok severim ama Diyarbakırda bi türlü tere bulamadım. Tere var mı diyince dereotunu gösteriyorlar.
Epeydir Emekliyor teyzesi hatta kanepelere tutunup sıralıyor. Bi ara ellerini bırakıp bi kaç saniye dengede bile kaldı. 6,5 aylıkken tutunup kalkmaya başladı.
Bende doğumdn sonra bu diyet denen zorlukla karşılaştım. Lisedeyken 55 kilo çubuk kreker gibi bişiydim ozamanlarda nası kilo alacam diye sızlanırdım.
Bu arada 88 doğumluyum. Yaşlarımız aynı sanırım.

Evet aynı yaştayız...
Benim bebeğimde hep kucakta gezmek istiyor. Yürüteçe bırakıyorum ama fazla sevmedi alttan süt dişleri çıktı baya bir huzursuz..
Allahım kolaylık versin.
Onların bir gülüşü yeter :)

Kuru fas
kuru fasulye 5 kasik yap pirinc pilavi 1 kasik.
Zor durumdan kalmadigin surece pirinc pilavi yeme cnm hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…