Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

canım bende ani diyete girdim yani programsız yemekten boğazdan kısarak ilk 10 de 5 kilo verdim herşey güzel süper ama bende saç dökülmasi hızlandı bunun perhizle ilgisi varmı bilmiyorum. bende 2 sene oncede saçlarım dökülüyordu bunun üzerine doktorum bana piskolojik olduğunu sölemişti ve fixplant marka bir ürün kullanmış ve bana iyi gelmişti. sanırım saç dökülmesi yine nüks etti bunun sebebi nedir sizde bu durum varmı, perhizin etkisi olabilirmi? lütfen konu hakında bilgisi olan yazsın.

Vallahi bilemiyorum ama proteini azalttıysan ondan olabilir. Benimde saçlarım az özellikle emzirme döneminde neredeyse kelaynak kuşuna döndüm. Sonra bepantol evin bemiks ampullerini aldım haftada bir uyguluyorum. Çok işe yaradı. Boğazından kısma sadece yediklerinden kalorisi yüksek olanları kıs canım benim.

Bende su an diyetteyim aynı zamanda bebegimi emziriyorum aynen dediğin gibi saçlarım aşırı dökülüyor özelliklede banyo yaparken her yer saç teli oluyor..

Ben saç dökülmesi vitamin eksikliğine bağlıyorum özellikle çinko alımı eksik olduğu zaman dökülüyor.

Sende diyettesin herşeyden yiyebilirsin herşeyin tadına bak ama ölçülü bir şekilde..

Umarım bu saç dökülmesi geçici bir durumdur..

Canım geçici bir durum korkma. Bebek anneyi tanıdı derler halk arasında :) geçer yerine daha iyisi çıkıyor

Kalkıp evi temizleyim biraz kalori yakarım
Sabah 40 squat yaptım.
Gün içinde yine karın bacak hareketleri yapıcam.

Merhabalaaaaar :)
11. 3O da
Et kavurma
Domates
Peynir
Çay Kahvaltim bundan ibaret.
Ekmek yemedim babam ekmek yemiyon ya kızım sen miden nasil diyor :)

Merhabalaaaaar :)
11. 3O da
Et kavurma
Domates
Peynir
Çay Kahvaltim bundan ibaret.
Ekmek yemedim babam ekmek yemiyon ya kızım sen miden nasil diyor :)
Yaaa işte hep alışkanlık ekmeği banıp banıp yemek :)
Afiyet olsun canım :)

Düşünmene bile gerek yok böyle masum meleklere kem gözler çok değer dünya kadar kisi girip çıkıyor kaç bin kişi konuna göz atmış bi bak belki ben abartiyorum sen bilirsin canım.
Mevlam korusun bende maşallah diyeyim

Değiştirdim canım sağol haklısın.
Konuya kaç kişinin girip baktığına hiç bakmamıştım şaşırdım şimdi
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…