Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Öğle yemeğim
1bardak suya 3 kaşık yulaf ezmesi
Yarım saat önceden hazırladım yumuşadı.
Aslında içine meyve falan da güzel olurdu veya tarçın da tat verirdi ama sade yiyorum.
Bakalım akşama ne yicez. :/

Afiyet olsun canım. Biri de bana hazırlasa da ben de yesem. Çok halsizim. Herkesi doyurdum kendime halim yok
Kiyamam sanaaaa hazırlamak zor geliyor doğru öğle yemeği hazırdı ama akşama ne yiyeceğiz bakalm :)

45 sguat da bende olsun üstüne 20 dk yürüyüş yapıldı.
Bacaklarım sızlıyor yürüdükçe...
Ohhh maşallahh yok mu arttıran.
Ay zaten hastayım bacaklarımın arası dayak yemiş gibi. Birazdan kalkıp mekik çekecem. Buradan Düzenlerim :)
Gelsin dümdüz göbüşler. Tabi iki üç güne bi wc çıktığım için davul gibi şişiyorum

+90 yarım mekik çektim.
Tabiki mekik çekerken karnımı içine iyice çektim. Yatarken nefes verdim kalkarken nefes verdim umarım doğrudur. Karnımın içinde yanmalat olunca tamam diyorum işe yarıyacak :) yeni yıla bomba gibi Fit girmek üstiyorum.
Şuna bak çocuk doğurdu kendini saldı demesinler ayrıca giydiklerim yakışsın istiyorum. Kilom fazla olmasa bile derli toplu fiziğe sahip olmak istiyorum. İnşallah olacak.

Bu akşam yemeğinde sadece 3 tane dolma yedim yanına sarımsaklı yoğurt
Üstüne su.
Ekmek yok.

1 ekmek 700 kaloriden günlük üstümüzden atıyoruz:) Afiyet olsun canım karnabahar mı yediğin.
Hamur işlerinden kaçıyorum.. Evet karnabahar haşladım yoğurtladım üstüne kuru nane ve pul biber attım..
Yanında mercimek çorba ve rendelenmiş turp var..
Suyumuda yemeğin üzerine ictim..

Birazdan şekersiz çay icicem.

Sanada afiyet olsun.. :)

canim merhaba wc sorunun sanirim senin dimi, ben ne yaptiysam olmadi en son, aksamdan 1 bardak suya 1 adet cevizi kirip (ic ceviz varsa gerek yok direk at suya ) attim suya, sabah uyaninca ac karnina dislerimi fircaladim sonra oturarak önce suyu ictim yavas yavas iciyoruz ama dikme direk kafane :) sonra da o isladigim cevizi yedim, 15 dk sonra wc ye cikartiyor beni istersen bi dene sende

Aaa gerçekten mi ceviz var evde ama sanırım epeydir duruyo alınca deneyeyim sağol.
Aslında sölemesi ayıp sabah 7 gibi çıkıyordum ama arada bi düzenim şaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…