Afiyet olsun canım. Biri de bana hazırlasa da ben de yesem. Çok halsizim. Herkesi doyurdum kendime halim yok
Kiyamam sanaaaa hazırlamak zor geliyor doğru öğle yemeği hazırdı ama akşama ne yiyeceğiz bakalm :)Afiyet olsun canım. Biri de bana hazırlasa da ben de yesem. Çok halsizim. Herkesi doyurdum kendime halim yok
45 sguat da bende olsun üstüne 20 dk yürüyüş yapıldı.50 squat yapıldı nefes nefese kalındı
Ohhh maşallahh yok mu arttıran.45 sguat da bende olsun üstüne 20 dk yürüyüş yapıldı.
Bacaklarım sızlıyor yürüdükçe...
1 ekmek 700 kaloriden günlük üstümüzden atıyoruz:) Afiyet olsun canım karnabahar mı yediğin.
Hamur işlerinden kaçıyorum.. Evet karnabahar haşladım yoğurtladım üstüne kuru nane ve pul biber attım..1 ekmek 700 kaloriden günlük üstümüzden atıyoruz:) Afiyet olsun canım karnabahar mı yediğin.
Çok güzel görünüyor:) eliye sağlık..Eki Görüntüle 1704846
Bu akşam yemeğinde sadece 3 tane dolma yedim yanına sarımsaklı yoğurt
Üstüne su.
Ekmek yok.
Aslında pek doymadım ama işte bugünde böyle olsun :)Çok güzel görünüyor:) eliye sağlık..
Afiyet olsun.
Çok hafif bir yemek olmuş..
Aaa gerçekten mi ceviz var evde ama sanırım epeydir duruyo alınca deneyeyim sağol.canim merhaba wc sorunun sanirim senin dimi, ben ne yaptiysam olmadi en son, aksamdan 1 bardak suya 1 adet cevizi kirip (ic ceviz varsa gerek yok direk at suya) attim suya, sabah uyaninca ac karnina dislerimi fircaladim sonra oturarak önce suyu ictim yavas yavas iciyoruz ama dikme direk kafane :) sonra da o isladigim cevizi yedim, 15 dk sonra wc ye cikartiyor beni istersen bi dene sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?