Ben varımKimse yokmubende katılmak istiyorum
Hoşgeldin canım benim tabiki katılabilirsin. :) yediklerimizi paylaşıp destek olmaya çalışıyoruz ama bugün bi topluca enerjimiz düşük inşallah kısa sürede toplanıp devam edicez :)Kimse yokmubende katılmak istiyorum
InsAllah canım :) yaz a az kaldı Zayıflamak lazımHoşgeldin canım benim tabiki katılabilirsin. :) yediklerimizi paylaşıp destek olmaya çalışıyoruz ama bugün bi topluca enerjimiz düşük inşallah kısa sürede toplanıp devam edicez :)
Ben de 62 kilo yum boyum da 162 felan 54 e felan düşmek istiyorumBen varımmerhaba ben askzor 21 yaşındayım 73 kiloyum :-( 162 boyundayim. Bekarım Sen tanit bakalm kendini :)
Hoşgeldiniz aramıza..Arkadaslar Merhaba bende doğum kilolarımi atmak istiyorum
Bayadir aklımda Zayıflamak ama bi türlü olmuyo size katıldım işte inşallah sizle birlikte vericem yaza kadarHoşgeldiniz aramıza..
Öncelikle kendine inan istikrar önemli !
Sonra gerisi gelir ..
Söylemeyi unuttum evliyim 1 kız çocuğum var adı hira çok yaramazBen varımmerhaba ben askzor 21 yaşındayım 73 kiloyum :-( 162 boyundayim. Bekarım Sen tanit bakalm kendini :)
Bizde arkadaşlarla geçen sene yani yaza doğru herbilafe almıştık cidden faydası var ama korkup icmemistikKızlar forx5 diye bi çay varmış Zayıflamaya çok faydası varmış. Bilen var mı. Doğrumu yazdım tam da bilmiyorum
Ay bende 22 yasima girdim sahi pazar günü unutmuşumSöylemeyi unuttum evliyim 1 kız çocuğum var adı hira çok yaramaz
Doğum günün kutlu olsun o zamanAy bende 22 yasima girdim sahi pazar günü unutmuşum
Çok teşekkür ederim. Zaten çalışıyorum yoğun bakım hemsiresiyim çok yoğun çalışıyorum :)Doğum günün kutlu olsun o zamansen Zayıflamak için neler yapiyosun kaç kilo vermek istiyorsun
Afiyet olsun arkadaşım.
Aslında kahvaltı tabağı başkaydıAfiyet olsun arkadaşım.
Gayet hafif olmuş:)
Gayet hafif olmuş. Gece çorba çok severim :) memlekette yol boyunda vardı bazen abim götürürdü gece 2-3 gibi onu hatırladım.
Cam önün şahane çiçeklerle :)Eki Görüntüle 1706498 Eki Görüntüle 1706498
Günaydın kızlar:)
Sabah sabah ıılık limonlu ve elma sirkeli suyum...
Hadi bol eksili günler olsun..
Maşallah allah uzun sağlıklı ömürler versin. Analı babalı büyütsün. Benim de bir oğlum var 10 aylık.Söylemeyi unuttum evliyim 1 kız çocuğum var adı hira çok yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?