Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Kilo vermedikce motivasyonum düşüyor bitiyor yok oluyor :-(

Günaydın kızlar..

Benimde motivasyanum düşük çünkü regl oldum :/
Yerimden kalkasim gelmiyor birazda gerginim üstüne birde misafirim var hazırlık yapmam lazım.
Komşularımla çay saati yapacaz..

Günaydın kızlar..

Yerimden kalkasim gelmiyor birazda gerginim üstüne birde misafirim var hazırlık yapmam lazım.
Ya bu regl bizi mahfetti.
Bi de çocuk çok yoruyor beni. Yaşadığım yer çok tozlu herhün ev süpürüyorum ama toz hiç gitmiyor kafayı yicem.uffff çok bunaldım burada ailemin yanına gitmek istiyorum.

Günaydın askzor ben de artık verememeye başladım. Sinir oluyorum.
Düşürme motiveni. Yediklerini bir daha gözden geçir canım. Bir yerlerde hata mı yapıyoruz
Sen gene verdin ben veremedim deli olacağım
Bilmiyorum nerde eksik birşey var. Ya bide bende reglim o yüzden siskinim yani Insallah öyledir :)

Günaydın kızlar..

Neler yapacaksın :) misafir ağırlamak normalde güzel ama diyette olunca zor oluyor

Sen gene verdin ben veremedim deli olacağım
Bilmiyorum nerde eksik birşey var. Ya bide bende reglim o yüzden siskinim yani Insallah öyledir :)
Bir kilo gitmişti ama şimdi 300 gr fazladan gözüküyor açıkcası çokta uğraşmıycam offf bazen yılıyorum herşeyden

Ya bu regl bizi mahfetti.
Bi de çocuk çok yoruyor beni. Yaşadığım yer çok tozlu herhün ev süpürüyorum ama toz hiç gitmiyor kafayı yicem.uffff çok bunaldım burada ailemin yanına gitmek istiyorum.
Ailen nerde uzak şehirde mi ?

Bende bebegimle ilgileniyorum odaya bırakıyorum mesela önüne oyuncak falan bırakıyorum oynamıyor gözleriyle beni takip ediyor kapıdan çıktığım zamanda arkamdan ağlıyor wc gidecek vakitim yok !!!

Böyle gün boyunca uzanıp yatmak istiyorum tv izlemek istiyorum.. :/

Neler yapacaksın :) misafir ağırlamak normalde güzel ama diyette olunca zor oluyor
Dün geceden sigara böreği sardim bisküvili pasta yaptım un kurabiyesi ve sakallı pogaca yani 4 çeşit oldu 2 şekerli 2 tuzlu yeterli..

Evet sadece cay içerim heralde çünkü yersem emeklerim boşa gitmiş olacak sadece tanida bakarım bitti..

Servis tabağını foto çekerim unutmazssam:)

Evet canım Ailem ankarada biz d.bakırdayız. Ve burada hergün çatışma sesleri dinliyoruz şu An bile yer yerinden oynuyor.dışarı istediğimiz gibi çıkamıyoruz. Can korkusundan.
Bi çarşı pazar gezmesini unuttuk. Malum pazarda askeri hamile karısının yanında öldürdüler burada.
Allahtan bu sene tayinciyiz hazirana kadar sıkacaz dişimizi.
Beenşm oğlan da aynı odadan çıkamıyorum. Uyuyunca halletmeye çalışıyorum

Çek de gözümüz gönlümüz açılsın :)
Biraz da olsa ye bence çünkü ev sahibi yemediği zaman misafirlerin de yiyesi gelmez yani benim öyle oluyor :)

Bugünkü çay saati menum...

2 catal pastadan aldım 1 tane sigara böreği yedim yarim da pogaca yedim 2 şekersiz çay birde orta şekerli türk kahvesi içtim..

Akşamda bir kase tarhana çorbası içtim..

Senin adına çok üzüldüm. Doğuda yaşamak çok zor..
Allahım sizi ordan bir an once kurtarsın.. İnsanin psikolojisi bozulur yahu..

Ohhh ellerine sağlık canım ne güzel olmuş.
Valla ben de komşularımı çağırcam ama sırf yapıp yerim diye korkuyorum :)

Bugün paylaşım falan yapmadım
İçimde bi sıkıntı var canım sıkkın, yorgunum, bunaldım heralde ondan.
Kendimi toplayınca paylaşıma devam edecem inşallah. tüm enerjim çekilmiş gibi

Kızlar kurt üzümü diye Bisey varmış duydunuz mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…