GünaydınKilo vermedikce motivasyonum düşüyor bitiyor yok oluyor :-(
Ya bu regl bizi mahfetti.Günaydın kızlar..
Benimde motivasyanum düşük çünkü regl oldum :/
Yerimden kalkasim gelmiyor birazda gerginim üstüne birde misafirim var hazırlık yapmam lazım.
Komşularımla çay saati yapacaz..
Sen gene verdin ben veremedim deli olacağımGünaydınaskzor ben de artık verememeye başladım. Sinir oluyorum.
Düşürme motiveni. Yediklerini bir daha gözden geçir canım. Bir yerlerde hata mı yapıyoruz
Neler yapacaksın :) misafir ağırlamak normalde güzel ama diyette olunca zor oluyorGünaydın kızlar..
Benimde motivasyanum düşük çünkü regl oldum :/
Yerimden kalkasim gelmiyor birazda gerginim üstüne birde misafirim var hazırlık yapmam lazım.
Komşularımla çay saati yapacaz..
Bir kilo gitmişti ama şimdi 300 gr fazladan gözüküyorSen gene verdin ben veremedim deli olacağım
Bilmiyorum nerde eksik birşey var. Ya bide bende reglim o yüzden siskinim yani Insallah öyledir :)
Ailen nerde uzak şehirde mi ?Ya bu regl bizi mahfetti.
Bi de çocuk çok yoruyor beni. Yaşadığım yer çok tozlu herhün ev süpürüyorum ama toz hiç gitmiyor kafayı yicem.uffff çok bunaldım burada ailemin yanına gitmek istiyorum.
Dün geceden sigara böreği sardim bisküvili pasta yaptım un kurabiyesi ve sakallı pogaca yani 4 çeşit oldu 2 şekerli 2 tuzlu yeterli..Neler yapacaksın :) misafir ağırlamak normalde güzel ama diyette olunca zor oluyor
Evet canım Ailem ankarada biz d.bakırdayız. Ve burada hergün çatışma sesleri dinliyoruz şu An bile yer yerinden oynuyor.dışarı istediğimiz gibi çıkamıyoruz. Can korkusundan.Ailen nerde uzak şehirde mi ?
Bende bebegimle ilgileniyorum odaya bırakıyorum mesela önüne oyuncak falan bırakıyorum oynamıyor gözleriyle beni takip ediyor kapıdan çıktığım zamanda arkamdan ağlıyor wc gidecek vakitim yok !!!
Böyle gün boyunca uzanıp yatmak istiyorum tv izlemek istiyorum.. :/
Ayyy aynı benBir kilo gitmişti ama şimdi 300 gr fazladan gözüküyoraçıkcası çokta uğraşmıycam offf bazen yılıyorum herşeyden
Çek de gözümüz gönlümüz açılsın :)Dün geceden sigara böreği sardim bisküvili pasta yaptım un kurabiyesi ve sakallı pogaca yani 4 çeşit oldu 2 şekerli 2 tuzlu yeterli..
Evet sadece cay içerim heralde çünkü yersem emeklerim boşa gitmiş olacak sadece tanida bakarım bitti..
Servis tabağını foto çekerim unutmazssam:)
Senin adına çok üzüldüm. Doğuda yaşamak çok zor..Evet canım Ailem ankarada biz d.bakırdayız. Ve burada hergün çatışma sesleri dinliyoruz şu An bile yer yerinden oynuyor.dışarı istediğimiz gibi çıkamıyoruz. Can korkusundan.
Bi çarşı pazar gezmesini unuttuk. Malum pazarda askeri hamile karısının yanında öldürdüler burada.
Allahtan bu sene tayinciyiz hazirana kadar sıkacaz dişimizi.
Beenşm oğlan da aynı odadan çıkamıyorum. Uyuyunca halletmeye çalışıyorum
Ohhh ellerine sağlık canım ne güzel olmuş.Eki Görüntüle 1706056
Bugünkü çay saati menum...
2 catal pastadan aldım 1 tane sigara böreği yedim yarim da pogaca yedim 2 şekersiz çay birde orta şekerli türk kahvesi içtim..
Akşamda bir kase tarhana çorbası içtim..
Kızlar kurt üzümü diye Bisey varmış duydunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?