Merhaba canım günaydın hoşgeldinMerhaba günaydın
sanırım topic açalı 10 gün olmuş hayırlı olsun inşallah kilo verirsiniz
kilo bildirimi yapıyormusunuz ??
Yağ yakımına faydası var diye içiyorum gerçekten de 1 haftadır göbüşümdeki pufluk indi.Yarından itibaren bende başlamak istiyorum..
Peki bunu neden içiyorsun?
Afiyet olsun canım :)Eki Görüntüle 1702946
Bu sabah ki kahvaltım..
Her zamanki gibi bol yeşillik ve sebze var. Şekersiz çayım ve 2 dilim kepek ekmeğimm.
Yooo aslında çokta abartı değil yarına telafi edersin.Günaydın herkese iyi hafta sonları :*
Dün kahvaltı dışında yemek yemedim.
Amaaaaaaaaa
2 dilim kek
1 sigara böreği
1 küçük pogaca
10 tane kestane kaynatmasi
3 bardak çay
Yatana kadar yediklerim bunlar
Ha bir de hastayım diye yatmadan yani 24.00 gibi 1 fincan ıhlamur yaptı annem onu içtim.
Çok mu abartı olmuş
Evet oluyor hem ailem hemde iş yerindekilerden bir kac kişi dedi.Yooo aslında çokta abartı değil yarına telafi edersin.
askzor aslında spora başlasan mı üç beş hareket yapsan kardır diye düşünüyorum. Mesela günde 50 mekik veya squat. Squat yapınca nefes nesefe kalıyorum. Metobolizmayı anında harekete geçiriyor
Etrafındakilerden zayıflamışsın falan diyen oluyor mu?
Çok sevindim. Benim de bel bölgemde incelme olmuş olacakki eşofman aşağıya iniyor. :)Evet oluyor hem ailem hemde iş yerindekilerden bir kac kişi dedi.
Evde arada yapiyorum hareket filan göbek filan atiyorum :)
Benimde bütün sorunum basenlerim.. GenişlerÇok sevindim. Benim de bel bölgemde incelme olmuş olacakki eşofman aşağıya iniyor. :)
Bide şu belimdeki simitler erise süper.
Baba tarafım karadenizli olduğu için biz doğuştan kalçalıyız. Ne yaparsam yapiyim totom çok küçülmüyor aslında fena da durmuyor tek sorunum göbüş ve yandaki simitler.
Sporla düzeltince çekip fotosunu atacam inş :)
Benim bacak içi kaslarım çok zayıf geçen ilk squat yaptım iki gün sızladı bacaklarım. Ama şimdi rahat alışıyor. Evet dansta çok iyi ter attırıyor :)Bende bugun 50 sguat yaptım ayyy cok zor yahu...
Nefesim kesildi bacaklarım baldırlarım ağrıdı.. Sade diyet yapmakla ben formda kalabiliyorum yani mutlaka hareket etmek şart..
Günlük yarım saat yürüyüşüm vardı yanına 50 sguat ekledim birde daha eğlenceli olsun diye yanına dans ekledikmi tamam.
Çok çok geçmiş olsun canım bebişe bulaşmadan atlatırsın inşallah. Bol bol şekersiz ıhlamur iç.Mrb kizlar
Dun biraz halsiz hissediyodum kendimi. Bu sabah kalktigimda cok kotuydum. Bogazim cok kotuydu, yutkunamiyordum. Tabi yaninda hapsirma, burun akintisioglus 6 bucukta kalkti onada cok yaklasmamaya calistim.
8 30 da balli limonlu ihlamur ictim
9 da emzirip uyumustuk oglusla. Uyaninca babasi bakmis saolsun. Kalktigimda saat 11 di. 1 saat oglusla oynadik
Zaten hastayim diyeti ertelesem mi diye düşünürken
Iç sesim "hayiirrrr" dedi
Bende kahvaltimi hazirlamaya mutfaga gittim
Hemen paylasiyorum
1 yumurta
1 ucgen peynir
Azicik beyaz peynir
1 bardak form cay
1 dilim ekmek ( bu ekmekler bitsin kepekli alacagiz sonra )
Merhaba canım günaydın hoşgeldin
Kilo bildirimi isteyen yapabilir tabiki kim etki görmeye başlarsa başlasın:)
Ben yarım bir kilo civarı verdim ama ben zaten Son sınırımdayım o yüzden çok yavaşladı kilo vermem o yüzden haftada 2-3 kilo düşünmüyorum. Açıkcası ben aylık kilo verimleri daha kalıcı görüyorum. Ani verilen kilolar çok hızlıca yanına bir kaç arkadaş kilo daha alıp geliyorlar :)
Çok çok geçmiş olsun canım bebişe bulaşmadan atlatırsın inşallah. Bol bol şekersiz ıhlamur iç.
Kahvaltın da çok güzel. Yeşilliği bol tut canım mideni geçici süre doldurur. Afiyet olsun
Merhaba canım..Merhabaaaaa
Hepinizi pek özledim :-*
Neler yapıyorsunuz bakalm
Dün sevgilimle doğum günümü kutladık çok az pasta yedim.Merhaba canım..
Ne yapalım hep aynı kaldığımız yerden devam ediyorum.
Yarin tartı günüm
???????
Sen neler yapıyorsun bakim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?