Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Gayet hafif olmuş. Gece çorba çok severim :) memlekette yol boyunda vardı bazen abim götürürdü gece 2-3 gibi onu hatırladım.
Afiyet olsun.
Gece çorba içmek ayrı bir güzel :)
Ben mandalina yedim yatıyorum yatağımi çok ozlemisim

Maşallah allah uzun sağlıklı ömürler versin. Analı babalı büyütsün. Benim de bir oğlum var 10 aylık.
Teşekkür ederim bebeğim ALLAH bağışlasin :) çok hareketli oluyorlar bu dönemlerde bende birazdan kahvaltimi hazirlayim paylasicam :)

Kahvaltıdan önce 40 squat yaptım fazla yapamadım ilerleyen saatlerde biraz daha yaparım.
Ekmeğimin içi boştu o yüzden bi küçük dilimcik daha ekledim.
Tabağımda acı kahvaltılık Sos var cevizli.
Küçük tabaktaki de tulum peyniri.
Su koymayı unuttum yine. Kahvaltım bitince bi bar da k içerim üstüne söz.

Teşekkür ederim bebeğim ALLAH bağışlasin :) çok hareketli oluyorlar bu dönemlerde bende birazdan kahvaltimi hazirlayim paylasicam :)
Paylaş canım bekliyorum :). Özel uyguladın birşeyler var mı

Oooooo süper bir kahvaltı olmuş..

Harika doyurucu:)

Afiyet olsun

Canim foto atamadim nasıl atılıyor acaba
Canım benim yaptığım gibi foto düzenlemesi yapacan kırpacan falan bişeyler yapcan. Ben atana kadar canım çıkıyo önce sarartıyorum sonra fon ekleyip sonra da kesiyorum. Bazen hiç gerek kalmıyor hemen yüklüyor bazen de çatlatıyor beni.

Oooooo süper bir kahvaltı olmuş..

Harika doyurucu:)

Afiyet olsun
Sağol canım teşekkür ederim :)
Evet valla iyi doydum. Ekmek fazla bile geldi suyumu da içtim.
Birde kahvaltı yaparken buraya foto atmaya çalışıyorum oyalanıyorum
öyle olunca iştahım da kesiliyor iyi oluyor :)

Canim fotoğraf düzenlemek için nereye tiklicam onu bulamadım mesaj bölümünde fotoğraf amblemi var ama url felan istiyorum anlamadim

Eki Görüntüle 1706578 Bu da benim kahvaltim peynirin hepsi benim değil yarısını kızım yedi :) bide birsey sorcam Nescafe 2 si bi arada içen var mı kilo yapıyo mu
Afiyet olsun canım. Çok güzel gözüküyor kahvaltın.
Ben de nescafe çok seviyorum akşamları içiyorum içince de fotosunu atıyorum :)
aşırıya kaçmadıkça sorun olacağını düşünmüyorum :)

Bende gündüz içiyorum enerji veriyor halsizlik var bende aynen günde 1 bardak içiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…