Gece çorba içmek ayrı bir güzel :)Gayet hafif olmuş. Gece çorba çok severim :) memlekette yol boyunda vardı bazen abim götürürdü gece 2-3 gibi onu hatırladım.
Afiyet olsun.
Resimli kilo verme öykülerine bakabilirsiniz çok motive ediyoKilo vermedikce motivasyonum düşüyor bitiyor yok oluyor :-(
Teşekkür ederim bebeğim ALLAH bağışlasin :) çok hareketli oluyorlar bu dönemlerde bende birazdan kahvaltimi hazirlayim paylasicam :)Maşallah allah uzun sağlıklı ömürler versin. Analı babalı büyütsün. Benim de bir oğlum var 10 aylık.
Tatlı uykular canım benim.Gece çorba içmek ayrı bir güzel :)
Ben mandalina yedim yatıyorum yatağımi çok ozlemisim
Teşekkür ederim bebeğim ALLAH bağışlasin :) çok hareketli oluyorlar bu dönemlerde bende birazdan kahvaltimi hazirlayim paylasicam :)
Paylaş canım bekliyorum :). Özel uyguladın birşeyler var mıTeşekkür ederim bebeğim ALLAH bağışlasin :) çok hareketli oluyorlar bu dönemlerde bende birazdan kahvaltimi hazirlayim paylasicam :)
Oooooo süper bir kahvaltı olmuş..Eki Görüntüle 1706541
Kahvaltıdan önce 40 squat yaptım fazla yapamadım ilerleyen saatlerde biraz daha yaparım.
Ekmeğimin içi boştu o yüzden bi küçük dilimcik daha ekledim.
Tabağımda acı kahvaltılık Sos var cevizli.
Küçük tabaktaki de tulum peyniri.
Su koymayı unuttum yine. Kahvaltım bitince bi bar da k içerim üstüne söz.
Canim foto atamadim nasıl atılıyor acabaPaylaş canım bekliyorum :). Özel uyguladın birşeyler var mı
Canım benim yaptığım gibi foto düzenlemesi yapacan kırpacan falan bişeyler yapcan. Ben atana kadar canım çıkıyo önce sarartıyorum sonra fon ekleyip sonra da kesiyorum. Bazen hiç gerek kalmıyor hemen yüklüyor bazen de çatlatıyor beni.Canim foto atamadim nasıl atılıyor acaba
Sağol canım teşekkür ederim :)Oooooo süper bir kahvaltı olmuş..
Harika doyurucu:)
Afiyet olsun
Canim fotoğraf düzenlemek için nereye tiklicam onu bulamadım mesaj bölümünde fotoğraf amblemi var ama url felan istiyorum anlamadimCanım benim yaptığım gibi foto düzenlemesi yapacan kırpacan falan bişeyler yapcan. Ben atana kadar canım çıkıyo önce sarartıyorum sonra fon ekleyip sonra da kesiyorum. Bazen hiç gerek kalmıyor hemen yüklüyor bazen de çatlatıyor beni.
Canım mesaj yazarken cevaplanın yanında dosya yükle varya oraya tıklicanCanim fotoğraf düzenlemek için nereye tiklicam onu bulamadım mesaj bölümünde fotoğraf amblemi var ama url felan istiyorum anlamadim
Çok teşekkürler ederim yaptım :*Canım mesaj yazarken cevaplanın yanında dosya yükle varya oraya tıklican
Afiyet olsun canım. Çok güzel gözüküyor kahvaltın.Eki Görüntüle 1706578 Bu da benim kahvaltim peynirin hepsi benim değil yarısını kızım yedi :) bide birsey sorcam Nescafe 2 si bi arada içen var mı kilo yapıyo mu
Yaşamadan ekliyorum.Canim foto atamadim nasıl atılıyor acaba
Ben hiç sorun
Yaşamadan ekliyorum.
Biraz geç yüklüyor ama beklemelisin
Teşekkür ederim :) yükledim sonundaBen hiç sorun
Yaşamadan ekliyorum.
Biraz geç yüklüyor ama beklemelisin
Afiyet olsun hira..Eki Görüntüle 1706578 Bu da benim kahvaltim peynirin hepsi benim değil yarısını kızım yedi :) bide birsey sorcam Nescafe 2 si bi arada içen var mı kilo yapıyo mu
Bende gündüz içiyorum enerji veriyor halsizlik var bendeAfiyet olsun canım. Çok güzel gözüküyor kahvaltın.
Ben de nescafe çok seviyorum akşamları içiyorum içince de fotosunu atıyorum :)
aşırıya kaçmadıkça sorun olacağını düşünmüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?