Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Evde 4 kişi kalıyorduk 1 tanesi evden ayrılıyor son kez yemek yedik yürüyüşten geldim 1 saate yakın yürüdük eve geldiğimizde bunları yedik ekmek yemedim çok az makarna yedim yoğurt yedim

Afiyet olsun arkadaşlar herkezin yemeği çok güzel :) tarçınlı süt u tok tuttuğu için mi içiyor sunuz arkadaşlar ben hiç icmedim

Afiyet olsun arkadaşlar herkezin yemeği çok güzel :) tarçınlı süt u tok tuttuğu için mi içiyor sunuz arkadaşlar ben hiç icmedim
Teşekkür ederim Yasemin..

Tarçın süt düzenli olarak içildiği takdirde ayda 4 kilo verebiliyorsun.. Aynı zamanda yağ yakımını kolaylaştırıyor hemde kan şekerini düzenliyor tatlı istediğini azaltıyor.

Tavsiye ederim canım.

Peki günde kaç bardak iciyosun karnin açken mi yoksa yokken mi iciyosun canım çok teşekkür ederim ayrıca :*

Fotoyu yüklemek için yarım saattir uğraşıyorum. Neden böyle zor oluyor anlayamıyorum.
Ekmek yok kızlar. Salatada da az bişey zeytin yağı var. Malum havuçtaki vitamin yağda çözünüyor.

Hepinize afiyet olsun. :)

Gül açıklamış tarçınlı sütü.
Bu arada benim adım da Hilal :)
Sabahları da sirkeli limonlu sıcak su içiyoruz :)
Evet bende ılık suya limon sıkıyorum sirke denemedim tadından dolayı tarçınlı süt u de ara öğün olarak deneyeceğim yarın :)) memnun oldum bu arada :) burası motive yi yukseltyo ama inş cogaliriz daha da çok yükselir :)

Bugun yaktığım kalori.

50 sguat Leslie 3 mill 50 mekik yapıldı.

Menü harika olmuş Hilal.. Eline sağlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…