O kolami o. ?Eki Görüntüle 1707058
Evde 4 kişi kalıyorduk 1 tanesi evden ayrılıyor son kez yemek yedik yürüyüşten geldim 1 saate yakın yürüdük eve geldiğimizde bunları yedik ekmek yemedim çok az makarna yedim yoğurt yedim
Teşekkür ederim Yasemin..Afiyet olsun arkadaşlar herkezin yemeği çok güzel :) tarçınlı süt u tok tuttuğu için mi içiyor sunuz arkadaşlar ben hiç icmedim
Peki günde kaç bardak iciyosun karnin açken mi yoksa yokken mi iciyosun canım çok teşekkür ederim ayrıca :*Teşekkür ederim Yasemin..
Tarçın süt düzenli olarak içildiği takdirde ayda 4 kilo verebiliyorsun.. Aynı zamanda yağ yakımını kolaylaştırıyor hemde kan şekerini düzenliyor tatlı istediğini azaltıyor.
Tavsiye ederim canım.
Menü çok güzel :)Eki Görüntüle 1707075
Fotoyu yüklemek için yarım saattir uğraşıyorum. Neden böyle zor oluyor anlayamıyorum.
Ekmek yok kızlar. Salatada da az bişey zeytin yağı var. Malum havuçtaki vitamin yağda çözünüyor.
Hepinize afiyet olsun. :)
Gül açıklamış tarçınlı sütü.Afiyet olsun arkadaşlar herkezin yemeği çok güzel :) tarçınlı süt u tok tuttuğu için mi içiyor sunuz arkadaşlar ben hiç icmedim
Evet bende ılık suya limon sıkıyorum sirke denemedim tadından dolayı tarçınlı süt u de ara öğün olarak deneyeceğim yarın :)) memnun oldum bu arada :) burası motive yi yukseltyo ama inş cogaliriz daha da çok yükselir :)Gül açıklamış tarçınlı sütü.
Bu arada benim adım da Hilal :)
Sabahları da sirkeli limonlu sıcak su içiyoruz :)
Teşekkür ederim canım benim. Normalde yanına mutlaka pilav olurdu ama malum pilavı az yemeye çalışıyorum :)Menü çok güzel :)
Hayir o kola değil :) ice teaO kolami o. ?
O kolayı gormeseydim iyiydi
Him... Iyi sevindim ...Hayir o kola değil :) ice tea
Menü harika olmuş Hilal.. Eline sağlık..Eki Görüntüle 1707075
Fotoyu yüklemek için yarım saattir uğraşıyorum. Neden böyle zor oluyor anlayamıyorum.
Ekmek yok kızlar. Salatada da az bişey zeytin yağı var. Malum havuçtaki vitamin yağda çözünüyor.
Hepinize afiyet olsun. :)
Harika. Benim de mekik çekmem lazım. Daha yapmadım
Sağol canım benim. :)Menü harika olmuş Hilal.. Eline sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?