Teşekkür ederim :) benim adım yasemin bu arada kızımın adı hira :)Afiyet olsun hira..
Hafif bir kahvaltı olmuş.. Bol bol su içmeyi unutma:)
Memnun oldum Yasemin.. Benim adımda Gül..Teşekkür ederim :) benim adım yasemin bu arada kızımın adı hira :)
Ben de mekik falan yaparım. Yürüyüşe çıkınca bebişi nereye bırakıyorsun.hava iyiyken akşamları yürüyüşe çıkıyordum eşim eve gelince. Sonra bıraktım.Az önce 50 sguat yaptım yarın 55 yapmayı düşünüyorum.. Bugün dışarı çıkamıyorum çünkü hava çok soğuk rüzgar esiyor burda buz gibi...
Birazdan ip atlarim dans falan ederim
Uyku saatine denk getiriyorum bazen bebek arabasında götürüyorum bezende üst katta oturan babanem var onun yanına bırakıyorum.Ben de mekik falan yaparım. Yürüyüşe çıkınca bebişi nereye bırakıyorsun.hava iyiyken akşamları yürüyüşe çıkıyordum eşim eve gelince. Sonra bıraktım.
Canım valla ne zaman istersem o zaman yapıyorum sabah bi tur akşam da bidaha yapabiliyorsam yapıyorum. Mekik squat ve bacak hareketiKızlar kahvaltıdan kaç saat sonra hareketlere başlıyosunuz
Ben yapamıyorum ya hareket halsiz oluyorum sürekli sizce neden olabilir evde kondisyon bisikleti var kendimi iyi hissedersem 15 dk ona biniyorumCanım valla ne zaman istersem o zaman yapıyorum sabah bi tur akşam da bidaha yapabiliyorsam yapıyorum. Mekik squat ve bacak hareketi
Kan değerlerine baktırdın mı canım kansızlık vardır. Önceden bende de vardı öyle ölü gibiydim Yerimden kalkamazdım kalbim çarpardı sürekli. Şimdi Çok şükür kan değerlerim iyi. Sabahtan ev işlerimi yapıyorum sporumu falan yani öyle ağırlık yok artık üstümde.Ben yapamıyorum ya hareket halsiz oluyorum sürekli sizce neden olabilir evde kondisyon bisikleti var kendimi iyi hissedersem 15 dk ona biniyorum
Hamilelikte kansızdim ilaç kullanıyordum şimdi nasıl bilmiyorum ilacı da doğumdan so ra kestim kısa zamanda ölcturmem lazım muhtemelen ondanKan değerlerine baktırdın mı canım kansızlık vardır. Önceden bende de vardı öyle ölü gibiydim Yerimden kalkamazdım kalbim çarpardı sürekli. Şimdi Çok şükür kan değerlerim iyi. Sabahtan ev işlerimi yapıyorum sporumu falan yani öyle ağırlık yok artık üstümde.
Ölçtür canım kan değerlerini. Çok önemli kansızlık. Benim şükür hamileyken kan değerlerim yükseldi.Eki Görüntüle 1706740 Ara öğünum kızlar :) yanında da malesef sigara
Ayy keşke ama bırakmıyorumÖlçtür canım kan değerlerini. Çok önemli kansızlık. Benim şükür hamileyken kan değerlerim yükseldi.
Ben de oğlumu doyurayım ara öğün yapacam. Afiyet olsun. Sigara olmasa keşke. Eşim de bırakmıyor. Üsteleyince gidip bidaha yakıyor
Ben Canan Karatay in kitabını aldım orda sık sık yemek yemek karaciğeri yaglandirirmis en az 4 5 saat geçmesi lazımmış ama bazı doktorlarda sık sık ye zayıfla diyo kafam karışık kitabı biraz okudum baya mantıklı anlatıyorEki Görüntüle 1706888
Akşam yemeğini hazırla çocuğa çorba pişir.
Çocuğu doyur uyut derken benim ara öğün ve öğle Menüsü gitti.
Zaten yemek yaparken iştahım da gitti.
Süt ısıttım içine 1 çay kaşığı tarçın attım içtim.
Ya herkes bi telden çalıyor. Bence ara öğünlü ama kalorisiz yemek daha mantıklı. En azından öğlenle akşam arası bi meyve yemek iyi oluyor. Üstüne de su içince şişiriyor akşam yemeğinde böylece az yiyorsun. Benim vereceğim yaklaşık 2 kilo kaldı ama yapıştı bana napsam inmiyoBen Canan Karatay in kitabını aldım orda sık sık yemek yemek karaciğeri yaglandirirmis en az 4 5 saat geçmesi lazımmış ama bazı doktorlarda sık sık ye zayıfla diyo kafam karışık kitabı biraz okudum baya mantıklı anlatıyor
Ya herkes bi telden çalıyor. Bence ara öğünlü ama kalorisiz yemek daha mantıklı. En azından öğlenle akşam arası bi meyve yemek iyi oluyor. Üstüne de su içince şişiriyor akşam yemeğinde böylece az yiyorsun. Benim vereceğim yaklaşık 2 kilo kaldı ama yapıştı bana napsam inmiyo
Canım ben doğumdan 78 kilo çıktım.Aa çok az senin azmiydi yoksa hepsini verdin mi kilolarinin
Anladım canım çok iyi vermissin masAllah diyelim :)) benim de 6 kilo fazlam varCanım ben doğumdan 78 kilo çıktım.
Emzirirken de aşırı yedim süt olsun diye ama süt olmadı popoma göbeğime et oldu.
Yazın başından beri dikkat ediyorum çok şükür 67ye düştüm boyum 175. 65 kiloya düşmek istiyorum bi yandan da göbeğim toplansın istiyorum. Spor yapıyorum.
Canım grupta bi kural yok isteyen geliyo yazıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?