Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Az önce 50 sguat yaptım yarın 55 yapmayı düşünüyorum.. Bugün dışarı çıkamıyorum çünkü hava çok soğuk rüzgar esiyor burda buz gibi...

Birazdan ip atlarim dans falan ederim

Az önce 50 sguat yaptım yarın 55 yapmayı düşünüyorum.. Bugün dışarı çıkamıyorum çünkü hava çok soğuk rüzgar esiyor burda buz gibi...

Birazdan ip atlarim dans falan ederim
Ben de mekik falan yaparım. Yürüyüşe çıkınca bebişi nereye bırakıyorsun.hava iyiyken akşamları yürüyüşe çıkıyordum eşim eve gelince. Sonra bıraktım.

Ben de mekik falan yaparım. Yürüyüşe çıkınca bebişi nereye bırakıyorsun.hava iyiyken akşamları yürüyüşe çıkıyordum eşim eve gelince. Sonra bıraktım.
Uyku saatine denk getiriyorum bazen bebek arabasında götürüyorum bezende üst katta oturan babanem var onun yanına bırakıyorum.
Cok değil 20 dk falan yürüyüp geliyorum. 5 km ilerde park var oraya gidiyorum parkur gibi turlayip geliyorum...

Bundan sonra bende zor dışarı çıkarım havalar soğudu... Artık evde yapacaz.

Canım valla ne zaman istersem o zaman yapıyorum sabah bi tur akşam da bidaha yapabiliyorsam yapıyorum. Mekik squat ve bacak hareketi
Ben yapamıyorum ya hareket halsiz oluyorum sürekli sizce neden olabilir evde kondisyon bisikleti var kendimi iyi hissedersem 15 dk ona biniyorum

Ben yapamıyorum ya hareket halsiz oluyorum sürekli sizce neden olabilir evde kondisyon bisikleti var kendimi iyi hissedersem 15 dk ona biniyorum
Kan değerlerine baktırdın mı canım kansızlık vardır. Önceden bende de vardı öyle ölü gibiydim Yerimden kalkamazdım kalbim çarpardı sürekli. Şimdi Çok şükür kan değerlerim iyi. Sabahtan ev işlerimi yapıyorum sporumu falan yani öyle ağırlık yok artık üstümde.

Hamilel
Hamilelikte kansızdim ilaç kullanıyordum şimdi nasıl bilmiyorum ilacı da doğumdan so ra kestim kısa zamanda ölcturmem lazım muhtemelen ondan

Ayy keşke ama bırakmıyorum benim eşimde kızıyor o icmiyo ama fazla içmeye dikkat ediyorum tabi bende aynen kısa zamanda Dr gidicem

Akşam yemeğini hazırla çocuğa çorba pişir.
Çocuğu doyur uyut derken benim ara öğün ve öğle Menüsü gitti.
Zaten yemek yaparken iştahım da gitti.
Süt ısıttım içine 1 çay kaşığı tarçın attım içtim.

Ben Canan Karatay in kitabını aldım orda sık sık yemek yemek karaciğeri yaglandirirmis en az 4 5 saat geçmesi lazımmış ama bazı doktorlarda sık sık ye zayıfla diyo kafam karışık kitabı biraz okudum baya mantıklı anlatıyor

Ya herkes bi telden çalıyor. Bence ara öğünlü ama kalorisiz yemek daha mantıklı. En azından öğlenle akşam arası bi meyve yemek iyi oluyor. Üstüne de su içince şişiriyor akşam yemeğinde böylece az yiyorsun. Benim vereceğim yaklaşık 2 kilo kaldı ama yapıştı bana napsam inmiyo

Aa çok az senin azmiydi yoksa hepsini verdin mi kilolarinin

Aa çok az senin azmiydi yoksa hepsini verdin mi kilolarinin
Canım ben doğumdan 78 kilo çıktım.
Emzirirken de aşırı yedim süt olsun diye ama süt olmadı popoma göbeğime et oldu.
Yazın başından beri dikkat ediyorum çok şükür 67ye düştüm boyum 175. 65 kiloya düşmek istiyorum bi yandan da göbeğim toplansın istiyorum. Spor yapıyorum.
Canım grupta bi kural yok isteyen geliyo yazıyo :)

An
Anladım canım çok iyi vermissin masAllah diyelim :)) benim de 6 kilo fazlam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…