InsAllah baş ağrın geçer bende de migren var nasıl illet olduğunu biliyorum baş ağrısının
Galiba bendeki de ondan. Tahammül edemiyorum ağrıya nası bişeyse. Ağrı kesici falan aldım biraz gözümü dinlendirdim. Yoksa ışık mahfediyor kafamı. Halen de tam geçmedi.InsAllah baş ağrın geçer bende de migren var nasıl illet olduğunu biliyorum baş ağrısının
Ayy bilirim canım bende aynı oluyorum çok geçmiş olsun uyumaya çalış :*Galiba bendeki de ondan. Tahammül edemiyorum ağrıya nası bişeyse. Ağrı kesici falan aldım biraz gözümü dinlendirdim. Yoksa ışık mahfediyor kafamı. Halen de tam geçmedi.
Yok ben bilmiyorum onu.Arkadaslar yatarken Yoğurtlu limonlu kuru yapıyo muyuz
Canim 3 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı bul biber ve yarım limonun suyu karistirilip yatmadan yarım saat önce yenilecek bende bugün araştırdım göbek yağlarını yakiyormus bugün denicem 2 hafta yaoilacakmis sadece uzun süreli değilmişYok ben bilmiyorum onu.
Valla iyi kaplamışsınız güzel olmuş.Eki Görüntüle 1707349
Tam olarak bitmedi yarin devam edeceğiz.
Lojmanda kalıyorum değişiklik olsun dedik.
Görüldüğü gibi kolay değilmiş vallaha bu iş
Kız onu nası yicez ıyyyy :)Canim 3 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı bul biber ve yarım limonun suyu karistirilip yatmadan yarım saat önce yenilecek bende bugün araştırdım göbek yağlarını yakiyormus bugün denicem 2 hafta yaoilacakmis sadece uzun süreli değilmiş
Mutfaginiz hayırlı olsun kizlar...Eki Görüntüle 1707349
Tam olarak bitmedi yarin devam edeceğiz.
Lojmanda kalıyorum değişiklik olsun dedik.
Görüldüğü gibi kolay değilmiş vallaha bu iş
Ayyyy işe yarayacaksa yaparım.. Neden olmasın.. Yerim yatarım yeterki gitsin gobusler.Kız onu nası yicez ıyyyy :)
Çok teşekkür ederim. Daha bitmedi mutfak her tarafını degistiriyoruz yani baya bir temizlik yapıyoruz onlar o yüzden orda yoksa daha bitmedi :)Valla iyi kaplamışsınız güzel olmuş.
Bi tek tezgahın üstünü boşaltın hanımkızlar herşey tezgahta:) :)
Deterjanlarla işiniz bitince altta lavobonun oraya kaldırın süngeri bezi falan. Çöpü de orayq koy içiniz açılsın :) öptüm seni tekrardan doğum günün kutlu olsun
O ara temizlik yaptığımız için öyleydi ortalık daha toplamamistik yeni yeni şeyler aldik baya bir değiştiriyoruz mutfağı :)Mutfaginiz hayırlı olsun kizlar...
Ferah olmuş sevdim :)
Ama o tezgah !! Çok kalabalık çöp kutusu falan cok dikkatimi çekti ve Hilal'de yazmış deterjanlar falan olmamış indirin onları ordan..
Ben boş tezgah ta yemek yapmasını severim. Tabiri caizse döküntü dolu toparlayın biraz..
Valla dün yedim ben denicem artık öyle şeylere hiç inanmayan biriyim ama çok ovmusler :)Kız onu nası yicez ıyyyy :)
Günaydın canım :) kızın kaç yaşında iyi uyuyorsun maşallah. Ben her sabah 6,5 ta ayaktayımGünaydın kızlar herkez kahvaltısini yapmış heralde ben daha yeni kalktım birazdan paylasicam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?