Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

InsAllah baş ağrın geçer bende de migren var nasıl illet olduğunu biliyorum baş ağrısının
Galiba bendeki de ondan. Tahammül edemiyorum ağrıya nası bişeyse. Ağrı kesici falan aldım biraz gözümü dinlendirdim. Yoksa ışık mahfediyor kafamı. Halen de tam geçmedi.

Galiba bendeki de ondan. Tahammül edemiyorum ağrıya nası bişeyse. Ağrı kesici falan aldım biraz gözümü dinlendirdim. Yoksa ışık mahfediyor kafamı. Halen de tam geçmedi.
Ayy bilirim canım bende aynı oluyorum çok geçmiş olsun uyumaya çalış :*

Yok ben bilmiyorum onu.
Canim 3 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı bul biber ve yarım limonun suyu karistirilip yatmadan yarım saat önce yenilecek bende bugün araştırdım göbek yağlarını yakiyormus bugün denicem 2 hafta yaoilacakmis sadece uzun süreli değilmiş

Bugün arkadaşlarım doğum günü suprizi yaptı ne bitmek bilmez doğum günüymüş arkadaş
Malesef tramisu yedim :-(
Sonra mutfagimizi yeniledik 2 saattir hatta yaklaşık 3 saattir onunla uğraşıyorum fotoğrafını atmaya çalışacağım birazdan çok ama çok yoruldum Belim başım kopuyor :-(

Tam olarak bitmedi yarin devam edeceğiz.
Lojmanda kalıyorum değişiklik olsun dedik.
Görüldüğü gibi kolay değilmiş vallaha bu iş

Eki Görüntüle 1707349
Valla iyi kaplamışsınız güzel olmuş.
Bi tek tezgahın üstünü boşaltın hanımkızlar herşey tezgahta:) :)
Deterjanlarla işiniz bitince altta lavobonun oraya kaldırın süngeri bezi falan. Çöpü de orayq koy içiniz açılsın :) öptüm seni tekrardan doğum günün kutlu olsun

Eki Görüntüle 1707349
Mutfaginiz hayırlı olsun kizlar...

Ferah olmuş sevdim :)

Ama o tezgah !! Çok kalabalık çöp kutusu falan cok dikkatimi çekti ve Hilal'de yazmış deterjanlar falan olmamış indirin onları ordan..

Ben boş tezgah ta yemek yapmasını severim. Tabiri caizse döküntü dolu toparlayın biraz..

Günaydın hatunlar :)
Sabah eşim nöbetçi diye kalktım peynirli milföy fırına verdim. 2 tane de kendime ayırdım.
Yedim onları ( Allahım affet) ama fotosunu çekemedim.

İki büyük bardak su içtim
Şimdi bi tane mandoş yicem.

Az evvel 50 squat yaptım.
66.900 é 200 gr kaldı. Sabah wc den sonra tartıldığımda 67.100 çıktım. Hepi topu 800 gr vermişim. Zaten ben hep ayda 1 - 1,5 kilo arası verdim. Çok şükür kalıcı bir şekilde verdim. Diyete ara verip çok yediğimde oldu ama almadım.
Bugünü kısmetse sebze falan haşlayıp yemeyi düşünüyorum. Bakalım.

Çok teşekkür ederim. Daha bitmedi mutfak her tarafını degistiriyoruz yani baya bir temizlik yapıyoruz onlar o yüzden orda yoksa daha bitmedi :)

O ara temizlik yaptığımız için öyleydi ortalık daha toplamamistik yeni yeni şeyler aldik baya bir değiştiriyoruz mutfağı :)

Günaydın kızlar herkez kahvaltısini yapmış heralde ben daha yeni kalktım birazdan paylasicam :)

Günaydın kızlar herkez kahvaltısini yapmış heralde ben daha yeni kalktım birazdan paylasicam :)
Günaydın canım :) kızın kaç yaşında iyi uyuyorsun maşallah. Ben her sabah 6,5 ta ayaktayım bi yatsam 3 gün uyurum kalkmadan

Arkadaşlar bu sabah kahvaltıya gorumcelerim geldi foto cekemedim ama yediklerim standart bol yeşillik haşlanmış yumurta 1 zeytin az biraz peynir..

Birazdan çarşıya gidecem alışverişe hem yürüyüşte yaparım akşam görüşürüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…