Canim kızım 1 yaşında ama o da bizle yatıyorum gece 12 de o yüzden bu kadar geç kalkıyor :)Günaydın canım :) kızın kaç yaşında iyi uyuyorsun maşallah. Ben her sabah 6,5 ta ayaktayımbi yatsam 3 gün uyurum kalkmadan
Ya çocuğun suçu yok eşim işe gittiği için mecbur kalkıyorum. Bizim sesimize o da kalkıyor yoksa uyur 8 é kadar :)Canim kızım 1 yaşında ama o da bizle yatıyorum gece 12 de o yüzden bu kadar geç kalkıyor :)
Ohhh yerimize de gez canımm. İyi gezmeler :)Arkadaşlar bu sabah kahvaltıya gorumcelerim geldi foto cekemedim ama yediklerim standart bol yeşillik haşlanmış yumurta 1 zeytin az biraz peynir..
Birazdan çarşıya gidecem alışverişe hem yürüyüşte yaparım akşam görüşürüz:)
bizim ko illa bizle uyuyacak çok fena babasını çok özlüyo heralde o uyumadan uymuyor yavrum senin ki kaçta uyuyoYa çocuğun suçu yok eşim işe gittiği için mecbur kalkıyorum. Bizim sesimize o da kalkıyor yoksa uyur 8 é kadar :)
Yaw bu babaya düşkünlüğü çok kıskanıyorum. Akşam babasını görnce bi gülüp hoplayışını görmen lazım. Diyorum oğlum hadi gel bana kucak açıyorum o babasına iyice sarılıyo. :)bizim ko illa bizle uyuyacak çok fena babasını çok özlüyo heralde o uyumadan uymuyor yavrum senin ki kaçta uyuyo
Maşallah canım aynen babaya duskunler fazla goremedikleri için galiba :))Yaw bu babaya düşkünlüğü çok kıskanıyorum. Akşam babasını görnce bi gülüp hoplayışını görmen lazım. Diyorum oğlum hadi gel bana kucak açıyorum o babasına iyice sarılıyo. :)
Bizimki 10, 10buçuk civarı uyutuyorum. Ayın 14 ünde 11 aylık olacak.
Sizin ki erken yatıyorum o yüzden erken kalkıyor bende 10 da yatiriyim diyorum yok illa geç yatacak :)Maşallah canım aynen babaya duskunler fazla goremedikleri için galiba :))
İyi ya senle yatıp senle kalkıyor maşallah :)Sizin ki erken yatıyorum o yüzden erken kalkıyor bende 10 da yatiriyim diyorum yok illa geç yatacak :)
aynen canım ya bende uykuya bayılırım sağolsun oda seviyo ama gündüz de uyumaz 1 saat anca :)İyi ya senle yatıp senle kalkıyor maşallah :)
OhEki Görüntüle 1707622
Öğlen menüm tarçınlı yoğurt.
Allahım diyet serüvenim boyunca en büyük çabayı tatlı isteğimi bastırmakla geçiriyorum. Oh miss afiyet olsun canım :)
Yoğurt da enfes yani kızlar kendim mayalıyorum :)
Oh miss afiyet olsun canım :)
Teşekkür ederim canım. Bunun üstüne mekik iyi gider :)Oh miss afiyet olsun canım :)
Ohh valla bende ip atladım dün squat yapmıştım bacaklarım hala ağrıyor mekik de neden se çok zorlanıyorum benYoğurtun üstüne 80 mekik çektim 40+40 yaptım arada yarım dk dinlenip devam ettim.
100 tane bacak hareketi yaptım. Sırt üstü yere yatıp bisiklet sürer gibi ama ayakları ileriye doğru uzatıp çekme hareketi. Hem alt karın kaslarını da çalıştırıyor. Sabahta 50 squatım vardı
Evet squat yapınca çok sızlıyor, üstüne 2 gün yeni doğmuş Ceylan gbi yürümüştüm.Ohh valla bende ip atladım dün squat yapmıştım bacaklarım hala ağrıyor mekik de neden se çok zorlanıyorum ben
Aynen yeni başladığım için bende öyleyim :)Evet squat yapınca çok sızlıyor, üstüne 2 gün yeni doğmuş Ceylan gbi yürümüştüm.
Afiyet olsun canım :) aynen kalorisi az onların bizden başka resim atan yok farkında misinEki Görüntüle 1707820
Açlığa daha fazla dayanamadığımın fotosudur bu.
Bi bardak suyla yedim. Allahtan kalorisi düşük 167 kal.
Ya evet :) . Sorun değil başta da kendim foto atıyordum kümse yoktu. Arada gelenler olduAfiyet olsun canım :) aynen kalorisi az onların bizden başka resim atan yok farkında misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?