Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Günaydın canım :) kızın kaç yaşında iyi uyuyorsun maşallah. Ben her sabah 6,5 ta ayaktayım bi yatsam 3 gün uyurum kalkmadan
Canim kızım 1 yaşında ama o da bizle yatıyorum gece 12 de o yüzden bu kadar geç kalkıyor :)

Ya çocuğun suçu yok eşim işe gittiği için mecbur kalkıyorum. Bizim sesimize o da kalkıyor yoksa uyur 8 é kadar :)
bizim ko illa bizle uyuyacak çok fena babasını çok özlüyo heralde o uyumadan uymuyor yavrum senin ki kaçta uyuyo

bizim ko illa bizle uyuyacak çok fena babasını çok özlüyo heralde o uyumadan uymuyor yavrum senin ki kaçta uyuyo
Yaw bu babaya düşkünlüğü çok kıskanıyorum. Akşam babasını görnce bi gülüp hoplayışını görmen lazım. Diyorum oğlum hadi gel bana kucak açıyorum o babasına iyice sarılıyo. :)
Bizimki 10, 10buçuk civarı uyutuyorum. Ayın 14 ünde 11 aylık olacak.

Maşallah canım aynen babaya duskunler fazla goremedikleri için galiba :))

Yoğurtun üstüne 80 mekik çektim 40+40 yaptım arada yarım dk dinlenip devam ettim.
100 tane bacak hareketi yaptım. Sırt üstü yere yatıp bisiklet sürer gibi ama ayakları ileriye doğru uzatıp çekme hareketi. Hem alt karın kaslarını da çalıştırıyor. Sabahta 50 squatım vardı

Ohh valla bende ip atladım dün squat yapmıştım bacaklarım hala ağrıyor mekik de neden se çok zorlanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…