Evet canım uyku problemli bi çocuk. 1 hafta düzgün uyusa 1 ay uyutmuyor.Bazı bebekler doğuştan uykusuz oluyorlar. Gece geç yatmalarina rağmen sabah erkenden uyaniyorlar..
Uyu uyu canım ya dinlen. İyi uykular tatlı rüyalar :)Mandalina yedim yatıyorum çok yorgunum a dostlar :-(
Harikasın Gül tebrik ederim. Süper gidiyorsun. İnşallah hedefine tez ulaşırsın canım. Çok istikrarlısın. Benim gibi hedefine az kalınca boşlama kaytarma :)Eki Görüntüle 1711170
Bir haftanin sonunda aldığım sonuç..
Geçen hafta tartıldığımda 74.500 gelmişti bu hafta 2 kilo gitmiş...
Çabalarım sonuç veriyor... İnşallah yılbaşına kadar 70 kilo olurum..
Teşekkür ederim Hilal...Harikasın Gül tebrik ederim. Süper gidiyorsun. İnşallah hedefine tez ulaşırsın canım. Çok istikrarlısın. Benim gibi hedefine az kalınca boşlama kaytarma :)
Buda benim öncesi ve sonrası. Pembe kıyafetli halim doğumdan bi kaç ay sonraydı yaklaşık 74 kilo vivarıydım şuan 67_ 66,900 çıkıyorum. Ama spordan önce göbeğim vardı mekik squat topladı hemen göbeğimi. Çok az göbüşüm kaldı. Üstten çektiğim için bacaklarım bodur çıkmıl :)T
Teşekkür ederim Hilal...
Motivasyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum netten devamlı zayıflama hikayeleri okuyorum öncesi ve sonrası fotolara bakıyorum..
İnşallah önümde daha çok zaman var once 70 kilo olmak istiyorum sonrada yaza kadar 60 kiloya kadar inmek istiyorum.. Durmak yok yola devam....
O zaman burda istediğim kiyafetler içinde en fit halimle foto çekip paylaşacam:)
Wwuuww Hilal çok hoş görünüyorsun canım yaaa.. :)Eki Görüntüle 1711376
Buda benim öncesi ve sonrası. Pembe kıyafetli halim doğumdan bi kaç ay sonraydı yaklaşık 74 kilo vivarıydım şuan 67_ 66,900 çıkıyorum. Ama spordan önce göbeğim vardı mekik squat topladı hemen göbeğimi. Çok az göbüşüm kaldı. Üstten çektiğim için bacaklarım bodur çıkmıl :)
5 kilo muuuuu :)çok isterim ya ozaman yüzüm çok çöküyor hiç yakışmıyor 2 kilo daha versem İdeal olacak benim için :)bu arada teşekkür ederim canım benim.Wwuuww Hilal çok hoş görünüyorsun canım yaaa.. :)
Evet göbeğin erimiş belin incelmiş bacalarinda incelmiş gözüme çok hoş göründün..
Bende seni tebrik ederim azim ettin istediğin görüntüye gelmek üzeresin.. Bir 5 kilo daha versen daha fit ve çıtır görüneceksin.. :)
Şu an bile güzelsin arkadaşım Maaşallah sana..
5 kilo muuuuu :)çok isterim ya ozaman yüzüm çok çöküyor hiç yakışmıyor 2 kilo daha versem İdeal olacak benim için :)bu arada teşekkür ederim canım benim.
İnşallah canım benim . Çok çok daha iyi olacaksın çünkü çok azimlisin maşallah.Bak o konuda hakli olabilirsin insanın yüz güzelliği gidiyor.. Ben bile 3 kilo vermeme rağmen kızımla selfie yapınca yüzümün biraz küçüldüğünü fark ettim hiç istemiyorum yüz güzelliğim gitmesin ama daha güzel bir vücut için göze aldım sanırım...
Sen bana bakma arkadaşım iyisin iyi :)
Bende yazın o hayal ettiğim beyaz tişört leri giyecem inşallah..
Benim yüzüm uzun biraz evet kilo yüzüme yakışıyor ama o kilolari vücudumda istemiyorum...İnşallah canım benim . Çok çok daha iyi olacaksın çünkü çok azimlisin maşallah.
Hamileyken yüzüm çok güzelleşmişti kilo çok yakışmıştı.
Ama şimdi fazladan verip geri biraz kilo alınca yüz toparlanıyor.
O su işinş hep unutuyorum. Ne güzel bakımlı bi bayansın. Bende cilt ve saç için é vitaminleri kullanıyorumBenim yüzüm uzun biraz evet kilo yüzüme yakışıyor ama o kilolari vücudumda istemiyorum...
Cildime bakarım maskeler falan kremlerim var kırışıklar için kullanırım devamlı temiz tutmaya çalışırım..
Cildin parlak ve güzel görünmesi için günde 4 lt. su içiyorum baya etkiliyor su. ..
Muhteşem sona gelmene cok az kaldı.. Biraz daha sıkı yapsan gider belki o 1 kilo :)Eki Görüntüle 1711667
Son durum bu bayanlar. 65 in 5 ini görüyim yeteer.
Sonra diyeti kesip aşırıya kaçmadan ekmeksiz bir hayata devam edicem :)
Benüm Son kilo biraz zor gidecek sanırım :) Evet askzor yorulmuş kuzum ya çok zor hemşirelik bide yoğun bakımdayım falan demişti sanırım.Bende akşama dogru tarçın süt içtim...
Gün içerisinde bol bol su içmeyi unutmayalım hanımlar:)
Herkese iyi akşamlar...
askzor halen uyanamadi ne kadar yoruldu ki kalmadı sanırım:)
Ay bugün çok yoğun bir gündü benim için. Evet yoğun bakimdayim. Baya bi gezdim valla bugünBenüm Son kilo biraz zor gidecek sanırım :) Evet askzor yorulmuş kuzum ya çok zor hemşirelik bide yoğun bakımdayım falan demişti sanırım.
Oooohhh afiyet olsun. Bak şimdi tulumbayı görünce canım ballıballı tatlısı istedi halka tatlısı da derler :) bqşka bi adıda varda demiyim :)Eki Görüntüle 1712148 arkadaşımın evinde yemek hazırlayıp yedik. Ben Fırında tavuk ve salata Yedim.
Ayip olmasın diye çok az pilav 2 tane tulumba Yedim. Ekmek yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?