Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

lili88 nerdesin canım bugün seni hiç göremedim..
Umarım bir aksilik yoktur. Hersey yolunda mi ?

Kuzularrrr Ay__Prensesi askzor
Misafirim vardı tüm gün giremedim. Akşamda başıma ağrı girdi bakamadım.
Menümde kek vardı mercimek köftesi, peynirli börek, vardı
Ama ben 2 dilim kek 6 tane mercimek köftesi yedim Şimdide sütlü nescafe yaptım ve bir dilim kek yiyorum.
Sporumu sayayım 80 mekik çektim 100 bacak hareketi yaptım ve 30 bir bacağa 30 diğer bacağa kaldırma hareketi yaptım. Squat yapamadım henüz.

Kuzuların kurban olsun sana :)
Ben bugün spor filan yapamadım valla çalışıyorum O yeter yarin arkadaşım gelecek bayaaadir görmediğim onunla yeni evlenen bir arkadaşımızın evine gidecegiz. Umarım çok yemem. Zaten dedikodu etmekten yemek filan yiyemeyiz biz

Darısı başına diyelim sana da misafirler gelsin inşallah :) :) yersen bile ogün başka bişiy yeme :) canım benimmm

Valla kek güzel görünüyor..

Aahhh bu misafirler bizi hep sekteye uğratıyor.. :)
Kontrollü yedikten sonra bisi olmaz hem yediklerin hakkını vermişsin sporunu yapmışsın.

Darısı başına diyelim sana da misafirler gelsin inşallah :) :) yersen bile ogün başka bişiy yeme :) canım benimmm
Ayyy ağzından bal damlıyor
Insallah Insallah
Öyle yaparm hem arkadaşımla geleceğiz yürüyüş de olur

Valla kek güzel görünüyor..

Aahhh bu misafirler bizi hep sekteye uğratıyor.. :)
Kontrollü yedikten sonra bisi olmaz hem yediklerin hakkını vermişsin sporunu yapmışsın.
Sağol canım :) uyucam birazdan. Valla haftaya da davetliyim şimdiden günü kesildi. Eskiden zırt pırt ya birine giderdim ya misafirim olurdu. Diyetteyim diye uzak duruyorum bide şehirde olaylar var çıkamıyoruz vs bahane ediyordum ama mecbur kalıyorum artık küsecekler yoksa :)
Cümleten iyi geceler.

Son düzenleme:
Benimde bu hafta 3 ayrı misafirim vardı mecburen gelmek isteyene gelme diyemem gelsin buyursunlar sevinirim ama ufak kaçamaklar oldu ama sorunsuz atlattık yarın tartıda göreceğizzz...

Sanada iyi geceler:) yarın görüşmek üzere..

Hepinize iyi geceler dostlar ben çalışırım :)
Birilerinin yatması için için birilerinin çalışması lazım demi ama

Hepinize iyi geceler dostlar ben çalışırım :)
Birilerinin yatması için için birilerinin çalışması lazım demi ama
Allah kolaylık versin canım. Beni de oğlum uyutmuyor. Valla günlerdir zombiye döndüm. Ne günlerdiri doğdu doğalı
3 gün kalkmadan uyumak istiyorum...

Allah kolaylık versin canım. Beni de oğlum uyutmuyor. Valla günlerdir zombiye döndüm. Ne günlerdiri doğdu doğalı
Uyku yapan çaylar var denedin mi hic ?

Bazı bebekler doğuştan uykusuz oluyorlar. Gece geç yatmalarina rağmen sabah erkenden uyaniyorlar..

Mandalina yedim yatıyorum çok yorgunum a dostlar :-(

Canım bu kadar acı midene dokunmuyor mu ?
Ben alışkınım bizim kültürümüzde var acı biber ve bol baharatlı yaparız yemeklerimizi..
Çocukluğumdan beri sofraya gelir acı biber babam yemeklerine mutlaka ilave eder yerdi..

Çok şükür mide sorunum yok. Acı yediğim zaman herhangi bir şikayetim olmuyor. Çünkü acı biber metabolizmayı hızlandırır ve mideyi kuvvetlendirir..

Mide sorunun yoksa tavsiye ederim canım:)

Bir haftanin sonunda aldığım sonuç..
Geçen hafta tartıldığımda 74.500 gelmişti bu hafta 2 kilo gitmiş...

Çabalarım sonuç veriyor... İnşallah yılbaşına kadar 70 kilo olurum..

Afiyet olsun o zaman . Bebişinin yumuk yumuk ellerine bayıldım , Allah bağışlasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…