- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
İyi uykular canım... Yat dinlen anne kuzusu seni..Size günaydın Bana iyi geceler canlar :-*
Akşam görüşmek üzere öpüyorum hepinizi. Ben çok yoruldum bacaklarim et kesmiş uykum var midem ağrıyor :-( ben annemi özledim yaaaaaaaaa
Canım valla pes ettim ben. Beynim çok yorgun çok dolu. Hırsım bitti galiba daha fazla yüklenemicem. Form Çayı almayı düşünüyorum 5 i biyerdeymiş adı.
Pes mi en azindan geri dönüş olmalı biraz ara verirsin kafan dinlenir sonra sahalara bomba gibi geri dönüş şekerim sana da bu yakışır ben gibi salma hayranlarını uzmeCanım valla pes ettim ben. Beynim çok yorgun çok dolu. Hırsım bitti galiba daha fazla yüklenemicem. Form Çayı almayı düşünüyorum 5 i biyerdeymiş adı.
İnşallah kiloları geri toplamam. Gerçi bişe yemiyorum.
Srnin kahvaltın süper Ötesi. İnan insanı gözü doymalı önce. Tabağın göz doyuruyor :) Afiyet olsun arkadaşım.
Şu doğum günü meselesi kafamı çorba etti. Hem uyguna hem de güzel bişeyler yapma çabasındayım.
:)
Evet madem pes ettin formda kalmalısın.. Yediklerine dikkat edersen bişi olmaz..Canım valla pes ettim ben. Beynim çok yorgun çok dolu. Hırsım bitti galiba daha fazla yüklenemicem. Form Çayı almayı düşünüyorum 5 i biyerdeymiş adı.
İnşallah kiloları geri toplamam. Gerçi bişe yemiyorum.
Srnin kahvaltın süper Ötesi. İnan insanı gözü doymalı önce. Tabağın göz doyuruyor :) Afiyet olsun arkadaşım.
Şu doğum günü meselesi kafamı çorba etti. Hem uyguna hem de güzel bişeyler yapma çabasındayım.
:)
Cok tatlısın güldürdün beni.arkadaş cok istikrarli gidiyor arkasindan kosman gerekecek.inşallah sağlıklı kılo verirsin canimBu arada gül tebrik ediyorum seni. 72.5 olmussun. Hani birlikte kilo verecektik. Ikimizde 75.5 tik. Cabuk kilo al, birlikte vericez
Hilalcim sende ara mi vereceksin. Canim zaten az gemeye alismistir bunyen. Siki diyet yapmasanda ekmek yeme yani az ye. Sporuna devam et. Abur cuburdan birazcik uzak dur. Zaten vermen gereken 1- 2 kilo vardi heralde. Bu kilonu bile sabitlesen cok iyi
Bide hemsiremiz var. Sanada merhaba canim
Olmaz B beyazmelek0116 zaten zor kilo veriyorum..Bu arada gül tebrik ediyorum seni. 72.5 olmussun. Hani birlikte kilo verecektik. Ikimizde 75.5 tik. Cabuk kilo al, birlikte vericez
Hilalcim sende ara mi vereceksin. Canim zaten az gemeye alismistir bunyen. Siki diyet yapmasanda ekmek yeme yani az ye. Sporuna devam et. Abur cuburdan birazcik uzak dur. Zaten vermen gereken 1- 2 kilo vardi heralde. Bu kilonu bile sabitlesen cok iyi
Bide hemsiremiz var. Sanada merhaba canim
Cok tatlısın güldürdün beni.arkadaş cok istikrarli gidiyor arkasindan kosman gerekecek.inşallah sağlıklı kılo verirsin canim
Olmaz B beyazmelek0116 zaten zor kilo veriyorum..
madem karar verdin seninle birlikte ilerleyelim...
Eki Görüntüle 1714034
Akşam yemeğinde eşimle dışarı çıktık...
Izgara tavuk ve et yedik yanında salata ve ayran içtim...
Simdi yemekten sonra acayip tatlı isteğim geldi birşeyler yememek için kendimi zor tuttum..
1 elma üzerine tarçın döküp yedim. Tarçın tatlı istediğini azaltıyor..
Merhaba!!! Bende kilo verme derdine düştüm hamilelik dışında ilk defa 72 yi gördüm bu yıl konuyu tamamen okuyamasamda dahil olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?