Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Oğlumun doğum gününe konsept aramaktan( 14 ocak) ne yapsam ne etsem neyi sipariş etsem diye araştırmaktan buraya da giremedim. Sonunda kafamda bişeler belirdi sipariş için ayırdım.
Valla kahvaltı harici bişe de yemedim.
Bi tek akşam sütlü nescafe içebildim.
Birazdan da uyurum heralde. Benim motive düştü sayfaya da gül harici gelen olmamış :) öpüyorum

Günaydın kızlar...

Sıcağa yakın su içine yarım limon suyu ve elma sirkesi ilave ediyorum afiyetle içiyorum..

Yansın yağlar hiç birini bu vücutta istemiyorum...!!!

Size günaydın Bana iyi geceler canlar :-*
Akşam görüşmek üzere öpüyorum hepinizi. Ben çok yoruldum bacaklarim et kesmiş uykum var midem ağrıyor :-( ben annemi özledim yaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 1713366

Güzel bir kahvaltı...

lili88 hadi kaldigin yerden devam canım:)
Canım valla pes ettim ben. Beynim çok yorgun çok dolu. Hırsım bitti galiba daha fazla yüklenemicem. Form Çayı almayı düşünüyorum 5 i biyerdeymiş adı.
İnşallah kiloları geri toplamam. Gerçi bişe yemiyorum.
Srnin kahvaltın süper Ötesi. İnan insanı gözü doymalı önce. Tabağın göz doyuruyor :) Afiyet olsun arkadaşım.
Şu doğum günü meselesi kafamı çorba etti. Hem uyguna hem de güzel bişeyler yapma çabasındayım.
:)

Pes mi en azindan geri dönüş olmalı biraz ara verirsin kafan dinlenir sonra sahalara bomba gibi geri dönüş şekerim sana da bu yakışır ben gibi salma hayranlarını uzme

Evet madem pes ettin formda kalmalısın.. Yediklerine dikkat edersen bişi olmaz..

Eeee napalim gitmiyorsa zorlama olmaz o kalan 1 kilo ile mutlu olursun :)

Bu arada doğum gününü kalabalık mı kutlamayı düşünüyorsun?
Zaten bebeğin küçük Hilal , hiç birşeyin farkında olmayacak sadece yetişkinlerin eğlendiği bir parti olur. Büyüdüğü zaman sedece yaş gününe dair çekilen fotolara bakar ufaklık...

Merhaba arkadaslar
Arada yazmistim hatirlarsaniz
Bir ara diyete baslayayim dedim ama moralim cok kotu diye yemeye verdim kendimi.
G.dogudayiz durumlar malum. Hava soguk,Arabayida sattigimiz icin oglus hasta olmasin diye disari ciktigimizda yok. 2 bucuk yıldır burdayiz. Normalde haziranda gidecektik ama maddiyat yuzunden 3 bucuk yil daha kalmamiz gerekiyor Cok sukur baska derdim yok
Eee neden diyete tekrardan baslayacaksin derseniizzzz
Esim moralim bozuk diye surpriz olarak haziran sonuna tatil rezervasyonu yaptirmis :))) antalyadayiz. 65 kiloyken aldigim hasemamin icine girmeliyim.Durumumuz suan biraz sikisik olmasina ragmen canim kocaciimmmm tatil icin kredi cekmis
En son 75.5 tum. Tartininda pili bitti. Bu kadar yemeye 76 77 olmusumdur heralde
bakalim yarin tartiya pil alip cuma gunleri tartilacagim artik ins
Bugun yediklerimden hiiccc bahsetmeyim
Simdi 20×3 mekik cektim. Eski sporcu olamama ragmen zorlandim, epeydir cekmemistim. Biraz bacak hareketleri yaptim.artik yememe dikkat edip evde duzenli spor yapacagim
Artik sizlerleyimmmm

Bu arada gül tebrik ediyorum seni. 72.5 olmussun. Hani birlikte kilo verecektik. Ikimizde 75.5 tik. Cabuk kilo al, birlikte vericez

Hilalcim sende ara mi vereceksin. Canim zaten az gemeye alismistir bunyen. Siki diyet yapmasanda ekmek yeme yani az ye. Sporuna devam et. Abur cuburdan birazcik uzak dur. Zaten vermen gereken 1- 2 kilo vardi heralde. Bu kilonu bile sabitlesen cok iyi

Bide hemsiremiz var. Sanada merhaba canim

Cok tatlısın güldürdün beni.arkadaş cok istikrarli gidiyor arkasindan kosman gerekecek.inşallah sağlıklı kılo verirsin canim

Son düzenleme:
Olmaz B beyazmelek0116 zaten zor kilo veriyorum..
madem karar verdin seninle birlikte ilerleyelim...

Akşam yemeğinde eşimle dışarı çıktık...
Izgara tavuk ve et yedik yanında salata ve ayran içtim...

Simdi yemekten sonra acayip tatlı isteğim geldi birşeyler yememek için kendimi zor tuttum..
1 elma üzerine tarçın döküp yedim. Tarçın tatlı istediğini azaltıyor..

Cok tatlısın güldürdün beni.arkadaş cok istikrarli gidiyor arkasindan kosman gerekecek.inşallah sağlıklı kılo verirsin canim

Merhaba canim. Seni hatirlamiyorum. Benden sonra katildin heralde. Sen kac kilosun. Kaca dusmek istiyorsun
Bu sefer bende istikrarliyim ins yaza kadar gidecek bu kilolar ama benimde 6 aylik pasam var ek gidaya yeni basladik. 1 ogun ek gida aliyor diger zamanlar emzriyorum. Sutumunde azalmasini istemiyorum. Cok kati diyet yapamam ama abur cuburu ekmegi kessem azicik spor veririm ins

Afiyet olsun canim. Bizde yarin aksama arkadasa davetliyiz. Elmali tarcinli havuclu kekimi cok seviyor. Ondan istedi. Yaptim simdi. Kalip halinde oldugu icinde bi dilim alamıyorum en iyisi bende sute tarcin katip iceyim. Hatta esimle konusuyodum foruma girmeden. Bana 2 tane ekler alsana dedim. Hemen iptal ediyorum. Tarcinli sut iceyim en iyisi

Merhaba!!! Bende kilo verme derdine düştüm hamilelik dışında ilk defa 72 yi gördüm bu yıl konuyu tamamen okuyamasamda dahil olmak istiyorum

Hosgeldin canim. Boy kac. 72 kilo musun
Insallah birlikte verecegiz istenmeyen kilolarimizi
Biz onlari istemiyoruz. Onlarda bizi istemez de birakip giderler bizi ins
Kilo vermek icin ozel birşeyler yapiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…