Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Akşam çaya misafirim var.. Prof yapıyorum fırında pisiyor bide padişah lokumu yapacam ben yemeyi düşünmüyorum...

Salata yerim akşam yemeğim de..

Leslie burn body fatt 3 mill yapıldı ve 60 sguat yapıldı.

Akşam yemeği
Fırında patates ve köfte
1 bardak çay
Ve salata yaptım o sıra fotoğraf cekemedim.
Ekmek yok

Kızlar süpersiniz. Ben deli gibi temizlik yaptım bugün.saçımı boyadım. Yoruldum
Akşam küçük porsiyon patates yemeği 1 dilim ekmekle.
50 mekik 50 squat birazda bacak hareketi yaptım.
Karnımda kaslarım çıkmış. Sıkınca taş gibi oluyor. Bide bacaklarımda da sertleşme ve toparlanma var :)

Yerim o yumuk parmaklrı

Oooffff Hilal harikasın...

Çabaların sonuç veriyor..

Bu çok güzel bir haber çok sevindim..Darısı bizim başımıza diyelim :)

Oooffff Hilal harikasın...

Çabaların sonuç veriyor..

Bu çok güzel bir haber çok sevindim..Darısı bizim başımıza diyelim :)
İnşallah canım 1 kilo vermeme ragmen sanki daha fazla gitmiş gibi duruyor. Squat yapmazsam kendimi kötü hissediyorum :) sanki mecburmuşum gibi geliyor. İnşallah hepimiz Fit olcaz. Sabahları karnım artık çok az çıkıyor. Ekmeksizliğe de alıştım :)

Sağol kuzum :-* babam gene Ekmek niye yemiyorsun nasil doyuyorsun kızım deyip durdu
Hep aynılar ya. Ekmekle ye doymazsın, artık kalıp haline gelmiş beynmize de işlemiş. Hiç diyet yapmadan sadece ekmek yemeyerek bile kilo veriliyor. Günde 1 ekmek yesek 700 kalori eder. 10 günde 7000 kalori eder, é buda 1 kiloya denk geliyor. Yani normal beslenip fast fooddan uzak, ekmeğide bırakırsak sonuç ortada :)

Aynen canım bu yazdıklarına tamamen katılıyorum..

Bunu bende dün kahvaltıda fark ettim , eskiden ekmeksiz ve kendim tabağıma ayırdığım yiyeceklerle doymazdim Şimdi doyuyorum hatta canım yemek bile istemiyor zorla bitiriyorum. Eşime bile söyledim çabuk doyuyorum diye..

Bence diyetteyim diye diye insanın bilinç altınada yerleşiyor...

İnşallah bu şekil ilerlersek yaza kadar hem güzel hem bakımlı hemde fit bir anne olacaz

Ah ne güzel istah kapatıcı diyaloglar bunlar

Ne kadar da matematikçi bir kız
Çok haklısın gerçekten insllah hepimiz ekmeksizlige alisip fit olacağız

Olmazsa olmazım.. Akşam üzeri tarçın süt..

Mmmiisssss mmmiiiiiisssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…