- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Yerim o yumuk parmaklrıEki Görüntüle 1709341
Günaydın kızlar..
Dün sabahtan akşama kadar full misafirim vardı foruma hiç giremedim..
Eeeee tabi haliyle evde güzel yemekler olunca biraz da kaçamaklar oldu..
Neyse ama bu sabah kaldığım yerden devam ediyorum..
Çok acıktık kahvaltı tabagimda küçük bir misafir var :) kızım da çok acıkmış olmalı.
Afiyet olsun canım menün çok iştah açıcı :) Afiyet olsunEki Görüntüle 1709640
Akşam yemeği
Fırında patates ve köfte
1 bardak çay
Ve salata yaptım o sıra fotoğraf cekemedim.
Ekmek yok
Sağol kuzum :-* babam gene Ekmek niye yemiyorsun nasil doyuyorsun kızım deyip durduAfiyet olsun canım menün çok iştah açıcı :) Afiyet olsun
Oooffff Hilal harikasın...Kızlar süpersiniz. Ben deli gibi temizlik yaptım bugün.saçımı boyadım. Yoruldum
Akşam küçük porsiyon patates yemeği 1 dilim ekmekle.
50 mekik 50 squat birazda bacak hareketi yaptım.
Karnımda kaslarım çıkmış. Sıkınca taş gibi oluyor. Bide bacaklarımda da sertleşme ve toparlanma var :)
Harika görünüyor.. Afiyet olsun :)Eki Görüntüle 1709640
Akşam yemeği
Fırında patates ve köfte
1 bardak çay
Ve salata yaptım o sıra fotoğraf cekemedim.
Ekmek yok
Çok teşekkür ederim :)Harika görünüyor.. Afiyet olsun :)
İnşallah canım 1 kilo vermeme ragmen sanki daha fazla gitmiş gibi duruyor. Squat yapmazsam kendimi kötü hissediyorum :) sanki mecburmuşum gibi geliyor. İnşallah hepimiz Fit olcaz. Sabahları karnım artık çok az çıkıyor. Ekmeksizliğe de alıştım :)Oooffff Hilal harikasın...
Çabaların sonuç veriyor..
Bu çok güzel bir haber çok sevindim..Darısı bizim başımıza diyelim :)
Hep aynılar ya. Ekmekle ye doymazsın, artık kalıp haline gelmiş beynmize de işlemiş. Hiç diyet yapmadan sadece ekmek yemeyerek bile kilo veriliyor. Günde 1 ekmek yesek 700 kalori eder. 10 günde 7000 kalori eder, é buda 1 kiloya denk geliyor. Yani normal beslenip fast fooddan uzak, ekmeğide bırakırsak sonuç ortada :)Sağol kuzum :-* babam gene Ekmek niye yemiyorsun nasil doyuyorsun kızım deyip durdu
Aynen canım bu yazdıklarına tamamen katılıyorum..İnşallah canım 1 kilo vermeme ragmen sanki daha fazla gitmiş gibi duruyor. Squat yapmazsam kendimi kötü hissediyorum :) sanki mecburmuşum gibi geliyor. İnşallah hepimiz Fit olcaz. Sabahları karnım artık çok az çıkıyor. Ekmeksizliğe de alıştım :)
İnşallah canım 1 kilo vermeme ragmen sanki daha fazla gitmiş gibi duruyor. Squat yapmazsam kendimi kötü hissediyorum :) sanki mecburmuşum gibi geliyor. İnşallah hepimiz Fit olcaz. Sabahları karnım artık çok az çıkıyor. Ekmeksizliğe de alıştım :)
Aynen canım bu yazdıklarına tamamen katılıyorum..
Bunu bende dün kahvaltıda fark ettim , eskiden ekmeksiz ve kendim tabağıma ayırdığım yiyeceklerle doymazdim Şimdi doyuyorum hatta canım yemek bile istemiyor zorla bitiriyorum. Eşime bile söyledim çabuk doyuyorum diye..
Bence diyetteyim diye diye insanın bilinç altınada yerleşiyor...
İnşallah bu şekil ilerlersek yaza kadar hem güzel hem bakımlı hemde fit bir anne olacaz
Ne kadar da matematikçi bir kızHep aynılar ya. Ekmekle ye doymazsın, artık kalıp haline gelmiş beynmize de işlemiş. Hiç diyet yapmadan sadece ekmek yemeyerek bile kilo veriliyor. Günde 1 ekmek yesek 700 kalori eder. 10 günde 7000 kalori eder, é buda 1 kiloya denk geliyor. Yani normal beslenip fast fooddan uzak, ekmeğide bırakırsak sonuç ortada :)
Afiyet olsun arkadaşım.. Gayet doyurucu bir menü olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?