- 10 Aralık 2015
- 9
- 9
- 1
- 38
Valla 3 haftadır yürüyüş yapıyorum,bide dikkat ediyorum yediklerime,öğün çoğalttım,çayı azalttım,şekeri azalttım,zumbaya başlamayı düşünüyorum hergün dışarı çıkmak zor oluyo çocuklar olunca boyum 1.60 genelde 60-65 arası oluyordum ama çok çıktı kilomHosgeldin canim. Boy kac. 72 kilo musun
Insallah birlikte verecegiz istenmeyen kilolarimizi
Biz onlari istemiyoruz. Onlarda bizi istemez de birakip giderler bizi ins
Kilo vermek icin ozel birşeyler yapiyor musun
Katı diyet asla yapma tabi. besleyici ama az ye kaliteli sütun olsun bebek beslensin.benim ayrı topik varda burayı takip ediyorum.hadi kolay gelsin şeker. Bu arada bebeklerimizin ismi aynı. Eymen.Merhaba canim. Seni hatirlamiyorum. Benden sonra katildin heralde. Sen kac kilosun. Kaca dusmek istiyorsun
Bu sefer bende istikrarliyim ins yaza kadar gidecek bu kilolar ama benimde 6 aylik pasam var ek gidaya yeni basladik. 1 ogun ek gida aliyor diger zamanlar emzriyorum. Sutumunde azalmasini istemiyorum. Cok kati diyet yapamam ama abur cuburu ekmegi kessem azicik spor veririm ins
Yeni doğum yapmışsınız çok takılmayın tabii ki vereceksiniz normal bir süreç bu bende iki doğum yaptım küçük oğlum şuan 6 yaşında ama ben 8 kiloyu son bir yılda aldım ve şuan dert ediyorum çok inşallah hepimiz veririz istediğimiz kiloya ulaşırız :)) tabii sizin için daha uzun bir süreç var emzirmeyi bırakınca daha rahat edersinizArkadaşlar bende emziriyorum bebegim 7 aylık oldu.... Bu yüzden herşeyden yiyorum ama abartmıyorum tadımlık alıyorum çünkü yemek zorundayım benden beslenen bir bebek var kendim icin değil ama onun icin herşeyin tadına bakıyorum...
Yaza kadar fit bir anne olmak istiyorum.. Yolumuz uzun acele etmiyorum kalıcı kilolar vermek istiyorum ayda 2 kilo versem yeter..
Günaydın herkese mutlu sabahlar :)
Yok canım benim. 6-7 kişi var çevremde onları çağırıcam.Evet madem pes ettin formda kalmalısın.. Yediklerine dikkat edersen bişi olmaz..
Eeee napalim gitmiyorsa zorlama olmaz o kalan 1 kilo ile mutlu olursun :)
Bu arada doğum gününü kalabalık mı kutlamayı düşünüyorsun?
Zaten bebeğin küçük Hilal , hiç birşeyin farkında olmayacak sadece yetişkinlerin eğlendiği bir parti olur. Büyüdüğü zaman sedece yaş gününe dair çekilen fotolara bakar ufaklık...
B beyazmelek0116 doğru doğru yarım limon da olur.Sirkeyi hic sevmem ama zayiflamak icin yapilmasi gerekiyorsa icerim tabi :)
1 yemek kasigi sirke 1 kucuk limon iliktan biraz sicak 1 bardak suya karistirip ictim. Dogru mu yaptim.
HoşbuldukGünaydın C Creative_87 hoşgeldin canım.
Sabah
1 Kase specal k yedim.
Şimdi de çay içiyorum bitiremeyecegim zaten hepsini.
Sade çay icmesini sevmiyorum şimdi yaninda kurabiye olsaydı bisküvi olsaydı aaaaah ah
Öyle düşünüyorum zaten bende :)Afiyetler olsun arkadaşım.. Boşver bisküviyi kurabiyeyi bu zamana kadar herşey yedik herşey içtik ne oldu sanki. ??
KİLO KİLO KİLO !!!!
Ay senle aynıyız püskütçü :)Sabah
1 Kase specal k yedim.
Şimdi de çay içiyorum bitiremeyecegim zaten hepsini.
Sade çay icmesini sevmiyorum şimdi yaninda kurabiye olsaydı bisküvi olsaydı aaaaah ah
Oohhh süper :) ben kahvaltıda yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?