Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Hosgeldin canim. Boy kac. 72 kilo musun
Insallah birlikte verecegiz istenmeyen kilolarimizi
Biz onlari istemiyoruz. Onlarda bizi istemez de birakip giderler bizi ins
Kilo vermek icin ozel birşeyler yapiyor musun
Valla 3 haftadır yürüyüş yapıyorum,bide dikkat ediyorum yediklerime,öğün çoğalttım,çayı azalttım,şekeri azalttım,zumbaya başlamayı düşünüyorum hergün dışarı çıkmak zor oluyo çocuklar olunca boyum 1.60 genelde 60-65 arası oluyordum ama çok çıktı kilom

Katı diyet asla yapma tabi. besleyici ama az ye kaliteli sütun olsun bebek beslensin.benim ayrı topik varda burayı takip ediyorum.hadi kolay gelsin şeker. Bu arada bebeklerimizin ismi aynı. Eymen.

Arkadaşlar bende emziriyorum bebegim 7 aylık oldu.... Bu yüzden herşeyden yiyorum ama abartmıyorum tadımlık alıyorum çünkü yemek zorundayım benden beslenen bir bebek var kendim icin değil ama onun icin herşeyin tadına bakıyorum...

Yaza kadar fit bir anne olmak istiyorum.. Yolumuz uzun acele etmiyorum kalıcı kilolar vermek istiyorum ayda 2 kilo versem yeter..

Yeni doğum yapmışsınız çok takılmayın tabii ki vereceksiniz normal bir süreç bu bende iki doğum yaptım küçük oğlum şuan 6 yaşında ama ben 8 kiloyu son bir yılda aldım ve şuan dert ediyorum çok inşallah hepimiz veririz istediğimiz kiloya ulaşırız :)) tabii sizin için daha uzun bir süreç var emzirmeyi bırakınca daha rahat edersiniz

Sirkeyi hic sevmem ama zayiflamak icin yapilmasi gerekiyorsa icerim tabi :)
1 yemek kasigi sirke 1 kucuk limon iliktan biraz sicak 1 bardak suya karistirip ictim. Dogru mu yaptim.

Yok canım benim. 6-7 kişi var çevremde onları çağırıcam.
Bilmiyorum bazen çok didikliyorum şöule olsun böyle olsun. Bazen de saçma geliyor..
Tabiki dikkat edicem verdiklerimi almak istemiyorum. Ekmek yok yemiyorum asla.

Sirkeyi hic sevmem ama zayiflamak icin yapilmasi gerekiyorsa icerim tabi :)
1 yemek kasigi sirke 1 kucuk limon iliktan biraz sicak 1 bardak suya karistirip ictim. Dogru mu yaptim.
B beyazmelek0116 doğru doğru yarım limon da olur.
Hem o c vitamini insanı dinç tutuyor.
Bu arada holgelmişsin tekrardan. Biz de Güneydoğudayız. 2012 de Evlendiğimde eşim buradaydı bende yanına geldim. Çok şükür Son 7 ay gibi bi süre kaldı. Bitiyor. Aynen dışarı çok karışık. Dün epey aradan sonra dışarı çıktık. Dışarı dediğimde alışveriş merkezine gittik. Açık havayı unuttum resmen.
sana başarılar diliyorum Ay__Prensesi arkadaşımı takip et çok istikrarlı gidiyor ve menüleri çok güzel.
Eşinin de sürprizi çok güzel. İnsan sırf bunun için zayıflar. :)

Güne limon ve elmalı sirke li su içerek başladım 45 dk sporumu yaptım şimdi 50 sguat yapacam ..

Birazdan kahvaltı yaparım..

GÜNAYDIN KIZLAR :)

Benim kahvaltıya misafirim var son dakika ev süpür sil alışveriş yaptım şimdi hazırlıcam ama ben az yicem napalım sağlık olsun

Sabah
1 Kase specal k yedim.
Şimdi de çay içiyorum bitiremeyecegim zaten hepsini.
Sade çay icmesini sevmiyorum şimdi yaninda kurabiye olsaydı bisküvi olsaydı aaaaah ah

Sabah
1 Kase specal k yedim.
Şimdi de çay içiyorum bitiremeyecegim zaten hepsini.
Sade çay icmesini sevmiyorum şimdi yaninda kurabiye olsaydı bisküvi olsaydı aaaaah ah

Afiyetler olsun arkadaşım.. Boşver bisküviyi kurabiyeyi bu zamana kadar herşey yedik herşey içtik ne oldu sanki. ??
KİLO KİLO KİLO !!!!

Afiyetler olsun arkadaşım.. Boşver bisküviyi kurabiyeyi bu zamana kadar herşey yedik herşey içtik ne oldu sanki. ??
KİLO KİLO KİLO !!!!
Öyle düşünüyorum zaten bende :)
Insallah yemekte güzel şeyler vardır ya birazdan giderim yemeğe. Kuru fasulye bamya filan yemiyorum da ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…