Eki Görüntüle 1718387
lili88 askzor kızlar nerdesiniz yahuuu...
Bugün tartı günüm veeee 1 kilo daha gitti..
Geçen salı tartildim 72.600 geldi şimdi sonuç ortada:)
Günaydın sanada.. Ooofffff cok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun arkadaşım..Günaydın canlarım
waaaooovv canım süpersin Harikasın bomba gibisin.
Benim oğlan hastaydı gece gündüz onunla uğraşıyoruz hepimiz perişan olduk. Bide üstten 3 dişi patlamak üzere hiç birşey yemiyor artık psikolojik olarak tükendim bittim. Sabahta yediği mamayı kustu. Öyle işte.
amin canım İnşallah:)ne güzel ne güzel darısı başıma :)
Sağol kuzucum. Amin Rabbim yavrularımızı korusun.Günaydın sanada.. Ooofffff cok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun arkadaşım..
Zor bir süreç diş çıkarma bizim bir tanıdık bebegi bu yüzden hastanelik oldu serum verildi ishal ateş çocuk eridi böyle..
Allahım size göstermesin inşallah çabuk atlatır ateşini kontrol altına alırsan iyi olur bol bol sıvı alması lazım..
Tekrar geçmiş olsun canım...
Afiyet olsun kuzucuğum :)Eki Görüntüle 1719846 Kahvaltim gençler :)
Hoşbuldum kuzucum.Hilal , hoşgeldin canım. :)
Geri gelmene çok sevindim , ilk diyet arkadaşım
Tekrar diyete başlamışsın. En son 67 kiloydun sanırım... Yine hemen hemen aynısın kilo almadın yani formdasin...
Ben kendi topigimde devam ediyorum orda arkadaşlar var birbirimize destek oluyoruz.
Çok iyi karar verdin yeniden burda olmana sevindim.. :)Hoşbuldum kuzucum.
Dün artık yeniden devam etme kararı alınca girip bi bakayım dedim senin günlüğüne baktım maşallah çok iyi vermişsin hatta süper vermişsin. Tebrik ederim :) Ayrıca çok güzel dostlukların yoldaşların olmuş hepsi azimli ve kararlı.
Aranıza gelirim fırsat oldukça canım
cnm bence kahvaltılarından patates kızartmasını ve hamur işlerini cıkar bunlar gün boyu daha erken acıkmanı sağlarEki Görüntüle 1754053
Kahvaltıyı da yaptık 1 bardak köy sütü eşliğinde.
Paket sütlerde bu tadı bu kokuyu ve içindeki kaymağı bulamıyorum. Böyle lezzetli gelmiyor.
Kociş nöbetçi bugün diyet için en uygun günler nöbet günleri :)
NOT: zeytinde gençleştirici hormon mevcut bol bol yiyin :)
Aslında biliyorum ama eşim evde olduğunda ucundan tırtıklıyorum. Sağol :)cnm bence kahvaltılarından patates kızartmasını ve hamur işlerini cıkar bunlar gün boyu daha erken acıkmanı sağlar
ayrıca o köşedeki minnak eli ısırırım ben maşallah kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?