Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Günaydın sanada.. Ooofffff cok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun arkadaşım..
Zor bir süreç diş çıkarma bizim bir tanıdık bebegi bu yüzden hastanelik oldu serum verildi ishal ateş çocuk eridi böyle..
Allahım size göstermesin inşallah çabuk atlatır ateşini kontrol altına alırsan iyi olur bol bol sıvı alması lazım..

Tekrar geçmiş olsun canım...

Sağ
Sağol kuzucum. Amin Rabbim yavrularımızı korusun.
İnşallah siz kolay atlatırsınız bu süreci.

Günaydın canlar gününüz güzel geçsin.
Nobetten çıktım çarşıya gezmeye gidiyoruz arkadaşlarla :)
Uykum var Aslında ama kız milleti ışte alışveriş lafını duyunca hemen iyi oluveriyor

Millet nerdesiniz ya

Merhaba yalnız kalan günlüğüm. Seni kimsesiz bıraktım kusuruma bakma emi.ama ben bu sırada bi çok iş yaptım yılbaşında bi tabur misafir ağırladım. Oğluma çok emek vererek doğum günü yaptım.
Herkes ne Güzel olmuşsun inceciksin dedi tabi ben çok sevindim hatta kayınvaliden resimlerde gözlerine inanamamış tanıyamamış tabi bı doğum günü vs. Işlerinden yemeden içmeden kesilmiştim. Nası bu işler bitti benim iştah bi açıldıki sorma. Akşama kadar yiyesim geliyor 65900 ü görmüştüm ama 1 haftadır su içmeyi azalttım abur cuburu çoğalttım biraz şişmişim. Çoğu da ödem haa. Tabi yolum sana düştü
Kısmetse sabah bu Diyetin kulağından tutacam.
Ha spor mu dedin o neki onu saldım gitti.
Sabaha haydi bismillah diyelim.
Söz söz anne sözü :) iyi geceler günlüğüm

Günaydın günlüğüm, Merhaba sirkeli limonlu suyum özlemişim seni. Kilomu da kayıta aldık bakalım üstümde nekadar ödem var 3 güne belli olur. Kahvaltıya geç kaldık artık bebişle beraber 10 à kadar uyuyoruz çok şükür. Bu nası mutluluktur anlatamam. Tabi yinede sabaha kadar kaç kez kalkıyorum üstünü örtüyorum mama hazırlıyorum, sabah babaya kahvaltı hazırlıyorum. Uyumuyorum yani deliksiz :) hadi ben oğluşla aşağı inecem biraz hava alalım iyi gelir

Hilal , hoşgeldin canım. :)

Geri gelmene çok sevindim , ilk diyet arkadaşım

Tekrar diyete başlamışsın. En son 67 kiloydun sanırım... Yine hemen hemen aynısın kilo almadın yani formdasin...

Ben kendi topigimde devam ediyorum orda arkadaşlar var birbirimize destek oluyoruz.

Hoşbuldum kuzucum.
Dün artık yeniden devam etme kararı alınca girip bi bakayım dedim senin günlüğüne baktım maşallah çok iyi vermişsin hatta süper vermişsin. Tebrik ederim :) Ayrıca çok güzel dostlukların yoldaşların olmuş hepsi azimli ve kararlı.
Aranıza gelirim fırsat oldukça canım

Ahh ah sabah ile öğleni bir ettim
Ekmek yemedim yanında 1 kupa şekersiz çay içtim.
Üstüne de 1 büyük bardak su. Birazdan Yeşilçay demlicem bakalım akşamı nası edecez. Iştahım çok açık niye böyle oldu anlamadım :/

Çok iyi karar verdin yeniden burda olmana sevindim.. :)

Evet en son salı günü tartıldım 67 kiloydum.. Hedeflediğim kilonun yarısını verdim yarısına geldim...

İlk başlarda yalnız devam ettim sonra arkadaşlar geldiler herkes kendinden birşeyler buldular ve birlikte ilerliyoruz
Senide her zaman beklerim gel buyur topiğimize..

Akşam yemeği öncesi ıhlamur + yeşil çayım.
Yemeğe iştahım kaçsın yoksa lahana sarmalarının hepsini yiyebilirim

Akşam yemeğimizi de yedik günlüğüm bu güne de çok şükür
Tabiki bunun içinden kendime yetecek kadar olanını yedim. Üzerine de 2 kaşık sarımsaklı yoğurt
Ekmek sadece 2 ısırık aldım yani yarım dilim kadar. Bi de büyük bardak su.
Ben diyetteyim dedikçe eşim markette abur cubur ne varsa poşet dolusu almış. Ayy sinir oluyorum

Kahvaltıyı da yaptık 1 bardak köy sütü eşliğinde.
Paket sütlerde bu tadı bu kokuyu ve içindeki kaymağı bulamıyorum. Böyle lezzetli gelmiyor.
Kociş nöbetçi bugün diyet için en uygun günler nöbet günleri :)
NOT: zeytinde gençleştirici hormon mevcut bol bol yiyin :)

cnm bence kahvaltılarından patates kızartmasını ve hamur işlerini cıkar bunlar gün boyu daha erken acıkmanı sağlar
ayrıca o köşedeki minnak eli ısırırım ben maşallah kuzuya

cnm bence kahvaltılarından patates kızartmasını ve hamur işlerini cıkar bunlar gün boyu daha erken acıkmanı sağlar
ayrıca o köşedeki minnak eli ısırırım ben maşallah kuzuya
Aslında biliyorum ama eşim evde olduğunda ucundan tırtıklıyorum. Sağol :)

Bol limonlu acılı kekikli salatam OFF yedikçe iştahımı açıyor :)
Şekersiz çayım zeytinim peynirim yumurtam ve gariban 1 dilim ekmeğim.
Kaç gündür giremiyorum günlüğüm netimde sıkıntı var. Inanki kaçırmadım ipin ucunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…