Pek aram yok malesef limonla :) Salata da filan yiyorum. Yani Suan Canım yemek yemek istiyor tavuk taza fasulye patlıcan filan tövbe estağfurullah :)Geçmiş olsun. Çorba iyidir ya limon sıkılan çorbalar daha iyidir
Beyaz peynirli omlet favorim. :)Kahvaltim
Beyaz peynirli omlet
Domates
Salatalik(yiyemeyecegim heralde)
Peynir
Çok az yoğurt
İhlamur
Eki Görüntüle 1696898
Aynen :) Ama hastayım diye hiçbirini bitiremedimBeyaz peynirli omlet favorim. :)
Aynen :) Ama hastayım diye hiçbirini bitiremedim
Serum takılacak kadar kötü değilim de bogazlarim aciyor özellikle sabah kalkınca.Tüh çok geçmiş olsun. É hemşiresin bi vitamin falan serum bağlat toparlarsın
Sabahları çam balı ye 1 tatlı kaşığı üstüne de ılık su iç. Balparmağınkini alırsan daha iyi. Çambalı boğaza birebirSerum takılacak kadar kötü değilim de bogazlarim aciyor özellikle sabah kalkınca.
Nöbete gidecegim türk kahvesi içiyorum :)
Markete gidersem alayım. Bugün çok yoğun aksam yemeği filan yiyemedim kahvaltı ile duruyorumSabahları çam balı ye 1 tatlı kaşığı üstüne de ılık su iç. Balparmağınkini alırsan daha iyi. Çambalı boğaza birebir
Çok teşekkür ederim canım benimGünlüğünü çok sevdim!! Çok başarılı vermişsin hamilelik kilolarını, darısı ileride bizlere!!!
Göbek için egzersiz de eklesen daha iyi sonuç elde edersin diye düşünüyorum doğum göbeğinin tamamı sadece diyetle gitmeyebilir... : )
Güle güle büyüsün bebecik: )
Bugün annemler hastaneye geldi. Sonra annem rahatsızlandı doktorun odasında bayıldı acildeydim akşama kadarEki Görüntüle 1698181
Tam porsiyon patatesli Kıymalı bezelye yemeği
Yoğurt ( o kasenin yarısı kadar)
Su
Ekmek yok
Çok şükür bu güne de...
Haayırdır inşallah kötü birşey yoktur annenin. Çok geçmiş olsun.Bugün annemler hastaneye geldi. Sonra annem rahatsızlandı doktorun odasında bayıldı acildeydim akşama kadar
Bugün yediklerim
Sabah hic Bisey yemedim.
12 gibi
Patates yemeği
Domates
Yarim simit
Yolda gelirken
2 tane dore bisküvi
3 4 tane de form portakalı bisküvi yedim.
Saat 20.0o da
Fırında tavuk
Domates
1 bardak çay
Bugün yediklerim bunlar
Ya aslında biseyi yoktu doktor kolundan ve bacağından iğne yapmis. Annemin zaten normalde tansiyonu düşüktür birde üzerine korku eklenince bayilmis.Haayırdır inşallah kötü birşey yoktur annenin. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?