Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Merhaba Can'ım ne Mutlu gitmiş kiloların ben hala veremedim bir kısmını doğum kilolarımı oğlum 27 aylık oldu hala hedefime ulaşamadım .ben çok kilo aldım ama 28 kilo aldım 96 ile doğuma girdim şuan 75 im ve hedefim 64 filan .içimde hiç azim istek yok ne yapacagım bilmiyorum sen çok iyi gidiyorsun ama

Ya aslında biseyi yoktu doktor kolundan ve bacağından iğne yapmis. Annemin zaten normalde tansiyonu düşüktür birde üzerine korku eklenince bayilmis.
Şimdi Çok fazla basamiyor ayağının üzerine
Ayyy kıyamam ben de öyle dişçide korkudan bayılmıştım :) :)

Canım olaya şöyle bakıyorum aç kalmiyim yeter.
Ne yediğimin önemi yok. Bu zaman kadar çok şükür herşeyden dere tepe yedik onlarda bize et but olarak geri döndü. É busaatten sonra yemesek nolcak ya da az yesek. Hepsinin tadını biliyoruz.
İnşallah sen de verirsin. Bana katılırsan yoldaş olursan belki birbirimize katkı sağlarız. Azimle gideriz.

Bir de her sabah sirkeli limonlu sıcak su içerek katkıda bulunabilirsin kendine

Ayyyyyh artık daral geldi. Fotolar bir türlü yüklenemiyor. Her neyse yine sirkeli suyumu içiyorum.
Buna ek olarak 50 squat hareketi yaptım. Ay nası hamlamışım kalbim Küt Küt çarpmaya başladı yaparken. İnşallah her sabah devam edebilirim.
Doğumdan sonra çok yumuşadı etim. Biraz toplasın istiyorum.
Aslında karın hareketi çalışmam gerekli ama..

Bugün bi çılgnlık yaptım ve 3 sosis kızarttım az yağda.
1 dilim ekmek var, su var
Ve diğer gördükleriniz.
Beynimiz doyduğumuzı 20 dk sonra algılarmış oyüzden yavaş yemek gerekiyormuş. Ben çok hızlıca yer kalkarım ama bı sefer napıyorum fotoyu çektim bi lokma alıp sonra bunu hazırlamakla uğraşıyorum. Arada su yudumluyorum.

Bende 12.00 da
Patates salatasi(kaynamis)
Domates
Çay
Bu benim kahvaltı + öğle yemegim :)
Birazdan arkadaşım gelecek onunla da türk kahvesi içeriz heralde.
15 00 da
Yolculuk var gidiyorum hic gitmek istemiyorum

Görüyorum tabiki. Mide sorunun yoksa tavsiye ederim. Harika ödem atıyorum. Nereye gidiyorsun.
askzor

Görüyorum tabiki. Mide sorunun yoksa tavsiye ederim. Harika ödem atıyorum. Nereye gidiyorsun.
askzor
Bana evine gelmiştim bu aksam çalışıyorum gitmem gerekiyor
Mide sorunum var malesef
Başka ve yapabilirim ki acaba

Bana evine gelmiştim bu aksam çalışıyorum gitmem gerekiyor
Mide sorunum var malesef
Başka ve yapabilirim ki acaba
Valla bir günlüğüne iç dene baktın rahatsız ediyor içmezsin.
Bizde gurbetteyiz aileden uzaktayız. Çok zor bilirim

Dışarı çıktığım için kahvaltıdan sonra ne ara öğün ne öğle yemeği kaldı.
Eve gelince ayran yaptım yanına da eti Form mısır patlağı yedim 3 tane. Akşam yemek düşünmüyorum. İnşallah tutar beni. Olmadı bi kahve falan içerim.

Valla bir günlüğüne iç dene baktın rahatsız ediyor içmezsin.
Bizde gurbetteyiz aileden uzaktayız. Çok zor bilirim
Allahtan benim yakın 1.5 saat sürüyor.
Ne sirkesi kullanıyorsun.

aksam yemeğin
Anca yükleyebildim.
Hepsini bitirmedim ama

Eklentiler

• IMG_0132.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 47
Arada oluyor Öyle bünye istiyor Bisey olmaz merak etme arada sasirt vücudunu :)

Güne sporla başladım ama canım oğlum ben spor yaparken gelip bacaklarıma tırmanınca fazlq devam edemedim.
Şimdilik leslie 1 mil olanı yaptım birde bacak hareketleri yaptım ( sırtım yerden 45 derece havada dirseklerden destekli bacaklar bisiklet sürer gibi ama ileriye doğru uzatıp çekme hareketi. Bunu epeey zamandır yapıyorum.
Dünki squat hareketinden sonra bacaklarım sızlıyo demekki etkisi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…