Ayyy kıyamam ben de öyle dişçide korkudan bayılmıştım :) :)Ya aslında biseyi yoktu doktor kolundan ve bacağından iğne yapmis. Annemin zaten normalde tansiyonu düşüktür birde üzerine korku eklenince bayilmis.
Şimdi Çok fazla basamiyor ayağının üzerine
Canım olaya şöyle bakıyorum aç kalmiyim yeter.Merhaba Can'ım ne Mutlu gitmiş kiloların ben hala veremedim bir kısmını doğum kilolarımı oğlum 27 aylık oldu hala hedefime ulaşamadım .ben çok kilo aldım ama 28 kilo aldım 96 ile doğuma girdim şuan 75 im ve hedefim 64 filan .içimde hiç azim istek yok ne yapacagım bilmiyorum sen çok iyi gidiyorsun ama
Bir de her sabah sirkeli limonlu sıcak su içerek katkıda bulunabilirsin kendineMerhaba Can'ım ne Mutlu gitmiş kiloların ben hala veremedim bir kısmını doğum kilolarımı oğlum 27 aylık oldu hala hedefime ulaşamadım .ben çok kilo aldım ama 28 kilo aldım 96 ile doğuma girdim şuan 75 im ve hedefim 64 filan .içimde hiç azim istek yok ne yapacagım bilmiyorum sen çok iyi gidiyorsun ama
Faydasını görüyor musun bu suyun ?Bir de her sabah sirkeli limonlu sıcak su içerek katkıda bulunabilirsin kendine
Bana evine gelmiştimGörüyorum tabiki. Mide sorunun yoksa tavsiye ederim. Harika ödem atıyorum. Nereye gidiyorsun.
askzor
Valla bir günlüğüne iç dene baktın rahatsız ediyor içmezsin.Bana evine gelmiştimbu aksam çalışıyorum gitmem gerekiyor
Mide sorunum var malesef
Başka ve yapabilirim ki acaba
Allahtan benim yakın 1.5 saat sürüyor.Valla bir günlüğüne iç dene baktın rahatsız ediyor içmezsin.
Bizde gurbetteyiz aileden uzaktayız. Çok zor bilirim
Elma sirkesi. Bizimki arabayla 15 saat, uçakla 1 sa 15 dk :)Allahtan benim yakın 1.5 saat sürüyor.
Ne sirkesi kullanıyorsun.
Afiyet olsun. Sanırım regl dönemine giriyorum gece gece kalktım tarçınlı kurabiye yaptım 3 tane yedim
Arada oluyor Öyle bünye istiyor Bisey olmaz merak etme arada sasirt vücudunu :)Afiyet olsun. Sanırım regl dönemine giriyorum gece gece kalktım tarçınlı kurabiye yaptım 3 tane yedim
Nası yaptım böyle çılgınlık bilmiyorum. Bide 1 tabak dünki bezelye yemeğinden yedim Allâh affetsin diyeti mahfettim
Pek çabuk şaşırttım :)Arada oluyor Öyle bünye istiyor Bisey olmaz merak etme arada sasirt vücudunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?