- Konu Sahibi Yolunsonunda
-
Cnm yakınlaşmKeşke yakınlaşmasaydım, belki olabilirdik o zaman, belki saygısını kaybetmezdi ve olurduk, çok pişmanım çok.. Ben ona gerçekten çok değer verdim
Cnm bir kız ortada hiç birşey yokken yakınlaşamaz kendi kendine . kocama bile ondan ışık olmazsam yaklaşamıyorum ben. Erkekler çok uyanık o samimiyeti yaratmış ki yaklaşmışsın sende. Çok namuslu bir erkekse engel olsaydı sana . kız başına ne yapabilirsin bir erkeğe. Tıpkı benim gibi çok saf senin kalbin aşkta. Aldığın yaralar böyle böyle gözünü açacak ama. Sevgiline gıcık oldum ben . sen yoluna bak bence suç onda hırpalama kendiniKeşke yakınlaşmasaydım, belki olabilirdik o zaman, belki saygısını kaybetmezdi ve olurduk, çok pişmanım çok.. Ben ona gerçekten çok değer verdim
Evet, duygusal olarak çok farklı şeyler oldu gerçekten ve o da geleceğe inanıyordu ama diyorum ki hep acaba istemsiz mi soğudu yakınlaşıncaCnm yakınlaşm
Cnm bir kız ortada hiç birşey yokken yakınlaşamaz kendi kendine . kocama bile ondan ışık olmazsam yaklaşamıyorum ben. Erkekler çok uyanık o samimiyeti yaratmış ki yaklaşmışsın sende. Çok namuslu bir erkekse engel olsaydı sana . kız başına ne yapabilirsin bir erkeğe. Tıpkı benim gibi çok saf senin kalbin aşkta. Aldığın yaralar böyle böyle gözünü açacak ama. Sevgiline gıcık oldum ben . sen yoluna bak bence suç onda hırpalama kendini
Bilmiyorum inanın, geceleri uyuyamıyorum hep aklımda oilginç yani bi yakınlaşmadan nasıl soğuyabilir çoğu erkekte yakınlaşmayan kızdan soğur.Bahane etmiş gibi de olabilir bunu
gecer. onc kendine deger ver. gerisi gelir ama sanirim iyice dibe vurmayi sevenlerdenain. ne diyeyim ki sana.Aşağılamıyorum yani onun için yapmıyorum, sadece canım çok yanıyor... Annem babam onların hakkını ödeyemem, Allah razı olsun onlardan... Ama bu acı başka ben rezil konuşmak için yapmıyorum, ben hayatımda ilk defa böyle oluyorum, canım çok yanıyor sadece çok çabalıyorum ama kendimden soğuyorum kendime kızıyorum hep böyleyim olmuyor çaresiz hissediyorum, her anımız aklımda, onu çok seviyorum ama hiçbir şeyi için değil sadece gönlümden geliyor...
Bilmiyorum ki, çabalıyorum ama canım çok yanıyor çokgecer. onc kendine deger ver. gerisi gelir ama sanirim iyice dibe vurmayi sevenlerdenain. ne diyeyim ki sana.
Ben bilmiyorum yani bakıyorum acaba ben yakın davrandığım için mi yakınlaştık her şey benim suçum mu belki de benden kurtuldu diyorumBu kadar arabeske bağlamayın ilkimdi falanda filanda
Sanırım yaşınız küçük. Bu kafa yapısı henüz çok genç ve toy olduğunuza işaret ediyor. Şimdi canınız çok yanıyor ama zamanla geçip gidecek emin olun. Sizin kıymetinizi bilememiş bir aptal için sızlanmayın artık. Karşınıza neleri çıkar gün gelir hatırlamazsınız bile. Kendinizi bu kadar hırpalamayın. Saflığımı masumiyetimi kaybettim soğudu benden diyorsunuz bu şekilde düşünmekten vazgeçin çünkü öyle bişey yok. Hem o hödük çok mu masum size yaklaşmış
Masumiyet, saflık, namus vs. Bu gibi kavramları niye sadece kadınlar düşünüyor anlamıyorum. Erkeklerde yokmu bunlar adamların umrunda değil. Aşkınıza inanarak yakınlaşmışsınız diye size başka gözle bakan sizi kötü gören uzaklaşan bir hanzodan ayrılmanız isabet olmuş. O hödük önce kendine baksın. Şöyle insanlara karşı kendinizi böyle küçümseyip onlara bu kadar değer veriyorsunuz ya dişlerim dökülüyor okuyunca
Hayatınıza bakın. Zaman herşeyin ilacıdır.
Gidecek olan gidiyor demi çok doğru söylüyorsunuz, ne güzel başlamıştı oysa, ben soğuttum hatalarımlaÇok masumsunuz üzüldüm gerçekten böyle masum seven birinin bunları yaşamasına .
Öncelikle kendinizi suclamayin . Siz ne yaparsaniz yapın ya da yapmayın gidecek olan insan gidiyor. Ben de sizin gibiydim bu duyguları çok derin çok gerçekçi yaşadım. Gidecek olan gidiyor. Yureksiz karaktersiz bir insan...
Gerçekten öyle, dışarı karşı ve bana hep iyi oldu ama ben soğuttum kendimden sanırım, ben herkesi soğutucam kendimden galiba kimseyi mutlu edemem diye hissediyorumNeresi karakterli tam olarak bu adamın. Bana öyle gelmedi.
Doğru söylüyorsunuz ama benim yerimde daha düzgün biri olsa belli o da bunları yapmayacaktı diyorum ben kendimi çok suçluyorum biraz yakın davrandım duygusal olarak yakın hissedince ve şu an canım çok yanıyor, o kadar pişmanım ki... Kendimi çok çaresiz hissediyorumE yakınlaşmak basit yapıyosa o da basit biri o zaman? sadece istediği olunca hevesi kaçanlardan demekki. en sevmediğim ilgi görünce gtü kalkan insan modeli. sende garibim suçu kendinde arıyorsun. yapma hiç kimse için kendini küçük görme. adam olan erkek bir kadını asla yarı yolda bırakmaz. seven erkekse dokunup dokunup kadını basit kendini temiz görmez. böyle birşey yok. toplumun saçmalıklarına kanma.
Ben bilmiyorum yani bakıyorum acaba ben yakın davrandığım için mi yakınlaştık her şey benim suçum mu belki de benden kurtuldu diyorumLütfen kızmayın bana, ben sadece ondan başka birini böyle sevmedim ve sevemeyeceğimi de hissediyorum
Ortada bir suç yok olsaydı da neden sadece kadına ait olsun ki? Sen böyle yaparsan o da sana saygı duymaz tabiikiDoğru söylüyorsunuz ama benim yerimde daha düzgün biri olsa belli o da bunları yapmayacaktı diyorum ben kendimi çok suçluyorum biraz yakın davrandım duygusal olarak yakın hissedince ve şu an canım çok yanıyor, o kadar pişmanım ki... Kendimi çok çaresiz hissediyorum
Mesaj atmalı mıyım sizce bitti mi diye böyle olması çok zorOrtada bir suç yok olsaydı da neden sadece kadına ait olsun ki? Sen böyle yaparsan o da sana saygı duymaz tabiiki
Ben suç oluyorum görmüyorum ama o o sebeple mi soğudu diye, bilmiyorum bitti mi diye mesaj atayım mı ya da arayım mı sizce, böyle bitmesi çok zorKendinizi boşuna suçluyorsunuz diyorum bende. Ortada bir suç yok. Ha yakınlaşmayı suç olarak görüyorsanız sevgilinizde suçlu o zaman. Çünkü karşılıklı oluyor bu olay genelde e sizde adama tecavüz etmeye çalışmadığınıza göre
Ayrıca siz bunun için soğudunuzmu peki adamdan? Hayır. Soğuyacak olan bi adam önce kendi yapmayacak o zaman öyle şeyleri.
Bakın konu sahibi ileride şu halinize güleceksiniz. Yaşınızın küçük olduğuna eminim en fazla 20 falandır. Ne kadar saçma düşünmüşüm diyeceksiniz ilerde. Başkasını sevmeye gelince öyle bir seversinizki şaşarsınız. Yahu insanlar kaç yıllık evliliklerini bitirip yeniden aşık oluyor. Herşey oluyor bu hayatta herşey unutuluyor geride kalıyor. Böyle olmasa hayat nasıl devam ederdi. Boşuna arabesk yapıyorsunuz. Yaşayarak göreceksiniz bunu. Önünüze bakın artık kendinize boş yere eziyet etmeyin.
Mesaj atmalı mıyım sizce bitti mi diye böyle olması çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?