Her şey bitti sanırım, benim yüzümden...

Sakın sakın sakın msj atma, hiçbişekilde iletişim kurma...Adam belki de seni merak etmeye baslayacakken senden bi msj..Haa tamam hala cepte diyecek...Aynen devam...

Bunlar biyana bu adam seni sevmiyor aşık değil senin gibi hatta umrunda değilsin bence çünkü seven adam kaybetmekten korkar onun da suresi 3 gun en fazla 4 gündür 1 hafta cok yani..Acı ama gercek...Eger bu adam senle bagları koparmak istemeseydi bana birdaha yazma demezdi...Cepte bile durmanı istemiyor gibi geldi...Hem onun hayatında su anda baskası olmadıgı ne malum, erkekler birine tutunmadan diğerini bırakmazlar..Bu ihtimali düşünürsen msj atmak çok yanlış olur..Düşün bi taraftan kızın biriyle flortleşme bi yandan kendine aşık bi kız hala mesajlar atıyor ...Adamda hava 1500...

Ben sana garanti veriyorum bu adam sen asla arayıp sormazsan seni arayacak...Ama o zaman da hemen el verme kaç biraz yapabilirsen tabi

... ama adam size güvenmiyormuş ki ,sürekli onun paranoyaklıklarıyla mı uğrasıcaktınız. Net olmussunuz işte o da aramamış... bence biraz zaman tanıyın kendinize ben hep söylerim hu durumlarda en iyi ilaç - en sevdiğin şeyi yap , - en beğendiğin şeyi al ,- kilo ver varsa fazlan. Yani seni ne mutlu yapıcaksa ve ertelediğin ne varsa yap işte . Bu durumdan en kısa sürede kurtulmak ıstıyosan eğer. Bir de kolay kolay alttan alma. Yani ayrılmıssınız barısmak ıcın ugrasmıssnz filan . Bırak adam ugrassın. Ne kaar dogru bılmıyorum ama ben ılıskımde haklıda olsam hakszda olsam kavgamızda vs hıc ılk arayan konusan olmadım... ve anlamadıgm sey yazdıklarından, neden adamı o kadar övüyosun ya .. bosversene. Geçiyor yani emin ol kendine güven gözünde buyutme adamı... kac yıldır bırlıkteydınz?

Bir sene olmuştu ve gelecek hayallerimiz vardı, ben onu gerçekten çok sevdim şimdi çok ağır geliyor. İçimde kalmasın belki konuşuruz diye aradım az önce dayanamayıp, çok kötü olup, ama açmadı cevap da vermedi mesaj attım ama şu an çok canım yanıyor ne yapacağımı bilemiyorum

Sizin mesajınızı yeni okudum, az önce aradım açmadı, mesajıma da cevap vermedi şu an canım çok yanıyor Ama doğru söylüyorsunuz seven biri dayanamaz bu kadar gün sevmiyor, hiç olmazsa bir şey dese bitti dese onu da demiyor. Gelecek hayallerimiz vardı, belki de ben soğuttum çok üzgünüm canım acıyor, onu unutamayacağımı hissediyorum ben ne yapayım bana yardım edin nolur

Sana bir daha beni arama mesaj atma demiş. Sence yeterince açık değil mi?
İlişkiyi bitirdiğini söylemedi ama normal bir kavga esnasında söylemiş gibiydi, beni hatırlarsınız belki bir önceki konudan Canım acıyor beni sevmediğini bilmek çok acıtıyor beni

Konu sahibi siz okuduğunuzu anlamıyormusunuz acaba? Adam sizi sevmiyor. Hanzonun teki. Unutun önünüze bakın diyoruz. Siz hala yok mesaj atayım mı arayayımmı diyorsunuz. Sülük gibi ne yapışıyorsunuz adama hala? Ne kadar gurursuzsunuz yahu. Kendinize kastınız var herhalde. Artık yorum yapmak istemiyorum size gerçekten

Kendini bu kadar dusurme inan degmiyor. bunu zamanla yasadikca belki ileride onunla evlenince anlayacaksin degmedigini yani.. bu kadar helak etme kendini..senden cok daha fazla degerli gorme karsindakini inan olan sana oluyor.. yasanmisliklar olmussa olmus, kendini kucuk gorme sakin.. karsidaki senin bu cirpinislarinla kendini bi halt sanip seni pesinden kosturmasin biraz kendi kadrini kiymetini bil. bir daha sen gelmeyecek dunyaya .. ugruna da ölüp bitme , yarin öbürgun kafana dank eder ne kadar safmisim yillarimi verdigim adama bak dersin.. zararin neresinden donersen kar kardesimm.. sana deger vermeyene sen hiic verme... hem guvensizlik varmis sana karsi onu her seferinde ikna edecem inandiracan diye olan sana olacakk.. lutfen hayatinin kendinin degerini bill.. hic kimse senin kadar onemli olmamali...

Lütfen böyle söylemeyin, biz onunla bir sene paylaştık, pat diye bırakınca hiçbir şey demeden, ufak bir tartışmada, insana dokunuyor hele ki duyguları bitmediyse bir tarafın, evet iradesiz gurursuz davrandım çok sevdiğim için hata ettim ama buraya destek bulmaya giriyorum, inanın normal düşünebilsem şu kalbimi dinlemesem böyle olmaz ama canım çok yanıyor onun o eski beni seven halleri aklıma geldikçe dayanamıyorum

Teşekkür ederim çok doğru söylüyorsunuz, ben kendi kendimden soğuttum sanırım, onun beni seven başkardaki koyamayan hali aklıma geldikçe ve onu kaybettiğimi düşündükçe yüreğim yanıyor resmen, dayanamıyorum hiçbir yere sığamıyorum, nasıl alışırım bu duruma inanın bilmiyorum

Çok tecrübesizsin ve böyle düşünmen çok normal. Bu evrelerden hepimiz geçtik inan . 29 yaşındayım ve geriye dönüp baktığımda hey gidi hey diyorum nasılda içim yanardı ayrılıklar beni kahrederdi sanki .Allahım ne olursun canımı al da bitsin bu acı derdim . Her insan yaşıyor inan hele gene aşıksan . Bu hüznü yaşamadan olgunlaşamayacaksın canım o yüzden yaşaman lazım . Çünkü emin ol erkekler ilerde karşısıında bazı şeyleri aşmış olgun kadın istiyorlar. Hele gene İstanbul'da yaşıyorsan bu daha da fazla. Sakın ola ki yakınlaştın diye kendini suçlu hissetme o bile senin için tecrübe bunu hiç unutma . Fakat sen konuyu düzgün anlatmamışsın ne oldu birden konuşmayı mı kesti ortada bişi yokken . Yakınlaştınız ertesi günü aramadı mı ?

Amacım sizi üzmek değil. Gözünüzü açmaya çalışıyorum. Ama siz hala bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz soğuttum dayanamıyorum o çok iyi biri falan filan. Dinlemiyorsunuz kimseyi gerçekten. Şimdi üzülüyorsunuz ama geçecek diyorum. Duygularınıza kapılıp kendinizi daha fazla alçaltmayın bu adam için. DEĞMEZ..
Dünyada ne acılar var. 1 sene nedir ki ya. Yıllarca süren evlilikler bitiyor. Beraber yaşanan hayatlar bitiyor. Dayanan nasıl dayanıyor. Bu kadar aciz olmayın. Güçlü durun biraz. Ben sizin için söylüyorum.

Tartıştık ve bir daha mesaj atma dedi bu şekilde ikimiz de sinirli bir şekilde kapandı konu, canım çok yanıyor her yerde anılarımız var ve aradım az önce dayanamayıp, açmadı, şu an kalbim sızlıyor resmen neden soğudu benden, kendimi çok suçlu hissediyorum çok, kendimden nefret ediyorum artık

Biliyorum çok teşekkür ederim, beni en çok acıtan bir bitti bile dememesi, telefonlarıma cevap vermemesi, yani bu şekilde ortada kaldı her şey ve benden neden bu kadar soğudu anlayamıyorum, bu beni mahvediyor işte

Tartışma sebebi eften püften bir sebepti yazmadığına göre . Arama sakın bu arayışlarına mesaj atmalarına ilerde çok kızacaksın. Ben nasıl böyle birşey yaparım nasıl bu kadar gurursuz davranırım diyeceksin. Gerçekten bu kızgınlık yıllar geçsede sen o insana artık birşey hissetmesende geçmez. Canım yanıyor deme çok daha büyük acılar var hayatta .Dik dur biraz lütfen eğer hayatın boyunca bu kadar naif olursan kaybeden hep sen olursun bu iş hayatında da böyledir. Lütfen için çok yansa bile gözünden yaş aka bile gülmeyi bil . Seni şu an çok iyi anlıyorum . Dediklerimin hepsi boş geliyor. Dolayısı ile sana ne söylesem boş . Bazı şeyleri yaşa ve olgunlaş.

Evet çok küçük bir sebepti tartışma sebebimiz, bugün dayanamayıp defalarca aradım mesaj attım sizce soğumuş mudur iyice? Bir de böyle sessizce bitmesi acı veriyor ne yapacağımı bilmiyorum bitti bile demedi bana bir şey söyleyin lütfen canım çok yanıyor

Yüksek ihtimal soğudu . Yani benide sürekli istemediğim biri arasa sinir olur arayacağım varsa da aramam. Bence yapma sessizlik en güzel cevaptır. Sırra kadem bas. Heryerden sil kendini engelle onu . Senden haber dahi alamasın . Sadece telefonda aramalara ve mesajlara açık kalsın. Ya bu adam eninde sonunda dönecek bundan ben kesinlikle eminim . Çünkü bu tarz konuşan erkeklerin dönüşleri hiç te uzun sürmez. Ne demek beni arama ya .Hiç te karakterli değilmiş ayrıca sen gözünde çok büyütmüşsün. Karakterli bir adam oturur ayrılma sebebini anlatırdı. Eğer yakınlaştın diye ayrıldıysa zaten ooooo hiç üzülmene gerek yok . Bir yıldır ilişki yaşıyorsunuz ve gençsiniz bundan daha doğal bişi yok. Nerede yaşıyoruz Allah aşkına. Bu tarz şeylerle kafasında örümceklenme olmayan insan çıkacak karşına emin ol ama o insanın karşına çıkması için bugün bu adam için üzülmen gerekiyor maalesef.

Haklısınız çok doğru şeyler yazmışsınız gerçekten, ben sanırım gerekli saygıyı oluşturamadığım için ayrılık konulması yapmaya layık görmedi beni, ama hiç değilse bir bitti demesi zor muydu onca güzel günümüz geçti, sevdik birbirimizi, nasıl bu kadar soğudu anlayamıyorum

Lütfen artık kendinde suç aramayı bırak .Çok aşık olduğun için kendini suçluyorsun zaten . Onu gözünde ilah yapma ilah aşkına biraz egoist ol. Evet bazı erkekler elveda demeden giderler. Korkaktırlar çünkü ilişkilerini bitirmesinin belli sebebi yoktur da o yüzden .Hala anlamadın mı ? Bitmesinde sen suçlu olsaydın çoktan seninle konuşmuştu. O da biliyor hayvanlık yaptığını ve bu yüzden sessiz kalmayı tercih ediyor. Konuşsa ne diyecek ki söyleyecek sözü yok. Lütfen kendini geri çek.

Doğru söylüyorsunuz çok doğru... Bunları görünce mantıklı düşünebiliyorsun çok teşekkürler gerçekten. Ben ayrılık mesajı atmayım ama demi, bu şekilde bitsin demi sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…