- Konu Sahibi colorful2000
-
yani adam ciddi düşünmeyeceğini, konu sahibi için işini riske atamayacağını açık açık anlatmış. kızın da yaşı küçük tabi. inşallah başına bela almaz.ay hic gülecegim yoktu haha :)
sinsi mi geldi? bende okuyunca bir kararsız kaldım. Adam etkileniyor olaiblir mi?Bana da son hali sinsi gibi geldi valla.
Sizi korumak için geçirmiş olmasın. O yaştaki adamın size aşıldığını düşündüyse adam hakkında hiç iyi şeyler düşünmemiştir haliyleYoğunluktan yazamadım iş çoktu siparişler falan oda geldi kahve almaya Murat dalkılıçın Leyla şarkısını mırıldandı müdürüm de bana arkaya geç dedi müdür dediğimde 35 yaşlarinda cılız bekar kadın onunda onda gözü mü var bilemiyorum
Adımda Leyla bana hitaben söyledi yani kadın da farketti bunu
Sanmıyoun bu kadın evlenemedigi icin hep bir modu düşk aman evde kaldım. Diyor durup dururken sonra erkeklerle tadına bakmadan evlenmiceksin diye konuşmaları var iyi niyetli olduğunu sanmıyorum ki bizi de hiç sevmez 2 kız dışında geri kalanı dışlarSizi korumak için geçirmiş olmasın. O yaştaki adamın size aşıldığını düşündüyse adam hakkında hiç iyi şeyler düşünmemiştir haliyle
Çooook.. keyif alması da mı yalan pekisen 25-30 olsan o yaş farkı gözüme hiç gelmezdi ama çok farklı hayatlarınız
Benim çok da ufak olmadgimi sanıyor oda bilmiyor tamAdam yine birazcık da olsa aklı basindaymis. Ama siz... Daha 18 yaşındasınız ve 10 sene sonraki duygularınız hakkında bu kadar kesin konusabiliyorsuniz. Ki aşk konusunda tecrübesizken... Adamda da bı istemem yan cebime koy durumu gördüm. Sinsi biri bile olabilir. Bence yaşıtlarınizla gorusun.
Engel olamıyorum akşam bir daha denerim ama bilmiyorum napicaz nereye giderizDerhal söylemelisin bence bak bu işin cılkı çıkacak. Başını derde sokma...
Sansin sanmasin o yaştaki bir adamla paylasiminiz olamaz. Adam kendini geliştirmiş biriyse hele...Benim çok da ufak olmadgimi sanıyor oda bilmiyor tam
Çooook.. keyif alması da mı yalan peki
Peki o kanıya nasıl vardınız ? Ben göremiyorsam sizn gördünüz nedircanım ben 2. evliliğini yapmış bir ablan olarak açık konuşacağım. erkekler el değmemiş genç hele ki kendisinden oldukça genç kızlardan çok hoşlanır. bu yüzden erkeklerin bir çoğu kendisinden küçük kadınlarla evlidir. yaşıt ve büyükle evlenen çok azdır.
ilkleri kendisiyle yaşaman hoşuna gidecektir. bana gönül eğlendirmek gibi geldi üzgünümilerde üzüleceğine şimdi üzül. gerçekler bunlar
ama şuan siz görüşeli dün bir bugün 2 olacak.Peki o kanıya nasıl vardınız ? Ben göremiyorsam sizn gördünüz nedir
Yaşımı 18 olduğunu bilmiyor. İlk ben adım attım buna rağmen aşırı tepki vermedi.. ne biliyım böyle kırmaya cekiniyor gibi yaklaşımları oldu.
Buluştuğumuzda gayet resmî şekilde karşıma geçti oturdu affedersiniz gevşek hiç br harekette de bulunmadı yanaşmadı yaklaşmadı ben neyi göremiyorum? He yaşımı yanlış söyledim orda haklısınız benden çokça. Büyük oda tamam ama ondan gelen su an kötü birşey Yok ki varım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?