İçimi döktüm

kız söyleydinde aglıyormusun? adam keisn olarak red etti bence zaten yaşı duyunca adamsa eger asla istemez
güzelliginde önemi yok

Söyleyemedim maalesef o kadar saçma sapan oldu ki. Geldi yanıma beni mi görmek istedin dedi gülümseyerek. Evet ama bisi söylemek istiyorum dedim (olaya, işi gizlemek istemesine bağlıcaktım ordan da yaşı söylicektım) eğer gizlemek istiyorsan çekincelerin varsa görüşmeyi kesebiliriz yani sonuçta dedim orda atladı lafa hayır ben seni görmek istiyorum keyif alıyorum seni görmekten ışıl ışıl olman sürekli Güler yüZlü olman hoşuma gidiyor bi adım daha yaklaştı akşam napıyorsun çıkalım mı dışarı dedi kabul ettim bende

Adam yine birazcık da olsa aklı basindaymis. Ama siz... Daha 18 yaşındasınız ve 10 sene sonraki duygularınız hakkında bu kadar kesin konusabiliyorsuniz. Ki aşk konusunda tecrübesizken... Adamda da bı istemem yan cebime koy durumu gördüm. Sinsi biri bile olabilir. Bence yaşıtlarınizla gorusun.

Yoğunluktan yazamadım iş çoktu siparişler falan oda geldi kahve almaya Murat dalkılıçın Leyla şarkısını mırıldandı müdürüm de bana arkaya geç dedi müdür dediğimde 35 yaşlarinda cılız bekar kadın onunda onda gözü mü var bilemiyorum
Adımda Leyla bana hitaben söyledi yani kadın da farketti bunu

Bana da son hali sinsi gibi geldi valla.
sinsi mi geldi? bende okuyunca bir kararsız kaldım. Adam etkileniyor olaiblir mi?
böyle güleç güzel kız karşısında belki de içten içe birşeyler hissediyordur. bi kıpırdandı bence adam.
ama sonu cidden iyi olmıcak eger adamda asık falan olrusa seni büyük zannedip hayal kırıkıkları cok fazla olur

Mesela ben şu an 32 yaşındayım. 18 yaşındaki biri ile ne paylasabilirim. Yanlış anlamayın ama iki nesil fark var. Büyük ihtimalle bilgi farkı var, kültür farkı var, tecrübe farkı var. O yaştaki iki kişinin dertleri farklı istekleri farklı hayata bakışı farklı.... Yani iki gezip eğlen eee sonra mesajlasmadan buluşmadan ne zevk alır insan bir yerden sonra. Şimdi genelleme yapmış gibi oldum ama geneli böyledir diye düşünüyorum. Mesela bana 18 yaşındaki biri 10 sene sonra da böyle düşüneceğim dese güler gecerim.

Sizi korumak için geçirmiş olmasın. O yaştaki adamın size aşıldığını düşündüyse adam hakkında hiç iyi şeyler düşünmemiştir haliyle

Sizi korumak için geçirmiş olmasın. O yaştaki adamın size aşıldığını düşündüyse adam hakkında hiç iyi şeyler düşünmemiştir haliyle
Sanmıyoun bu kadın evlenemedigi icin hep bir modu düşk aman evde kaldım. Diyor durup dururken sonra erkeklerle tadına bakmadan evlenmiceksin diye konuşmaları var iyi niyetli olduğunu sanmıyorum ki bizi de hiç sevmez 2 kız dışında geri kalanı dışlar

Benim çok da ufak olmadgimi sanıyor oda bilmiyor tam

Çooook.. keyif alması da mı yalan peki

canım ben 2. evliliğini yapmış bir ablan olarak açık konuşacağım. erkekler el değmemiş genç hele ki kendisinden oldukça genç kızlardan çok hoşlanır. bu yüzden erkeklerin bir çoğu kendisinden küçük kadınlarla evlidir. yaşıt ve büyükle evlenen çok azdır.
ilkleri kendisiyle yaşaman hoşuna gidecektir. bana gönül eğlendirmek gibi geldi üzgünüm ilerde üzüleceğine şimdi üzül. gerçekler bunlar

Peki o kanıya nasıl vardınız ? Ben göremiyorsam sizn gördünüz nedir
Yaşımı 18 olduğunu bilmiyor. İlk ben adım attım buna rağmen aşırı tepki vermedi.. ne biliyım böyle kırmaya cekiniyor gibi yaklaşımları oldu.
Buluştuğumuzda gayet resmî şekilde karşıma geçti oturdu affedersiniz gevşek hiç br harekette de bulunmadı yanaşmadı yaklaşmadı ben neyi göremiyorum? He yaşımı yanlış söyledim orda haklısınız benden çokça. Büyük oda tamam ama ondan gelen su an kötü birşey Yok ki varım?

ama şuan siz görüşeli dün bir bugün 2 olacak.
Bugun neler yapacagını kimse bilmiyor ki tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…