İçimi döktüm

sabah, geldi kahve aldı hiç umursamadı bile yüzüme bile bakmadı tabi bu bana müstahak.
Asıl olanlar ondan sonra oldu. Eski kız arkadaşı geldi ve
bi çay alabilir miyim dedi verdim çayı. İş arkadaşlarımın için de pat diye Emreyle mi görüşüyorsun sen dedi.
Hayır.. dedim, anladım tatlım yine de aklın da olsun burası böyle şeylere pek uygun değil. Buradan böyle sen gibi 4-5 kişi çıkarıldı işten, bu sebepten ötürü dedi. Bence dikkatli ol dedi. Beni tehdit etmiş olmuyor mu?
şok oldum hemen yanımda ki kız oha görüşüyor musunuz dedi. Görüşmüyoruz tabi ki de dedim.
ama inanmadı bence işten çıkarılır mıyım sizce ? bu durumu aileme de anlatamam söz verdim calıscam diye.
Emreye de msj attım. Kız arkadaşın durumdan haberdar olmuş beni sorguladı .Bilgin olsun yazdım.
o benim kız arkadaşım değil. 9 buçukta arka kapıda ol yazmış.
herşeyi geçtim işim için çok korkuyorum işten çıkarılmak istemiyorum

Nereden öğrenmiş iliskinizi herkesten gizli değil miydi? Emre mi söylemiş?
Biri görür diye korkmuyor musun hala 'arka kapıda ol' lar falan.. Isinle tehdit ediliyorsun sonuçta

Biri görür diye korkmuyor musun hala 'arka kapıda ol' lar falan.. Isinle tehdit ediliyorsun sonuçta
bizi bir kız görmüştü zaten yememiş icmemiş gidip söylemiş herhalde

haklısın öyle yazdım şimdi gelmiyorum. işimi kaybetmek istemiyorum yazdım

ben hala asagdayim ve bekliyorum yazmiş. bende indim mecburen.
Nedir bu dedi. Bilmiyorum gelip böyle böyle dedi, dedim. Bu yüzden işten cıkarılmazsın bunu kafana takma dedi.
Bu yüzden mi görüşmeyi kesmek istedin sebebi o muydu dedi. hayır hiç alakası yok dedim. Yaaa? dedi
işte sebepsiz yok yani bilmiyorum ,hem seninle görüşmeyi ben istemiştim zaten aklında bu yoktu dedim.
Yoktu evet dedi. E tamam o zaman. Bidaha burda da görüşmezsek bence iyi olur dedim.
anlam veremedim sadece bu sekilde görüsmeyi kesmene. Daha önce başıma böyle birşey gelmedi.
yani nasıl anlatıyım. Neyse aklımda yoktu ama artık var.. dedi. ne gelmedi başına dedim
Daha önce kimse sana görüşmeyelim demedi mi dedim? yok oda var ama o degil dedi. bilmem,
sactığın ışık, kahkahların, pozitifligin etkilenmemek zor. neyden,neden cekindigini bilmiyorum ama dedi
yok bisey, birseyden cekinmiyorum cikmam lazım yukarı dedim. cıktım
sonra msj atmış öğle yemegine dışarı cıkalım , bence senin bana anlatmak istediklerin var dedi.
olur konuşalım yazdım. iyice köşeye sıkıştım artık söylemek zorundayım sanki

kazanirim sorun olacagini düşünmüyorum tembelligimden böyle oldu, kafamin calismadigindan degil

çalışmıyorsun ki adamın peşinde sürükleniyorsun sen. kendini kandırma sen bu adamı bırakmayacaksın. o da doğruyu öğrense bile bırakmayacak çünkü yaşın onun umrunda değil sen onun için bir objesin.

öyle çalışırım kazanırım demekle olmuyor böyle devam edersen yakında hem işsiz hem okulsuz ortada kalırsın. kendine gelmen gerekiyor.

şimdi anneme msjla gercegi söylicem. Daha fazla ortalık yalanla dolmadan.
Artık sonrası ne olur bilmiyorum.

bu yüzden anneme söylicem en azından beni o uzak tutar.
Onunda bu yalan karşısında benimle görüşmek isteyecegini hic sanmıyorum. Yalan yüzünden sevgilsiinden ayrılmıştı.
Ben de pek farklı birsey yapmıyorum suan ona

yazdım anneme iletildi. hala görmedi. görürse cok fena olcak

Hadi o zaman gerçekleri herkese de bakalım nolcak. Bi de seni kullanmasına izin verme. Takıntı yapmasın seni.

Hadi o zaman gerçekleri herkese de bakalım nolcak. Bi de seni kullanmasına izin verme. Takıntı yapmasın seni.
annemin yazidiklarini yazarsam banlanırım sanırım:) yazmicam cok kötü karşıladı.
ve artık evden cıkmana izin vermiyorum dedi. güvenimi kazanana kdar. ufacık birsey fakredersem babana söylerim dedi.

Üni okuduktan sonra insallah

Dil kursu dediğin, boğaziçi ingilizce değil di mi?

Böyle daha iyi oldu senin o adamdan kurtulman gerek. Bak hiç tekin değil bence o adam...
annemin yazidiklarini yazarsam banlanırım sanırım:) yazmicam cok kötü karşıladı.
ve artık evden cıkmana izin vermiyorum dedi. güvenimi kazanana kdar. ufacık birsey fakredersem babana söylerim dedi.

Böyle daha iyi oldu senin o adamdan kurtulman gerek. Bak hiç tekin değil bence o adam...
ben hala öyle olduğunu düşnmüyorum. Gercekten herkes tarafından cok seviliyor ve saygılı.
herkes dedigim kızları kasetmiyorum sadece. diger yaşı olan ablalar, abiler. onun yöneticileri.
sahit oluyorum yani. düzgün kisiligi hep cok konusuldu

İlişkisinde nasıl bilemezsin ama biz ne insanlar gördük....

İlişkisinde nasıl bilemezsin ama biz ne insanlar gördük....
haklısın tabi, 2li ilişkiler de kim ne bilinmez. Ama karakteri biraz da kızla olan ilişkisinde görüldü.
söyledigi yalan yüzünden terk etti.
ben yaşımı söylersem benle zaten görüşmicek burdakiler görüşür dese de cok eminim görüşmez

Sana bir terbiyesizligm mi oldu dedi
Bu cümleyi bu adam söylemiş olamaz, net..
Olsa olsa, senin hayal dünyanda kurduğun,senin çevrenden herhangi bir adamın söyleyebileceği kopyala yapıştır bir cümle olur bu.

Anlattıklarının imkansızlığı bazı kelimelerle ortaya çıkıyor. Hiç sohbet etmediğin birisi için karakter yazıyorsun ama cıks olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…