- 26 Nisan 2018
- 292
- 33
- 13
- Konu Sahibi colorful2000
-
bizi bir kız görmüştü zaten yememiş icmemiş gidip söylemiş herhaldeNereden öğrenmiş iliskinizi herkesten gizli değil miydi? Emre mi söylemiş?
Biri görür diye korkmuyor musun hala 'arka kapıda ol' lar falan.. Isinle tehdit ediliyorsun sonuçta
haklısın öyle yazdım şimdi gelmiyorum. işimi kaybetmek istemiyorum yazdımNereden öğrenmiş iliskinizi herkesten gizli değil miydi? Emre mi söylemiş?
Biri görür diye korkmuyor musun hala 'arka kapıda ol' lar falan.. Isinle tehdit ediliyorsun sonuçta
Üni okuduktan sonra insallah
kazanirim sorun olacagini düşünmüyorum tembelligimden böyle oldu, kafamin calismadigindan degilüniversiteyi nasıl kazanmayı düşünüyorsun?
kazanirim sorun olacagini düşünmüyorum tembelligimden böyle oldu, kafamin calismadigindan degil
bu yüzden anneme söylicem en azından beni o uzak tutar.çalışmıyorsun ki adamın peşinde sürükleniyorsun sen. kendini kandırma sen bu adamı bırakmayacaksın. o da doğruyu öğrense bile bırakmayacak çünkü yaşın onun umrunda değil sen onun için bir objesin.
öyle çalışırım kazanırım demekle olmuyor böyle devam edersen yakında hem işsiz hem okulsuz ortada kalırsın. kendine gelmen gerekiyor.
annemin yazidiklarini yazarsam banlanırım sanırım:) yazmicam cok kötü karşıladı.Hadi o zaman gerçekleri herkese de bakalım nolcak. Bi de seni kullanmasına izin verme. Takıntı yapmasın seni.
Burda ben stajyer olarak da çalıştım şimdide işe alındım. Sonraki amacım güvenlik kısmına geçmek dil kursuna da gidiyorum yabancı dil ile beyaz yaka olma hedefim var. Fakat ailem bunu duyarsa zaten işten alır beni yada daha kötüsü
Severken böyle bir hal alması bilmiyorum
Üni okuduktan sonra insallah
annemin yazidiklarini yazarsam banlanırım sanırım:) yazmicam cok kötü karşıladı.
ve artık evden cıkmana izin vermiyorum dedi. güvenimi kazanana kdar. ufacık birsey fakredersem babana söylerim dedi.
yoo nedenki? :)Dil kursu dediğin, boğaziçi ingilizce değil di mi?
ben hala öyle olduğunu düşnmüyorum. Gercekten herkes tarafından cok seviliyor ve saygılı.Böyle daha iyi oldu senin o adamdan kurtulman gerek. Bak hiç tekin değil bence o adam...
İlişkisinde nasıl bilemezsin ama biz ne insanlar gördük....ben hala öyle olduğunu düşnmüyorum. Gercekten herkes tarafından cok seviliyor ve saygılı.
herkes dedigim kızları kasetmiyorum sadece. diger yaşı olan ablalar, abiler. onun yöneticileri.
sahit oluyorum yani. düzgün kisiligi hep cok konusuldu
haklısın tabi, 2li ilişkiler de kim ne bilinmez. Ama karakteri biraz da kızla olan ilişkisinde görüldü.İlişkisinde nasıl bilemezsin ama biz ne insanlar gördük....
Bu cümleyi bu adam söylemiş olamaz, net..Sana bir terbiyesizligm mi oldu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?