- 26 Nisan 2018
- 292
- 33
- 13
- Konu Sahibi colorful2000
-
+++++++++
Universite mezunlari zor is buluyor
Konu sahibesi ucuyor hayal aleminde
lise mezunu olarak basvurmicam. Burda ayrica lise mezunu olupda beyaz yaka calisan abla var.
ama hedefim tabiki de üniversite
konuştuk iradesizligim baş gösterdi.Eee sonuç ne oldu konuştunuz mu
Aaaaa ama suyunu çıkardın iyiceunutmak icin baska birine odaklansam ? işe yararmı
Kaç yaşında bu eski kız?anca yazabildim bunları da işler cok yoğundu.
Emre eski kız arkadaşıyla konuşmuş. arıza çıkarmış.
benimle aynı işi yapan bir kızdan numaramı istemiş kızda vermiş
henüz arama msj falan yok napıcak bilmiyorum
bilmiyorum tam görüntü 35 :) ama 27-28 -30 arasıdırAaaaa ama suyunu çıkardın iyice
Kaç yaşında bu eski kız?
Bence kayıtlı olmayan numaraları açmabilmiyorum tam görüntü 35 :) ama 27-28 -30 arasıdır
birbirmize girelim sonra :)Bence kayıtlı olmayan numaraları açma
Ya da aç yaaa, senin hikaye pembe dizi kıvamında, renk katar. Aç aç
bence cok da normal. Burda ne diziler dönüyor bir bilseniz. yangın merdiveninde öpüşenler, iş gezisinde sarhos olup iş arkadasnın odasına dalanlar, evlilerin eşlerini aldatması, kamera olmadıgı için herkes herseyi yapar olmuşYaşını söyledin mi hayır. Umarım sen söylemeden öğrenir de sen de kurtulursun. Bu ne ya pembe dizi mübarek. Anneni tanısam ben dicem kızınıza iyi sahip çıkın diye
Canım sen gelişme olunca yaz. Ben şimdi kırmızı yaka olucam. Malum okul çıkışı, çocuklar yemek ister, evlilik emek ister.
Beyaz yakamı takınca gelir okurum yine
Bi alemsiniz yaaCanım sen gelişme olunca yaz. Ben şimdi kırmızı yaka olucam. Malum okul çıkışı, çocuklar yemek ister, evlilik emek ister.
Beyaz yakamı takınca gelir okurum yine
Deme kız öyle, ben eğleniyorum. Sohbeti sıkıcı değil ama her dakika bi atraksiyonCanım sen git bildiğini yaşa nasılsa öyle yapacaksın. Daha sabah anneme söyledim deyip korkuyordun şimdi başka konuşuyosun. Çok çelişkili ifadelerin var yani bu iş raydan çıktı bence artık. Bu ne ya.
Canlandırıyom zaten de bu kadar atraksiyona kalbim dayanmıyorDeme kız öyle, ben eğleniyorum. Sohbeti sıkıcı değil ama her dakika bi atraksiyon
Şey gibi düşün radyo dizisi, hayalinde canlandır biraz
Canım sen git bildiğini yaşa nasılsa öyle yapacaksın. Daha sabah anneme söyledim deyip korkuyordun şimdi başka konuşuyosun. Çok çelişkili ifadelerin var yani bu iş raydan çıktı bence artık. Bu ne ya.
demek ki olaslıgı var 18-32 de cok şey degil bir ara gercegi söylemem gerekir tabiGelişmeler ne yabu arada sevgilimle benim aramda da 10 yaş var ben 20 o 30 ama bizim açımızdan sıkıntı olmuyor da 15 yaşı bilemiyciiiiim
Ama şu var ki insanın 18 yaşıyla 20 yaşı arasında çok fark oluyo. Yani sen kendi bildiğini okuyacaksın tabi de bakalım hakkında hayırlısıdemek ki olaslıgı var 18-32 de cok şey degil bir ara gercegi söylemem gerekir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?