İçimi döktüm

Eee sonuç ne oldu konuştunuz mu
konuştuk iradesizligim baş gösterdi.
oturduk. yemek secerken karşımdaydı yanıma geldi oturdu dik dik yüzüme bakmaya basladı.
nedir bu yaptığın , sorun ne anlatır mısın dedi.
bir sorun yok dedim ama o an kalptende gidebilirdim okadar hızlı atıyordu ki.
tamam benimle görüsmek istemiyorsun ama heycanını görüyorum dedi.
evet karşılıklı olmadığı için fazla uzatmaya gerek yok dedim.
heyecan bende de var dedi. elimi direk kalbine koydum. ben kadar heyecan varsa atmalıydı,
hızlıydı kalbi. konuşmayalım tamam dedim.. iyi dedi. sonra
sadece bazı şeyler beni korkuttu, korkutuyor dedim.
statüler, yaş aralığı, eski kız arkadasın, vs.
beni buna sen ikna ettin. yas aralığına bende hala takılıyorum. benimde tereddütlerim var. endişelerim yok diyemem dedi
xxx'le birazdan konuşurum bir daha böyle bir şey yapmaması için dedi.
SEn nesi oluyorsun derse sana ne alaka yani ben gelip bunları sana mı anlattım.. yine aynı şeyleri düşüncek dedim.
ona o kadar açıklama yapmak zorunda değilim.
ben uyarı aldım sabah. Yönetici adaylik basvurusu yapmistim (bizi gören kiz zehra olsun adı) zehra birileriyle konuşmuş sanırım. personel ve yönetici adayın bu sekilde anılması uygunsuz dediler, dedi.
Böyle birşey söz konusu degil, yanlış anlaşılma olmuş dedim bende senin de bilgin olsun istedim.
Ben bu pozisyon icin yıllardır calışıyorum.
kısa zaman da secimler olcak. Yurtdışından daha üst yönetciler gelicek tehlikeye atmak istemiyorum beni anlamanı istiyorum bu konu da dedi. sende bu işi gecici olarak yapıyorsun eminim daha iyi yerlere gelirsin.
ama seninle bir daha asla görüşmek istemiyorum, bunların hepsi beni çok rahatsız ediyor,
diyorsan asla görüşmeyiz dedi. diyemiyorum dedim. elimi tuttu sonra yüzüme dokundu
yemek yedik kalktık..

anca yazabildim bunları da işler cok yoğundu.
Emre eski kız arkadaşıyla konuşmuş. arıza çıkarmış.
benimle aynı işi yapan bir kızdan numaramı istemiş kızda vermiş
henüz arama msj falan yok napıcak bilmiyorum

Yaşını söyledin mi hayır. Umarım sen söylemeden öğrenir de sen de kurtulursun. Bu ne ya pembe dizi mübarek. Anneni tanısam ben dicem kızınıza iyi sahip çıkın diye

herkes aynı fikir de benle birlikte olduktan sonra ayrılır düşüncesinde ya öyle olmazsa? hiç mi ihtimal yok o kadar mi imkansız

Yaşını söyledin mi hayır. Umarım sen söylemeden öğrenir de sen de kurtulursun. Bu ne ya pembe dizi mübarek. Anneni tanısam ben dicem kızınıza iyi sahip çıkın diye
bence cok da normal. Burda ne diziler dönüyor bir bilseniz. yangın merdiveninde öpüşenler, iş gezisinde sarhos olup iş arkadasnın odasına dalanlar, evlilerin eşlerini aldatması, kamera olmadıgı için herkes herseyi yapar olmuş

Canım sen git bildiğini yaşa nasılsa öyle yapacaksın. Daha sabah anneme söyledim deyip korkuyordun şimdi başka konuşuyosun. Çok çelişkili ifadelerin var yani bu iş raydan çıktı bence artık. Bu ne ya.

Deme kız öyle, ben eğleniyorum. Sohbeti sıkıcı değil ama her dakika bi atraksiyon
Şey gibi düşün radyo dizisi, hayalinde canlandır biraz

Gelişmeler ne ya bu arada sevgilimle benim aramda da 10 yaş var ben 20 o 30 ama bizim açımızdan sıkıntı olmuyor da 15 yaşı bilemiyciiiiim

Deme kız öyle, ben eğleniyorum. Sohbeti sıkıcı değil ama her dakika bi atraksiyon
Şey gibi düşün radyo dizisi, hayalinde canlandır biraz
Canlandırıyom zaten de bu kadar atraksiyona kalbim dayanmıyor sabırsızlanıyorum eee nolcak şimdi diye

Gelişmeler ne ya bu arada sevgilimle benim aramda da 10 yaş var ben 20 o 30 ama bizim açımızdan sıkıntı olmuyor da 15 yaşı bilemiyciiiiim
demek ki olaslıgı var 18-32 de cok şey degil bir ara gercegi söylemem gerekir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…