- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi colorful2000
-
Kız kendisine el kol hareketi yaptırdığı için, gece başka erkeklerle dışarı çıktığı için bitmemiş miydi?haklısın tabi, 2li ilişkiler de kim ne bilinmez. Ama karakteri biraz da kızla olan ilişkisinde görüldü.
söyledigi yalan yüzünden terk etti.
ben yaşımı söylersem benle zaten görüşmicek burdakiler görüşür dese de cok eminim görüşmez
Yaa işte adamı o kadar mikeeeemmel görüyor ki "o yalanı asla affetmez" "o herkes tarafından sevilen biri" "ona herkes hayran" vs vs diye büyütmüş gözünde.Kız kendisine el kol hareketi yaptırdığı için, gece başka erkeklerle dışarı çıktığı için bitmemiş miydi?
yok orda kasettigi böyle dedikodulari cikan personelle beyaz yaka ne biliym o yönden korkutmaya calisti bence.Yaa işte adamı o kadar mikeeeemmel görüyor ki "o yalanı asla affetmez" "o herkes tarafından sevilen biri" "ona herkes hayran" vs vs diye büyütmüş gözünde.
Bide adamın ex sevgilisi de burda daha önce bu yüzden 5 kişi çıkartıldı işten demiş ya, anlamadım hepsi de bu adamla aşk muhabbetleri yüzünden mi yani
Neden adam da değil
Ee o zaman nasıl o kız zamanında sevgili oldu
Beyaz yakalılara sevgili olmak serbest mi
Bence kız yemlemiş diye düşünüyorum
Konu sahibi de küçük olduğu için yemi yutmuş işte
el kol hareketlerinden hoslanmiyor asla. kızda dısari cikmis erkeklerle takilmis yalan söyleyerekKız kendisine el kol hareketi yaptırdığı için, gece başka erkeklerle dışarı çıktığı için bitmemiş miydi?
hani şunu dese bile bir sebep bence, biz çıkarken sevgilimi ayarttı , atsa ifitira aksini kanıtlamak ne mümkünYaa işte adamı o kadar mikeeeemmel görüyor ki "o yalanı asla affetmez" "o herkes tarafından sevilen biri" "ona herkes hayran" vs vs diye büyütmüş gözünde.
Bide adamın ex sevgilisi de burda daha önce bu yüzden 5 kişi çıkartıldı işten demiş ya, anlamadım hepsi de bu adamla aşk muhabbetleri yüzünden mi yani
Neden adam da değil
Ee o zaman nasıl o kız zamanında sevgili oldu
Beyaz yakalılara sevgili olmak serbest mi
Bence kız yemlemiş diye düşünüyorum
Konu sahibi de küçük olduğu için yemi yutmuş işte
Arabayla seni evine bırakmış olamaz mı, ne var bunda?hani şunu dese bile bir sebep bence, biz çıkarken sevgilimi ayarttı , atsa ifitira aksini kanıtlamak ne mümkün
yanınada o kızı götürür bizi gören kız
yani bende beyaz yaka olsam tuhaf kacmazı belki..Arabayla seni evine bırakmış olamaz mı, ne var bunda?
İlla ki aranızda bişey mi olması lazım..
Çok tuhaf yaa, işinde gücünde hatta üst mertebede insanların uğraştığı işlere bak :)
Lise günlerim geldi aklıma.
Yan binada ne iş var ki?yan binaya gecmek talebime de red geldi. gecerli bir sebebin varsa geçireyim seni oraya dedi müdür.
yok dedim. şu an orası dolu. ordan birini de buraya cekip seni gönderemem dedi.
burdaki tempo daha hızlı. degisiklik yapamam dedi.
orda da beyaz yaka calisan var ama orasi biraz daha kücük buraya göre baska bir departmanYan binada ne iş var ki?
izlemedim ama duydum o diziyi :) zaten ben ozamanlar 8-9 yasindaydım herhaldeBu iş aşk-ı memnuya döndü ha dizi çıkar bu işten.
Erkeksiz dur mesela?unutmak icin baska birine odaklansam ? işe yararmı
İlgilen kız. Zaten bu adamı da hemen ayarladın nasıl olduysa :) diğer gözüne kestirdiklerini de hemen ayarlarsın ne olacak :)unutmak icin baska birine odaklansam ? işe yararmı
Sanırım demek istediği ben kasa da calisan biriyim o beyaz yaka duyulursa işine son verilir herhalde
Bilmiyorum bunu calisanlar DAha iyi bilir
Lise mezunu beyaz yaka mi olacaksin?
Hic mi cevrende akilli biri yok senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?