- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi colorful2000
-
Ben bilakis çok yeteneği olduğunu düşünmedim. Öyle olsaydı, direkt “aha sallıyor” bu diye gözümüze batmazdı
Hikaye olduğu çok belli, diyaloglar klasik “wattpad ergen diyalogları”
Daha çok konuşulur üzerine de, cümlelerim zayi olsun istemem
Aynen yahu nedir yani, ne geçiyor ellerine?Aşk-ı Memnu'yu bilmiyorum dediği an şüphelendim ben sjajaj. Aşk-ı Memnu'yu bilmeyen mi kaldı ayol? Amaaan BDV'ye de kendini tatmin etmeye gelenlerden bıktım cidden.
üşenmeden bütün yazdıklarını okuduğum için kendime hayret ediyorum. Maalesef bu senin suçun değil ülkemizdeki dizi kültürünün suçu. Zengin erkek fakir kız, klişe romantik komedi hikayeleri. Senin anlattığın şeyler şu anki dizilerde var biliyorsun. He sen biraz daha hayal gücünü katmışsın. Benim kendi fikrim ama ben bu hikayeye hiç inanmadım. İnşallah da yalandır zaten. Burada çalışan çalışmayan çok fazla insan var hayatı biliyor. Hepimizin gördüğü manzaralar var. Ne yalan ne gerçek anlayabiliyoruz az buçuk. Tabi bu benim fikrim ama nedense %90 eminim. Böyle birşey yapıyorsan vazgeç ne kendini kandır ne çevrendekileri.
bilmiyorum demedimki dikkatli okuyun biliyorum izlemedim dedim.:)Aşk-ı Memnu'yu bilmiyorum dediği an şüphelendim ben sjajaj. Aşk-ı Memnu'yu bilmeyen mi kaldı ayol? Amaaan BDV'ye de kendini tatmin etmeye gelenlerden bıktım cidden.
bilmiyorum demedimki dikkatli okuyun biliyorum izlemedim dedim.:)
işte ben de onu anlamıyorum, elime birşey gecmicegi icin neden bunun yalanını söyleyiyim?Aynen yahu nedir yani, ne geçiyor ellerine?
Ne güzel uygulamalar var, git türlü fantezilerini orada hikayeleştir
Salak yerine koymaya kalkıyorlar ya bizi, çıldırıyorum
Peki.siz kusura bakmayın ama caliştiginiz yerler cok kücük olabilir düz olabilir burası öyle
degil. .
bunlari yapabilirim beyaz yakaları görmek istiyorsanız hic problem degil :)Lüks mekan fotosu ataydın hazır adam wcye gitmiş iken
Arada beyaz yakalıları da çek
Seni konuşmak için aşağıya çağırdığında da selfie yap konu çok fotosuz
Daha çok şu herkesçe karşı konulamayan adam merak konusubunlari yapabilirim beyaz yakaları görmek istiyorsanız hic problem degil :)
Acaba beyaz yaka derken okulundaki önlüklerden mi bahsediyor kiBir okurun(!) olarak nacizane tavsiyem, hikayelerinde çok fazla kelime tekrarına düşme
“Beyaz yakalı” gibi...
AhshsjdjdmdmsöAcaba beyaz yaka derken okulundaki önlüklerden mi bahsediyor ki
Ben olsam atardım bir iki foto :)bunlari yapabilirim beyaz yakaları görmek istiyorsanız hic problem degil :)
Hayır bide staj yapıyodu staj bitti işe aldılar hemenAhshsjdjdmdmsökuvvetle muhtemel.
“Beyaz yaka” kelimesini bolca kullanam da, hikayem zengin görünsün
En çok “lüks mekanda, adam wcde iken kızımızın bizi düşünerek olayları anlatma kısmı” beni benden aldı.Hayır bide staj yapıyodu staj bitti işe aldılar hemen
Lise stajı bu aylarda bitmiyor ne çabuk bitti de işe aldılar falan herşey ne kadar hızlı
Çok küçüksün ya
En çok “lüks mekanda, adam wcde iken kızımızın bizi düşünerek olayları anlatma kısmı” beni benden aldı.
Orası hikayenin en can alıcı noktasıydı, orada dedim işte “aha bu fake” sösmsm
Burada sevgili yazarımız(!) “cinsellik” konusuna ucundan azıcık giriş yaparak, kamuoyu yoklaması yapıyorUmarim olur ns davranayım npiyim bilmiyorum direk elini tutsam aklımdan kötü seyler geçiyor da tutcam kendimi :)
Gelen “oouvv” tepkilerinden sonra olmayacağını anlayıp, düz mantık “seni hınzır, hemen kötüye mi yordun ehehehe” minvalinde bir “R” yapıyorHemen cinsellge yormayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?