İçimi döktüm

Lüks mekan fotosu ataydın hazır adam wcye gitmiş iken
Arada beyaz yakalıları da çek
Seni konuşmak için aşağıya çağırdığında da selfie yap konu çok fotosuz

Aşk-ı Memnu'yu bilmiyorum dediği an şüphelendim ben sjajaj. Aşk-ı Memnu'yu bilmeyen mi kaldı ayol? Amaaan BDV'ye de kendini tatmin etmeye gelenlerden bıktım cidden.

Aşk-ı Memnu'yu bilmiyorum dediği an şüphelendim ben sjajaj. Aşk-ı Memnu'yu bilmeyen mi kaldı ayol? Amaaan BDV'ye de kendini tatmin etmeye gelenlerden bıktım cidden.
Aynen yahu nedir yani, ne geçiyor ellerine?
Ne güzel uygulamalar var, git türlü fantezilerini orada hikayeleştir
Salak yerine koymaya kalkıyorlar ya bizi, çıldırıyorum

bilmiyorum demedimki dikkatli okuyun biliyorum izlemedim dedim.:)

Aynen yahu nedir yani, ne geçiyor ellerine?
Ne güzel uygulamalar var, git türlü fantezilerini orada hikayeleştir
Salak yerine koymaya kalkıyorlar ya bizi, çıldırıyorum
işte ben de onu anlamıyorum, elime birşey gecmicegi icin neden bunun yalanını söyleyiyim?
siz kusura bakmayın ama caliştiginiz yerler cok kücük olabilir düz olabilir burası öyle
degil. fazlasıyla olaylı hele bir müdür var beyaz yakalarının bir görseniz tüm entrikalar onda.
yani yaşamadınız diye böyle şeyler olmuyor düşüncesine girmeniz yanlış .

Lüks mekan fotosu ataydın hazır adam wcye gitmiş iken
Arada beyaz yakalıları da çek
Seni konuşmak için aşağıya çağırdığında da selfie yap konu çok fotosuz
bunlari yapabilirim beyaz yakaları görmek istiyorsanız hic problem degil :)

Ahshsjdjdmdmsö kuvvetle muhtemel.
“Beyaz yaka” kelimesini bolca kullanam da, hikayem zengin görünsün
Hayır bide staj yapıyodu staj bitti işe aldılar hemen
Lise stajı bu aylarda bitmiyor ne çabuk bitti de işe aldılar falan herşey ne kadar hızlı

valla ben de okuyorum galiba sahte hikayeleri seviyorum.

Ama bu hikayenden sana tavsiyelerim olacak. Sürekli başkalarının hayatını beğenip onları taklit ederek yaşayamazsın. Özendiğin ya da istediğin şey "beyaz yakalı" olmak olmasın. Özendiğin şey bu kadar küçük yaşından başlayarak ileriye dönük hayatına kattığın yatırımlar olsun. kendini geliştirmek, ufkunu genişletmek, sürekli bir şeyler öğrenmek gibi mesela. Onun bunun hayatına özenip sonunu göremediğin şeylere atlama. Ama tabi daha çok küçüksün gerçekten anlamazsın.

Hayır bide staj yapıyodu staj bitti işe aldılar hemen
Lise stajı bu aylarda bitmiyor ne çabuk bitti de işe aldılar falan herşey ne kadar hızlı
En çok “lüks mekanda, adam wcde iken kızımızın bizi düşünerek olayları anlatma kısmı” beni benden aldı.
Orası hikayenin en can alıcı noktasıydı, orada dedim işte “aha bu fake” sösmsm

lüks mekan. aa içki içmiyor musun ne kadar farklı bir kızsın durumları. Çok fazla dizi içeriği gibi değil mi zaten :)

Umarim olur ns davranayım npiyim bilmiyorum direk elini tutsam aklımdan kötü seyler geçiyor da tutcam kendimi :)
Burada sevgili yazarımız(!) “cinsellik” konusuna ucundan azıcık giriş yaparak, kamuoyu yoklaması yapıyor

Hemen cinsellge yormayalım :)
Gelen “oouvv” tepkilerinden sonra olmayacağını anlayıp, düz mantık “seni hınzır, hemen kötüye mi yordun ehehehe” minvalinde bir “R” yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…