İçimi döktüm

Ama şu var ki insanın 18 yaşıyla 20 yaşı arasında çok fark oluyo. Yani sen kendi bildiğini okuyacaksın tabi de bakalım hakkında hayırlısı
biliyorum, 2 sene sonra farklı düşüncem belkide.. ama şu an bunu yaşamak cok güzel.
ve ben hic hissetmedim böyle. güm güm attıgını bilmem yani
onun da hızlı attıgını gördüm yaa. ama bilse 18im atmazdı bence öyle hızlı

Deme kız öyle, ben eğleniyorum. Sohbeti sıkıcı değil ama her dakika bi atraksiyon
Şey gibi düşün radyo dizisi, hayalinde canlandır biraz
sagolun ya :) ama bu arada ben bunları gerçekten yaşıyorum cizmiyorum size yani..
umarım sizlerin dedigi gibi 1-2 ay sonra aglayarak konu acmak zorunda kalmam

üşenmeden bütün yazdıklarını okuduğum için kendime hayret ediyorum. Maalesef bu senin suçun değil ülkemizdeki dizi kültürünün suçu. Zengin erkek fakir kız, klişe romantik komedi hikayeleri. Senin anlattığın şeyler şu anki dizilerde var biliyorsun. He sen biraz daha hayal gücünü katmışsın. Benim kendi fikrim ama ben bu hikayeye hiç inanmadım. İnşallah da yalandır zaten. Burada çalışan çalışmayan çok fazla insan var hayatı biliyor. Hepimizin gördüğü manzaralar var. Ne yalan ne gerçek anlayabiliyoruz az buçuk. Tabi bu benim fikrim ama nedense %90 eminim. Böyle birşey yapıyorsan vazgeç ne kendini kandır ne çevrendekileri.

Sen herseye hazirsin adam seni reddetmis. Ya kusura bakma adim atilir amenna ama senin yaptigin yanlis. En azindan kullanmamis seni.
Adam istemem yan cebime koy yaptı ya. Şimdi de konu sahibinin peşinde o koşuyor bence. Bir de konu sahibi çok gururlu o artık konuşmaz diyordu. Adamı tanıdığı bile yok aslında.

Wattpad diye bir uygulama var, biliyorsun dimi?

18 yaşında yeğenim var hareketleri ümüğünü sıktıracak derecede
Adam haklı aklı başındaymış

Annen nolcak??? Adama yalan gırla... eee sonra bi de adam hırs yapsın artık seni reddedilmem ederim mantığı ohhh... gerçekleri söyleyeceğim de vazgeç bilmem ne. Hani annen seni dışarı çıkarmayacaktı

Ben başından itibaren inanmadım ama diyaloglar falan bayağı ayrıntılı yazılmış.Demek ki yeteneği var bu konuda,hayal gücü kuvvetli.Hikayeyse de bayağı sürükleyici

İşini aşagılamak gibi olmasın ama üst düzey çalışanların sürekli seninle entrika üzerine diyalog kuracağını sanmıyorum.N e bileyim olayların akışına ters.Gerçek hayatta böyle şeyler olmuyor

Ben bilakis çok yeteneği olduğunu düşünmedim. Öyle olsaydı, direkt “aha sallıyor” bu diye gözümüze batmazdı
Hikaye olduğu çok belli, diyaloglar klasik “wattpad ergen diyalogları”
Daha çok konuşulur üzerine de, cümlelerim zayi olsun istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…