- 3 Nisan 2014
- 36.557
- 149.627
- 798
- Konu Sahibi colorful2000
-
biliyorum, 2 sene sonra farklı düşüncem belkide.. ama şu an bunu yaşamak cok güzel.Ama şu var ki insanın 18 yaşıyla 20 yaşı arasında çok fark oluyo. Yani sen kendi bildiğini okuyacaksın tabi de bakalım hakkında hayırlısı
hadi bakalımvuww dizi devam ediyor hala demek..
takibe alayım konuyu bari senaristin hayal gücü nerelere varacak
sagolun ya :) ama bu arada ben bunları gerçekten yaşıyorum cizmiyorum size yani..Deme kız öyle, ben eğleniyorum. Sohbeti sıkıcı değil ama her dakika bi atraksiyon
Şey gibi düşün radyo dizisi, hayalinde canlandır biraz
hayatına farklı renkler farklı heyecanlar katarım dedim
neden delikanlı dediniz? genelde öyle demiyolardaAdama yalan söyleyen sen uzulen sen. Adam delikanliymis ama...
Sen herseye hazirsin adam seni reddetmis. Ya kusura bakma adim atilir amenna ama senin yaptigin yanlis. En azindan kullanmamis seni.neden delikanlı dediniz? genelde öyle demiyolarda
Adam istemem yan cebime koy yaptı ya. Şimdi de konu sahibinin peşinde o koşuyor bence. Bir de konu sahibi çok gururlu o artık konuşmaz diyordu. Adamı tanıdığı bile yok aslında.Sen herseye hazirsin adam seni reddetmis. Ya kusura bakma adim atilir amenna ama senin yaptigin yanlis. En azindan kullanmamis seni.
Wattpad diye bir uygulama var, biliyorsun dimi?Şimdiiii cok lüks biryere geldik Beşiktaş da. Yemek yemek icin. Benim üstümde baya jean ve kapşonlu Sweat vardı girmem ben buraya dedim bu Halimle. Hayır sacmalama cok güzelsin dedi. Ya tabi dedim kadinlar elbiseli adamlar jilet. Gerçekten cok gÜzelsin onların hepsinden gÜzelsin dedi ve elimi tuttuğu gibi içeri cekti baya el ele girdik.
Oturduk manzarali bi yere önden blmedigim bi alkol istedi sen ne alırsın dedi su dedim su mu dedi şaşırdı baya su sadece evet dedm bisey demedi kalkti şimdi lavabo da sanirim. Çokmu tuhaf oldu sizce su an böyle? Bide vallahi cok utanıyorum herkes gıcır
Ama lütfen, eğleniyoruz şuradaBurada birçok konunun gerçekliği bizi düşündürüyor
lakin bu konuya gerçekten inanan var mı ya?
Ha pardon, “mış gibi” mi yapıyoruz? Büyüyü bozdum o zaman bir miktarAma lütfen, eğleniyoruz şurada
Sen emreyi tanısaydın
İşte kullanma yolunda ilerliyor şu anSen herseye hazirsin adam seni reddetmis. Ya kusura bakma adim atilir amenna ama senin yaptigin yanlis. En azindan kullanmamis seni.
Ben bilakis çok yeteneği olduğunu düşünmedim. Öyle olsaydı, direkt “aha sallıyor” bu diye gözümüze batmazdıBen başından itibaren inanmadım ama diyaloglar falan bayağı ayrıntılı yazılmış.Demek ki yeteneği var bu konuda,hayal gücü kuvvetli.Hikayeyse de bayağı sürükleyici
İşini aşagılamak gibi olmasın ama üst düzey çalışanların sürekli seninle entrika üzerine diyalog kuracağını sanmıyorum.N e bileyim olayların akışına ters.Gerçek hayatta böyle şeyler olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?