İçimi döktüm

Ya arkadaşlar biz ki her sene bihterin ölüm yıldönümünü hatırlıyor, arka sokaklar hüsnü çobana sela okutuyoruz. Buna neden inanmayalım???

Fake hikayeleri okumayi seviyoruz galiba.Herkes ne kadar merakliymis akil vermeye.Ah konu birde gercek olsa.
Konu sahibide bilmiyor ki burda ne hatunlar var en ufak bi celiskili sozde anlasiliyor konu fake.Beyaz yaka mudur demek diye biliyorum.Konu eksantrik olsun diye ne cumleler kurulmus.Staj hemen bitmis ise baslanmis.Bulusma sirasinda bizide unutmayip haberdar edilmisiz sozde cok heyecanli.Bi uygulama var genc yazarlar var orada yazdigi hikayeleri yayinliyorlar.Begeni alirsa ve sonu gelirse kitap bile oluyor.Sansini orada dene be canim.

ben inanıyorum kız ayol :) yalnız bizim ofiste çekirdek bitmiş olay yarım kalamdan bir koşu alıp geleyim

Malesef cok bildiginizi sanip eksik biliyorsunuz devletin verdigi staj programiyla basvurdum. 3 ay iş garantili olanlardan hani bilmem bunu da duydunuz mu. Daha fazla aciklama da yapmicam işimle ilgili okulla ilgili baslarda yaptim israrla yanlıs anlayanlar olıyor. Beyaz yaka müdür demek degildir beyaz yaka calisan ve mavi yakan calisan vardir ve yöneticileri vardir

yalnız çok fazla inanmadığımızı belli ettik. Olayın devamı inşallah anlatılır zira devamını çok merak ediyorum.

ay bu çok mantıklı yarında gelir kendi kurduğum hikayeden konu açarım Çekirdekleri hazırlayın dostlar
Bu çok iyi oluyor. Kadının biri kocasının onu rüyasında aldattığını görmüş dedektif tutcam falan diye konu açmıştı bak unuttum nickini şimdi :)

hakkında bölümünde de ön lisans yazıyor harbi kekliyormusun bizi kız doğru söyle kızmayacağım

Siz cok biliyorsunuz herseyi masallah bu yasta babaniz yasindaki adamlarla gorusme hikayesi uydurup konunuza dikkat cekmek istiyorsunuz.Hem o calistiginiz yer nasil is yeri yazilanlara pat cevap veriyorsunuz.Beyaz yakalar ikaz etmiyor mu sizi surekli elde telefon yani nasil calismadir.Ki kasalar yogun olur.Cocu kisi biliyor konu fake eglenmek icin yaziliyor iste.iyi oluyor guluyoruz.Devam edin sonu merakla bekleniyor.

Sabah 9a kadar dolu oluyor. Sora ögle arası sonra geneli boş. Madem inanmadiniz neden yazma geregi duyuyorsunuz? Bende bunu anlamıyorum siz benden daha fakesiniz bana kalırsa. En azindan ben dert paylaşıyorum. İnanmayan bi zahmet cıkıp gidebilir

neden çekip gidelim? Sen anlatıyorsun biz eğleniyoruz. İnanıp inanmamak bize kalmıştır zaten senin de dediğin gibi. Buraya da bişeyler yazdığına göre "hakaret" içerikli olmadığı müddetçe her yorumu kaldırmak zorundasın.

Bana bu boş zaman geçirme gibi geliyor burda da su tartişilir siz mi ben mi 18 yasindayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…