İçimi döktüm

bir de arap şeyhiyle evlenecek kız vardı,fake denilince hemen fotoğraf koymuştu bakın ne kadar güzelim diye. o geldi aklıma direkt.

bilgisayarımı alınca fotoğrafı aratacağım hanımlar buluruz bu kimin fotoğrafıymış.

sana inanıp yazdığım cümlelere yazık cidden.

evet boş zaman geçiriyoruz sana zaten doluyuz demiyoruz ki. 18 yaşında olmayınca boş zaman geçiriliyor mu

Keyfiniz bilir

Burda 1 -2 kişi hariç herkes akıl veriyordu. Sonra birileri fake dedi 828282 kişi aa evet dedi
Sizleride görüyorum sayın ablalıarım :)

Şöyle ki biri de kendini zeki sanan bir üye
Bana özelden yazmıs bende 18im evli hocama aşığım falan filan benden cevap alamayinca 2 dakka sınra aha da sen fakesin seni denedim yazmıs. Yaş gerçekten 30 olsun zekam 5 :) bunlari yapmayin bence komik oluyordu
Karsılıklı eglenelim diyorsaniz ona varim
Ama bu sacma

Ayrıldım dedimki bizi fake sanıyollaarmiş. Bi bitsin yaablalarımla aynı yaşta olmak güzel

Şeyi de farkettim mesela bir cok konu var burda
Ve hepsinde 1-2 kişi illa ki fake yazıyor.
Sizin hayat düz diye herkesin ki öyle olmak zorunda mı?
Az anlatırsın detaylı anlat hiçbirsey anlamadık yazanlar oluyor
Detaylı anlatırsın aha cok detay verdi fake olıyor

Burda 1 -2 kişi hariç herkes akıl veriyordu. Sonra birileri fake dedi 828282 kişi aa evet dedi
Verilen akılları naptın peki hiç? Ben senin yerinde olsam madem annene dedin eve nasıl gidicem diye düşünüyo olurdum

Herkesi ne güzel yiyordum aa farkettiler tepkisi :) canım biz zaten senin yaşına inmeye çalışıyoruz. Sadece yalan söyleme. Derdin neyse onu anlat. He ille de yalan söylicem buna bişeyler yazın diyorsan onu da söyleriz. Ama kimse kimseye inanmak zorunda değil. Tekrar söylüyorım buraya bişeyler yazıyorsan “hakaret” harici yorumlara katlanmak zorundasın kusura bakma.

Benim bi sonraki adımım evlilik olur bunlari senden nasıl beklerim cok başındasın

Burada evleniriz demiş işte illa kanıt mı sunmak lazım.
Ayrıca profil fotoğrafını da o oyuncuya benzediğini kanıtlamak için mi koydun

Konuyu okumaya çalıştım ama karman çorman, anlayamadım.
Sadece bu kısma baya takıldım. Adam geldi sizi aldı sürpriz yapmaya götürdü ve siz hala kk'ya girip yazabildiniz. Neden ve nasıl?? İnsan o heyecanla foruma gidip nerede olduğumuzu ne yaptığımızı yazayım mı der? Garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…