- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi colorful2000
-
Keyfiniz bilirbir de arap şeyhiyle evlenecek kız vardı,fake denilince hemen fotoğraf koymuştu bakın ne kadar güzelim diye. o geldi aklıma direkt.
bilgisayarımı alınca fotoğrafı aratacağım hanımlar buluruz bu kimin fotoğrafıymış.
sana inanıp yazdığım cümlelere yazık cidden.
Keyfiniz bilir
Yok kız, hatunlar zaten “mış gibi yapıp” eğleniyorlarmış, ben fark edemedim, büyüyü bozdumBurda 1 -2 kişi hariç herkes akıl veriyordu. Sonra birileri fake dedi 828282 kişi aa evet dedi
Sizleride görüyorum sayın ablalıarım :)
Verilen akılları naptın peki hiç? Ben senin yerinde olsam madem annene dedin eve nasıl gidicem diye düşünüyo olurdumBurda 1 -2 kişi hariç herkes akıl veriyordu. Sonra birileri fake dedi 828282 kişi aa evet dedi
Yapcak birşey yok şimdi 5 dakkaya eve giriyorum bi güzel didişcezVerilen akılları naptın peki hiç? Ben senin yerinde olsam madem annene dedin eve nasıl gidicem diye düşünüyo olurdum
Herkesi ne güzel yiyordum aa farkettiler tepkisi :) canım biz zaten senin yaşına inmeye çalışıyoruz. Sadece yalan söyleme. Derdin neyse onu anlat. He ille de yalan söylicem buna bişeyler yazın diyorsan onu da söyleriz. Ama kimse kimseye inanmak zorunda değil. Tekrar söylüyorım buraya bişeyler yazıyorsan “hakaret” harici yorumlara katlanmak zorundasın kusura bakma.Burda 1 -2 kişi hariç herkes akıl veriyordu. Sonra birileri fake dedi 828282 kişi aa evet dedi
Evleniriz demedik hic kimi okudunuz bilmiyorumÖnceki konunu da hatırlıyorum.
Evlenirim mi sevgili olduğumuz zaman dedi
Hayal dünyasından çıkıp gerçekleri yaşarsın inşallah
Biliyorum biliyorum
ArabadayIz suan ve cok keyifli baya şarkılara eşlik ediyor. Binerken de biri gördü onu tanıyan bir kız keyfi kaçar gibi oldu yapcak birşey Yok dedi. Şimdi daha da keyfini kacirmak istemiyorum indiğimizde söylemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?