İçimi döktüm

Benzettiniz mi? Tşk ederim onunla büyürüm artık:)
baya benziyorsunuz yüz hatların burun dudak aynı, gözlerde renkliyse birebir kopya :)
yapma etme o güzellige kıyma. Adam da tabi güzel genc kızı görünce nasıl red etsin
benim anlamadıgım neden gizli tutmak istiyor? sonucta yaşını cok da kücük olmadııgını düşünüyor su an ?
yoksa utanıyor mu ?

Onunla konusur vazgecirmeye çalışırdım.Bende bir zamanlar 18 yasindaydim.Ne hissettigini tahmin edebiliyorum ama inan bana hissettigin seyin adi aşk degil..sadece hayranlik.Bunu biraz daha olgunlastiginda gercekten seni seven ve sana uygun biri ile oldugun zaman anlayacaksin.
Üzülürsün simdi bu adamla.Mutsuz olursun bir süre sonra..Heves ediyorsun belli ama inan degmez

Yeşil :) bende anlamadım belki benim pozisyonumdan ötürüdür hep gizli kalsın istiyor ben öyle anladım. Belk dalga gecerler kasa da calisyorum o beyaz yaka diye

Bana hala yazmadı yaZmazsa bende dönmem zaten seviyorum tamam da o kadar da artık gurursLuk yapmam.
Heves diye kendimi tutarım

Sen bakma başkalarına yaşadığın şeyi sen biliyorsun buradaki herkesin işi gücü eleştirmek en kötü ne olabilir ki keske yaşasaydım diyeceğine keşke yaşamasaydım dersin

Sen bakma başkalarına yaşadığın şeyi sen biliyorsun buradaki herkesin işi gücü eleştirmek en kötü ne olabilir ki keske yaşasaydım diyeceğine keşke yaşamasaydım dersin
Onlara da hak veriyorum
Ama aksi de olmadı msj atmiış bana hiç atmaz zannetmiştim şuan geri yazmadım.
Tartıyorum en kötü ne gelir ki başıma diye.

Mesaj atmışsa sen de at en kötü ne olur biliyor musun korunursan çocuk olmaz en kötü bu olur
böyle yanlış yönlendirmeler yapmayın bence nedemek birsey olmaz korunun ?
bu insanların aile yapılarını bilmiyoruz daha 18 cahil bir yaş bizler yol göstermeliyizki yolu bulsunlar.
bbelli ki aileden cekiniyor burda akıl arıyor cok kücük bu yaş.
böyle birseye hazır olduklarını düşünmüyorum 18 daha cok kücük

Mesaj atmışsa sen de at en kötü ne olur biliyor musun korunursan çocuk olmaz en kötü bu olur
Böyle birşey düşünmüyorum şuan yapamam yani.
Msj attım yarın 10 dakka da olsa görüşelim yazmış arka kapı da ordan temizlikcilwr dışında ve yEmek saat dışında geçen olmuyor kör nokta baya
Fırsat bulursam olur yazadım
Yarat o Fırsatı :) yaZmış
Sanki damarlarımdan akan kanı hissediyorum O kadar kıpır kıpırım

ilk aşk ilk heycan seni anlıyorum aslında :)
bende eşimde aynı duyguları yaşamıştım ama bizim yaşlarımız cok yakın.
ama o duyguları cok iyi bilirim .
istemedigin hicbirseyi yapma tamammı inanki zamanı gelince yasıcaksın zaten en güzeli de bunu eşinle yaşamak bence tabi

İnan ki Yen’i nesile bu önerileri yapmak zorunda kalacağız birileri dediydi dersiniz
Sen kendi neslin için düşün. Benim de oğlum var. Önce namusu öğreteceğim ona. Ama bu geri kafalılıkla karıştırılmasın. namusu yani ahlakı kadına saygıyı öğreteceğim

Bu heves geçip gidince aklın selimken yaşadığın aşka köstek olmasın bu yılların. Ona göre yaşa pişman olma derim.

En kotu dediginiz bu mu?Cinsellikten mi korumaya calisiyor buradaki herkes onu saniyorsunuz?))
Duygularinin incinmesi hic mi kotu olmaz?
Tamam bu risk herkes icin var ama su an burada 18 yasinda aklinda kavak yelleri esen bir genc kiz ve karsisinda yasca oldukca buyuk bir adam var..
Bu adam aşkla yaklasmayacak ve beklentileride o yönde olmayacak belki..yasanacak bazi seyler ve bu kiz uzulecek..bekaretini kaybettiginden cok duygularinin orselenmesinden dolayi..en kotu ha??

Sen kendi neslin için düşün. Benim de oğlum var. Önce namusu öğreteceğim ona. Ama bu geri kafalılıkla karıştırılmasın. namusu yani ahlakı kadına saygıyı öğreteceğim
Önemli olan ne öğrettiğimiz değil o dönem gençler anasının babasının değil devir gibi yaşıyorlar bizim devrimizde sadece öpüstüm diyen pek yoktu diyeceksiniz ki ben öyle yetiştirmeyeceğim toplum da insanları yetiştiriyor kendi çevresi de etken sadece siz olmuyorsunuz kısaca

Herkesin duyguları incinebilir geçer seyler bunlar ama bir insanın cinsellik konusunda yaşadığı travma kolay geçecek türden bir şey değil geçmişe bakıp amma salakmısım beni söyle kandırdı diye dalga geçebiliriz ama ilk cinsel birliktelik böyle anılmıyor özellikle bizim gibi bu konuyu sözde çok ciddiye alan Türk toplumu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…