- 26 Nisan 2018
- 292
- 33
- 13
- Konu Sahibi colorful2000
-
Benzettiniz mi? Tşk ederim onunla büyürüm artık:)gördüm benziyorsunuz maşallah böyle güzellik de bir kızın o yaşta bir adamla işi olmamalı
Aşk olamaz mi?Güzelim sen kafayı takmışsın ve bildiğini okuyacaksın belli ama üzülüyorum senin adına karşındaki art niyetli biri ise geri dönüşü olmayan hatalar yapabilirsin senin durum biraz saplantıya dönüşmüş maalesef
baya benziyorsunuz yüz hatların burun dudak aynı, gözlerde renkliyse birebir kopya :)Benzettiniz mi? Tşk ederim onunla büyürüm artık:)
Onunla konusur vazgecirmeye çalışırdım.Bende bir zamanlar 18 yasindaydim.Ne hissettigini tahmin edebiliyorum ama inan bana hissettigin seyin adi aşk degil..sadece hayranlik.Bunu biraz daha olgunlastiginda gercekten seni seven ve sana uygun biri ile oldugun zaman anlayacaksin.Kızınız o yaşta biriyle çıksa napardınız ? Ben annemi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum gerçekten ama nasıl oldu da bu kdr kapıldım bilmiyorum. Annem buna kesinlikle karşı çıkar evden sokağa bile salmaz duyarsa. Kendimi İnanlmaz tuttum o dönemde sevgilisi bile vardı. Hergın öldüm zannettim. Unutmak için o dönem bölüm değişikliği bile istedim kabul etmediler Burda mutlu deglim dedim. Mecbur aynı bölümde kaldım. Şuan işten çıkma gibi lüksümde Yok. Sadece onunla biseyler yaşamak istiyorum artık ailemi söylediğim yalani başka seyleri düşünmeden
Yeşil :) bende anlamadım belki benim pozisyonumdan ötürüdür hep gizli kalsın istiyor ben öyle anladım. Belk dalga gecerler kasa da calisyorum o beyaz yaka diyebaya benziyorsunuz yüz hatların burun dudak aynı, gözlerde renkliyse birebir kopya :)
yapma etme o güzellige kıyma. Adam da tabi güzel genc kızı görünce nasıl red etsin
benim anlamadıgım neden gizli tutmak istiyor? sonucta yaşını cok da kücük olmadııgını düşünüyor su an ?
yoksa utanıyor mu ?
Bana hala yazmadı yaZmazsa bende dönmem zaten seviyorum tamam da o kadar da artık gurursLuk yapmam.Onunla konusur vazgecirmeye çalışırdım.Bende bir zamanlar 18 yasindaydim.Ne hissettigini tahmin edebiliyorum ama inan bana hissettigin seyin adi aşk degil..sadece hayranlik.Bunu biraz daha olgunlastiginda gercekten seni seven ve sana uygun biri ile oldugun zaman anlayacaksin.
Üzülürsün simdi bu adamla.Mutsuz olursun bir süre sonra..Heves ediyorsun belli ama inan degmez
aferin kız gururlu ol böyle. bırak koşma kimsenin peşinden.Bana hala yazmadı yaZmazsa bende dönmem zaten seviyorum tamam da o kadar da artık gurursLuk yapmam.
Heves diye kendimi tutarım
Onlara da hak veriyorumSen bakma başkalarına yaşadığın şeyi sen biliyorsun buradaki herkesin işi gücü eleştirmek en kötü ne olabilir ki keske yaşasaydım diyeceğine keşke yaşamasaydım dersin
Mesaj atmışsa sen de at en kötü ne olur biliyor musun korunursan çocuk olmaz en kötü bu olurOnlara da hak veriyorum
Ama aksi de olmadı msj atmiış bana hiç atmaz zannetmiştim şuan geri yazmadım.
Tartıyorum en kötü ne gelir ki başıma diye.
böyle yanlış yönlendirmeler yapmayın bence nedemek birsey olmaz korunun ?Mesaj atmışsa sen de at en kötü ne olur biliyor musun korunursan çocuk olmaz en kötü bu olur
Bu önerileri git de kızına yap ilerde. Tövbe tövbe yarabbim!Mesaj atmışsa sen de at en kötü ne olur biliyor musun korunursan çocuk olmaz en kötü bu olur
Böyle birşey düşünmüyorum şuan yapamam yani.Mesaj atmışsa sen de at en kötü ne olur biliyor musun korunursan çocuk olmaz en kötü bu olur
ilk aşk ilk heycan seni anlıyorum aslında :)Böyle birşey düşünmüyorum şuan yapamam yani.
Msj attım yarın 10 dakka da olsa görüşelim yazmış arka kapı da ordan temizlikcilwr dışında ve yEmek saat dışında geçen olmuyor kör nokta baya
Fırsat bulursam olur yazadım
Yarat o Fırsatı :) yaZmış
Sanki damarlarımdan akan kanı hissediyorum O kadar kıpır kıpırım
İnan ki Yen’i nesile bu önerileri yapmak zorunda kalacağız birileri dediydi dersinizBu önerileri git de kızına yap ilerde. Tövbe tövbe yarabbim!
Sen kendi neslin için düşün. Benim de oğlum var. Önce namusu öğreteceğim ona. Ama bu geri kafalılıkla karıştırılmasın. namusu yani ahlakı kadına saygıyı öğreteceğimİnan ki Yen’i nesile bu önerileri yapmak zorunda kalacağız birileri dediydi dersiniz
Bu heves geçip gidince aklın selimken yaşadığın aşka köstek olmasın bu yılların. Ona göre yaşa pişman olma derim.Böyle birşey düşünmüyorum şuan yapamam yani.
Msj attım yarın 10 dakka da olsa görüşelim yazmış arka kapı da ordan temizlikcilwr dışında ve yEmek saat dışında geçen olmuyor kör nokta baya
Fırsat bulursam olur yazadım
Yarat o Fırsatı :) yaZmış
Sanki damarlarımdan akan kanı hissediyorum O kadar kıpır kıpırım
En kotu dediginiz bu mu?Cinsellikten mi korumaya calisiyor buradaki herkes onu saniyorsunuz?))Mesaj atmışsa sen de at en kötü ne olur biliyor musun korunursan çocuk olmaz en kötü bu olur
Önemli olan ne öğrettiğimiz değil o dönem gençler anasının babasının değil devir gibi yaşıyorlar bizim devrimizde sadece öpüstüm diyen pek yoktu diyeceksiniz ki ben öyle yetiştirmeyeceğim toplum da insanları yetiştiriyor kendi çevresi de etken sadece siz olmuyorsunuz kısacaSen kendi neslin için düşün. Benim de oğlum var. Önce namusu öğreteceğim ona. Ama bu geri kafalılıkla karıştırılmasın. namusu yani ahlakı kadına saygıyı öğreteceğim
Herkesin duyguları incinebilir geçer seyler bunlar ama bir insanın cinsellik konusunda yaşadığı travma kolay geçecek türden bir şey değil geçmişe bakıp amma salakmısım beni söyle kandırdı diye dalga geçebiliriz ama ilk cinsel birliktelik böyle anılmıyor özellikle bizim gibi bu konuyu sözde çok ciddiye alan Türk toplumu içinEn kotu dediginiz bu mu?Cinsellikten mi korumaya calisiyor buradaki herkes onu saniyorsunuz?))
Duygularinin incinmesi hic mi kotu olmaz?
Tamam bu risk herkes icin var ama su an burada 18 yasinda aklinda kavak yelleri esen bir genc kiz ve karsisinda yasca oldukca buyuk bir adam var..
Bu adam aşkla yaklasmayacak ve beklentileride o yönde olmayacak belki..yasanacak bazi seyler ve bu kiz uzulecek..bekaretini kaybettiginden cok duygularinin orselenmesinden dolayi..en kotu ha??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?