İçimi döktüm

Tamam uzatmaya gerek yok sen git kendi evladına böyle tavsiyelerde bulun burdaki genç kızlara değil. En kötü korun da çocuk olmasın de. Senin gibi düşünenler yüzünden dediğin durumlara düşer ancak toplum.

Başkasının birliktelik yasaması neden bu kadar problem anlamıyorum ki cinsellik sadece evlenince mi yasanır

Yaş farkı her iki taraf da olgunluk çağında olursa o zaman sıkıntı olmaz ama biri genç biri orta yaş hayata bakışları farklı.evet bende aynıyım sizin gibi
Ben 24 esim 34 yasinda ve cok donanimli yokluktan kendini kurtarmis bi adam ben rahat bi hayat yasadim hem yasam tarzimizdan hemde yas farkindan dolayi bazn catisabiliyoruz.

Mune bu konuyu sapıtmaya çalışıyorlar bakarsanız sevinirim.
Seninle polemiğe girmeyeceğim. Rusyaya sevgiler(!)
Konuyu siz sapıttınız farkındaysanız ben en kötü ihtimal birlikte olursunuz dedim bu mu konuyu sapıtmak Rusya’ya sevgililer tabii sevgilim orada

colorful2000 gençsin güzelsin kimsenin ne ruhen ne bedenen seni kullanmasına izin verme. Konu cinselliğe geldi ama bizim amacımız öncelikle senin duyguların, masumiyetin... umarım mutlu olursun. Ve sakın ha sakın okulunu hiçe sayma asla! Oku çalış kazan ayaklarının üstünde dur.

Travma yaratacak derecede etkisinde kalma olasiligi oldugunu bildiğiniz halde o zaman neden"en kotu korunmazsan cocuk olur"diye bir yorum yaptiniz?
Toolumu gecin bir kenara..insanin icinde kendisi olan kavgasi yeter de artar bunalima suruklenmek icin..

Bunu benim yaZmam değil yasamak travma yaratır bu birincisi herkes hayatında özgür ancak yaşadığı ilki ve bu aşkı güzel hatırlamalı ikincisi eğer bu arkadaş yazılanları hala okuyorsa sunu söyleyeyim evet aşk çok güzel bir seydir ama aynı zamanda tehlikelidir de ya aşka düşer kendini aşka teslim eder yaprak gibi savrulursun aynı benim gibi ya da diğer ablalarını dinler evli mutlu çocuklu olursun aşk güzel şey tabii ki ama sonu iyi bitmeyen aşklar insanın güzel duygularını törpülüyor aşka inancını umudunu yok ediyor hayata bakışını umutsuzlastırıyor

Bende yasamasinin travma yaratabilecegini söyledim zaten senin yazman neden travma yaratsin?))

Tamam aşka düşsün yasasin ozgur sonucta doya doya yasasin ama kendi yasiti olan biriyle..o zaman genclik askiydi ikimizde olgun degildik vs der kafasinda buyutup cok fazla uzulmez yada gecti gitti der bittiginde..
Ama bu adamla oyle olmaz.Kendini kullanilmis ve baski altina alinmis hissetmesi beklenen bir durum.
Siz hala burdaki ablalari yanlis cikarin tamam.

Ben buradaki ablaları yanlıs çıkarmıyorum ben diyorum ki ya adam gibi kendine uygun birini bekler onunla hayatını devam ettirirsin ya da saçma sapan aşklar ugruna masumiyetini lekelersin

Gerçek aşka da dönüşebilir çok seviyorum derse yaşasın sonunda benim gibi olmasın da

Birni tanımak lazım çok yorum yapabilmek icin ilk dış görünüşüdür göze çarpan öyle deglmi
Emin ol dış görünüşün iyi olmasa hemen küçük olmanı bahane edip görüşmezdi bile.
Aylar sonra konunu görürüz burda "benimle oynadı" olur başlık da.

Ben buradaki ablaları yanlıs çıkarmıyorum ben diyorum ki ya adam gibi kendine uygun birini bekler onunla hayatını devam ettirirsin ya da saçma sapan aşklar ugruna masumiyetini lekelersin
Hah simdi oldu yarim saatir demek istediginiz bumuydu?
Ne diye sanki aksini soyler gibi yazdiysaniz anlamadim..)
Yalniz masumiyet lekelenmesi degil de benim derdim konu sahibinin duygulari bu arada ekleyeyimde yanlis anlasilmasin.

Adam gerçekten aklı başındaymış ve haklı daha 18 yaşındasın duyguların daha çoook degişime ugrar...

Dedimde yorumlarada biraz baktım adamda istemem yan cebime koy gibi hareketler var...
Kesin bi dille hayır dese sende ona göre uzak durursun gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…