- 26 Nisan 2018
- 292
- 33
- 13
- Konu Sahibi colorful2000
-
Evet oda doğru ama yaşımı da doğru söylemedimEmin ol dış görünüşün iyi olmasa hemen küçük olmanı bahane edip görüşmezdi bile.
Aylar sonra konunu görürüz burda "benimle oynadı" olur başlık da.
Evet gerçekten edepli başka biri olsa Benim bu zaafımı kullanırdı cok Bariz belli ettim cnkü ama asla yakınlaşmadı bile karşımda edebiyle oturdu :) yaşımı da bilse asla konuşmazdı bence benleben adamı bulup alnından öpmek istiyorum.aferın akıllı edepli görüşmüş.ama senınde yaşın cok kucuk be yavrum
neler neler değişir hayatında amin ol.
Ben diğer arkadaşların aksine adamın aklı basında olduğunu ya da iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa hiç görüşmez ve asla tanışır görüşürüz vs laflar etmezdi. Biraz hayat tecrübem varsa adam seni tam kendi istediği pozisyona getirecek. Yani bir şeyler yasayalım kimse bilmesin diyecek ve sana bunu öyle romandık bir şekilde sunacak ki sen kendini bulutların üstünde hissedeceksin. Aklın başına gelince de çok pişman olacaksın.Daha Önce de konu açmıştım benden 15 yaş büyük birine aşık oldum diye.
İnsta dan buldum. Ve yaZdım. Açıldım da, bana çok küçük olduğumu söyledi. Gelip geçici hislerdir bunlar dedi. Öyle degl dedim. Bi 10 yıl sonra beni beğenmezsn bile dedi. Herşey tam olsa bile ben işimi Riske atamam, hayattan beklentilerimiz cok farklıdır dedi. Yeni bi iliskiden çıktım buda beni cok yordu dedi. Belki sana cok iyi gelirim yaşamadan blemeZsin, belki hayatına farklı renkler farklı heyecanlar katarım dedim. Biraz daha konuştuk. Sonra Daha da ileri gittim görüşelim dedim tamam dedi bugün 1 de görüşeceZ. Kalbim duracak sanırım
Güncel
Ve buluştuk.. insta dan söyledklermin çoğunu söyleyemedim tabi yüzüne. Bana hiç o gözle bakmadiigni söyledi senden büyük kiz kardeşim var dedi çok küçüksün (bu arada 21 sanıyor beni) İnan lise öğrencisi zannetmiştim seni dedi. Cok küçük değilm sana göre tecrübesiz olabilirim Dedm . Ben uzun bi iliskiden çıktım ciddiydik dedi neden bitti diye sordum. Ben benden habersiz yapılan seylere kizarim. Benim sevgilime kimse el kol şakaları yapamaz yapma cesaretini görüyorsa bi erkek o kızın benimle işi olamaZ. O çizgiyi çekemedi buyuden de bitti dedi. Maçoluk veya kıskanclik degl hoşlanmam öyle şeylerden dedi. Sana da sürekli şaka yapıyorlar görüyorum kasa da. Makas alanlar,el şakaları. İzin verme bunlara dedi. Cok güzel bi kızsın gözlerin,gülüşün ama ben sana hiçbişi veremem, yaşıtlarınla görüşebilersn dedi şans vermekle başlayabilirsin dedim. Kaç ciddi ilişkin oldu?hayata bakış açın nedir... Benim bi sonraki adımım evlilik olur bunlari senden nasıl beklerim cok başındasın hayatın dedi laylaylom için çıkamam senle dedi. Şuan hayatına yeni birinde alsan 2 seneye anca evlenirsin dedim evet doğru dedi . zaman ver bize biraz dedi
Tanırız birbirimizi daha netleşir görüşür buluşuruz bazı şeyleri tartmama izin ver İnan cok güzelsin keşke ben kücük yada sen büyük olsaydın dedi. Biraz daha konuştuk öyle havadan Sudan işlerden hayallerden .Sokak başına kadar da bıraktı beni. Kalbim kafam yerinde değil hayal gibi. Yarın Görcem işte. Ne diyorsunuz?
Dış görünüş göze çarpar da umit vermiyorum ayaginda takilip durup durup "cok guzelsin" denmez duygularini açmış ve ısrar eden birine..Birni tanımak lazım çok yorum yapabilmek icin ilk dış görünüşüdür göze çarpan öyle deglmi
Şu yorumdan sonra konuya en son yorumlar da kivirmanin zirvesi galibaSen bakma başkalarına yaşadığın şeyi sen biliyorsun buradaki herkesin işi gücü eleştirmek en kötü ne olabilir ki keske yaşasaydım diyeceğine keşke yaşamasaydım dersin
Öyle de am beni aylardır hiç fark etmedi adım atmak zorunda kaldım gerçi sevgilisi vardı bişey yapamazdım Ama sonrasında da farkına varmadıYas farki hic sorun degil de sizin baslangic yanlis olmus. Sen kendini tepside sunmussun zaten. Peşten koşan o olsaydi fistik gibi olurdu da sen kendini hafife satmissin. Icinde kalacagina dene gor madem, ama ayagini frenden cekme madem. Kalbinin kirilma riski yuksek. Hayirliysa olsun.
Evet maalesefBile bile kendini ateşe atanı da ilk defa gördüm.
Bana yol gösterisisiniz diye vazgeçemiyorum dedm buna rağmen Daha farklı yorumlarla yönlendirmeler olur diye dşnyordumBence sen herşeyin farkındasın bile bile yol alıyosun. Tüm dediklerimize evet malesef biliyorum öyle napayım evet diyorsun. E madem bu kadar büyüğünü dinlemeyecektin neden konu açıp bize sordun.
Ama canım burda sana bin tane yorum yapıldı senin anlattıklarına göre daha ne diyelim. Bu adam sana yanaşacak sen de kalbin pır pır gideceksin ve yüzde 99 hata yapacaksın bu illa cinsellik değil. Aşktan kör olan gözün açılınca üzüleceksin. Hepimiz geçtik bu yollardan. Hakkında hayırlısı.Bana yol gösterisisiniz diye vazgeçemiyorum dedm buna rağmen Daha farklı yorumlarla yönlendirmeler olur diye dşnyordum
Evet siZ de muhtemelen o dönem kimseyi dinlemediniz. Başta hata yaptım Zaten yaşımı doğru söylemedim. Söylemeli myim şuan ?Ama canım burda sana bin tane yorum yapıldı senin anlattıklarına göre daha ne diyelim. Bu adam sana yanaşacak sen de kalbin pır pır gideceksin ve yüzde 99 hata yapacaksın bu illa cinsellik değil. Aşktan kör olan gözün açılınca üzüleceksin. Hepimiz geçtik bu yollardan. Hakkında hayırlısı.
İlk işin bu olmalı bence. İhmal etmeden yol başımdayken söyle doğruyu bilsin canımEvet siZ de muhtemelen o dönem kimseyi dinlemediniz. Başta hata yaptım Zaten yaşımı doğru söylemedim. Söylemeli myim şuan ?
YaZdım şimdi, 5 dakka arka kapıya gelebilir misin diye. Geliyorum yazmisİlk işin bu olmalı bence. İhmal etmeden yol başımdayken söyle doğruyu bilsin canım
en iyisini yapıyorsun madem cok seviyorsun dogruyu söylemen lazım. en azından böyle böyle dersin ama duygularımda ciddiydim dersin. muhtemelen seninle görüsmeyi kesicek amaYaZdım şimdi, 5 dakka arka kapıya gelebilir misin diye. Geliyorum yazmis
ben yoldan gönüllü çıktım isimli konuyu okudunuz arkadaşlar.Daha Önce de konu açmıştım benden 15 yaş büyük birine aşık oldum diye.
İnsta dan buldum. Ve yaZdım. Açıldım da, bana çok küçük olduğumu söyledi. Gelip geçici hislerdir bunlar dedi. Öyle degl dedim. Bi 10 yıl sonra beni beğenmezsn bile dedi. Herşey tam olsa bile ben işimi Riske atamam, hayattan beklentilerimiz cok farklıdır dedi. Yeni bi iliskiden çıktım buda beni cok yordu dedi. Belki sana cok iyi gelirim yaşamadan blemeZsin, belki hayatına farklı renkler farklı heyecanlar katarım dedim. Biraz daha konuştuk. Sonra Daha da ileri gittim görüşelim dedim tamam dedi bugün 1 de görüşeceZ. Kalbim duracak sanırım
Güncel
Ve buluştuk.. insta dan söyledklermin çoğunu söyleyemedim tabi yüzüne. Bana hiç o gözle bakmadiigni söyledi senden büyük kiz kardeşim var dedi çok küçüksün (bu arada 21 sanıyor beni) İnan lise öğrencisi zannetmiştim seni dedi. Cok küçük değilm sana göre tecrübesiz olabilirim Dedm . Ben uzun bi iliskiden çıktım ciddiydik dedi neden bitti diye sordum. Ben benden habersiz yapılan seylere kizarim. Benim sevgilime kimse el kol şakaları yapamaz yapma cesaretini görüyorsa bi erkek o kızın benimle işi olamaZ. O çizgiyi çekemedi buyuden de bitti dedi. Maçoluk veya kıskanclik degl hoşlanmam öyle şeylerden dedi. Sana da sürekli şaka yapıyorlar görüyorum kasa da. Makas alanlar,el şakaları. İzin verme bunlara dedi. Cok güzel bi kızsın gözlerin,gülüşün ama ben sana hiçbişi veremem, yaşıtlarınla görüşebilersn dedi şans vermekle başlayabilirsin dedim. Kaç ciddi ilişkin oldu?hayata bakış açın nedir... Benim bi sonraki adımım evlilik olur bunlari senden nasıl beklerim cok başındasın hayatın dedi laylaylom için çıkamam senle dedi. Şuan hayatına yeni birinde alsan 2 seneye anca evlenirsin dedim evet doğru dedi . zaman ver bize biraz dedi
Tanırız birbirimizi daha netleşir görüşür buluşuruz bazı şeyleri tartmama izin ver İnan cok güzelsin keşke ben kücük yada sen büyük olsaydın dedi. Biraz daha konuştuk öyle havadan Sudan işlerden hayallerden .Sokak başına kadar da bıraktı beni. Kalbim kafam yerinde değil hayal gibi. Yarın Görcem işte. Ne diyorsunuz?
ay hic gülecegim yoktu haha :)ben yoldan gönüllü çıktım isimli konuyu okudunuz arkadaşlar.
Hadi bakalım iyi yapmışsınYaZdım şimdi, 5 dakka arka kapıya gelebilir misin diye. Geliyorum yazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?