İçimi döktüm

ben adamı bulup alnından öpmek istiyorum.aferın akıllı edepli görüşmüş.ama senınde yaşın cok kucuk be yavrum

neler neler değişir hayatında amin ol.

ben adamı bulup alnından öpmek istiyorum.aferın akıllı edepli görüşmüş.ama senınde yaşın cok kucuk be yavrum

neler neler değişir hayatında amin ol.
Evet gerçekten edepli başka biri olsa Benim bu zaafımı kullanırdı cok Bariz belli ettim cnkü ama asla yakınlaşmadı bile karşımda edebiyle oturdu :) yaşımı da bilse asla konuşmazdı bence benle

Ben diğer arkadaşların aksine adamın aklı basında olduğunu ya da iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa hiç görüşmez ve asla tanışır görüşürüz vs laflar etmezdi. Biraz hayat tecrübem varsa adam seni tam kendi istediği pozisyona getirecek. Yani bir şeyler yasayalım kimse bilmesin diyecek ve sana bunu öyle romandık bir şekilde sunacak ki sen kendini bulutların üstünde hissedeceksin. Aklın başına gelince de çok pişman olacaksın.

Sen bakma başkalarına yaşadığın şeyi sen biliyorsun buradaki herkesin işi gücü eleştirmek en kötü ne olabilir ki keske yaşasaydım diyeceğine keşke yaşamasaydım dersin
Şu yorumdan sonra konuya en son yorumlar da kivirmanin zirvesi galiba

Yas farki hic sorun degil de sizin baslangic yanlis olmus. Sen kendini tepside sunmussun zaten. Peşten koşan o olsaydi fistik gibi olurdu da sen kendini hafife satmissin. Icinde kalacagina dene gor madem, ama ayagini frenden cekme madem. Kalbinin kirilma riski yuksek. Hayirliysa olsun.

Öyle de am beni aylardır hiç fark etmedi adım atmak zorunda kaldım gerçi sevgilisi vardı bişey yapamazdım Ama sonrasında da farkına varmadı

Bence sen herşeyin farkındasın bile bile yol alıyosun. Tüm dediklerimize evet malesef biliyorum öyle napayım evet diyorsun. E madem bu kadar büyüğünü dinlemeyecektin neden konu açıp bize sordun.

Bence sen herşeyin farkındasın bile bile yol alıyosun. Tüm dediklerimize evet malesef biliyorum öyle napayım evet diyorsun. E madem bu kadar büyüğünü dinlemeyecektin neden konu açıp bize sordun.
Bana yol gösterisisiniz diye vazgeçemiyorum dedm buna rağmen Daha farklı yorumlarla yönlendirmeler olur diye dşnyordum

Bana yol gösterisisiniz diye vazgeçemiyorum dedm buna rağmen Daha farklı yorumlarla yönlendirmeler olur diye dşnyordum
Ama canım burda sana bin tane yorum yapıldı senin anlattıklarına göre daha ne diyelim. Bu adam sana yanaşacak sen de kalbin pır pır gideceksin ve yüzde 99 hata yapacaksın bu illa cinsellik değil. Aşktan kör olan gözün açılınca üzüleceksin. Hepimiz geçtik bu yollardan. Hakkında hayırlısı.

Evet siZ de muhtemelen o dönem kimseyi dinlemediniz. Başta hata yaptım Zaten yaşımı doğru söylemedim. Söylemeli myim şuan ?

ben yoldan gönüllü çıktım isimli konuyu okudunuz arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…