iftar krizi

biz artık konuşarak olayları çözemez olduk.medenilik kalmadı aramızda.konuş konuş nereye kadar.bize yaşanmışlık lazım.hop başka kanala geçiveriyoruz.bipli konuşmalar.konuşmak çok havada kalıyor.konuşmak bitirmiyor tartışmayı sorunu.aksine alevlendiriyor hiddetlendiriyor.ve onunla konuşarak bir yere geliceğimi sanmıyorum.

iftara çağırmak için sana arattırmaları bence de sinir bozucu bir durum.ben olsam ben de kızardım.onun dışında eşine mes.çekip uzaktaki kişiye burdaki sorunu taşıman iyi olmamış.madem aranız düzelmişti sen de idare edecektin.burdaki hatayı yapan eşin değilki ona yansıtmayacaktın.hiç yoktan aranızda tekrar sorunlar başlamış.

sizin olayınız iyice inada binmiş ve çirkinleşmeye başlamış olay sıcakken hırslar tavan yapar ya hani . o yüzden en iyisi sakinleşmeyi beklemek. böylece daha da kötü yerlere gitmez. Herşeye rağmen bi yuvayı kurtarmak çok çok güzel. bazen alttan almak gerekiyor. ailenizin bu olaylardan haberi yok sanırım

eyvah eyvah olay mal paylaşımına kadar gelmiş.Çok yanlış hareket ediyorsunuz gerçekten.Ailesinin bir suçu olmadığı halde suçu ailesine atmışsınız.Ya bileziklerinizi vermeyeceksiniz ya da verdikten sonra bu şekilde bir teklifle eşinize gitmeyeceksiiniz.Bu işin hukuki yönü.Senin param benim param,vermem almam demekle zaten olmuyor.O bilezikler onda kalsa ne olur zaten talebiniz olursa ve kabul edilirse her ay belli bir miktar nafaka yatıracak eşiniz size bununda dışında hakkınız olan mallarda paylaşım yaptırımı olacak.Umarım kendinizi bir an önce toparlarsınız zira bu bakış açısı,bu yaklaşımla kendi kendinizi mutsuz edersiniz

haklısın canım önce bunun kararını vermem gerek.baktım olaylar iyice sarpa sarıyor hakaretler küfürler restleşmeler devam ediyor ayrılmaktan başka çözüm yok.bugün sağolsun bi avukat arkadaştan yardım aldım.nasıl bir yol izlemem gerektiğini öğrendim.bilgiliyim en azından ne yapcağımı biliyorum.evliliğe alışamadımki daha birlikte yaşamaya çılışmıyorumki.birlikte yaşadığımız günlerin sayısı o kadar azki unuttum bile.kısa bir rüya görmüş gibiyim.hatırlamıyorum bile.hani kısa bir yaz tatilinden kesit gibi evlilik benim için.konuşarak anlaşamıyoruz sorun çözemez olduk.eskiden kavga ettiğimizde olayı çözmeden kapatmadık teli.onlarca kez arardık.şimdi ise beni arama die hakaretler savuruyor benden uzak dur diyor.bende uzak duruyorum.artık biraz sakinleşmesini beklemek gerek.en azından boşanırken mednei olabilmesini beklemek gerek.yoksa çok sancılı geçer boşanma süreci.bu şekilde olursa zor boşanırım inada biner falan boşanmaz olurmu olur

hayır boşanmak için benim paramı harcamıcaksın dedi.bende ozman sen bana borcunu öde bende senden harcamam dedim.nafaka falanda istemiyorum.o sadece senin paran benim param muhabbeti yaptığı için bende benim bileziğim onun ailesinin harcaması üzerinden vuruş yaptım.yoksa gözm parada değil

Son düzenleme:

Kendi hayatın ile ilgili bir kararı kimse senden daha iyi veremez o yüzden hangisini yapmaya karar verdiysen onu yapmalısın bence.İster barış ister boşan tercih senin.Ama hayatında eşin olsun olmasın ikili ilişkilerini geliştirmen gerektiğini düşünüyorum bunu bir arkadaş tavsiyesi olarak al ve lütfen bu hangameyi atlatır atlatmaz üzerine düş.

eşim dışında arkadaş çevremde veya yeni girdiğim bir ortamda kolay iletişim kurarım.iyimser biriyim kolay kolay hayır diyemem.birini sevmesem bile ona mesafe koyup belli edemem.kırılır die çekinirim.belkide bundan dolayı zarar görüyorum.olaylara yerine zmanında tepki vermeyip kolay hayır diyemedğim için böyle olaylara maruz kalıyorum bence.ama eşim konusunda öyle değil.ona herşeyi çabuk belli edip yansıtabiliyorum

arkadaşlar yatmam gerek sahura kadar dayanamıycam.yorumlarınızı tek tek okuycam yazarsanız.çok teşekkür ederim dinlediğiniz fikirlerinizi söylediğiniz için.iyi geceler diliyorum

evli ciftlerin aileler neden herbirseyine burun sokarlar anlamam.. cok sinir oluyorum.. ve dedigine kesinlikle katiliyorum.. buyuklerin cocuklar mutlu olsun biz bisey beklemeyiz, etlisine sutlusune karismayiz demek yerine surekli bir gelinlik, hizmet, ikram, kendilerini mutlu etmemmizi beklemelerine gicik oluyorum.. Allah anlayisli, olgun insanlarla karsilastirsin bizi.,

sana gelince arkadasim bence esine soyluceksin ya buraya geleceksin normal evli ciftler gibi yasicaz.. kendi evimizde yuvamizda, huzurla, ya da bu is olmayacak.. yani benim gordugum o

farkında değillerki burun soktuklarının.biz zaten ayrı şehirde yaşıyoruz.aynı şehirde yaşasak hadi her hafta ziyaretlerine gidilir.daha sık bile gidilir.ama sanki onların bakımını biz üstlenmişiz gibi bi tavır.herşeyi bizden beklemeler.maddi manevi.adam çatıya çıkar karda annesi eşimi arar baban çatıya çıktı düşcek indiremiyorum diye.biz yaşlı bakmak onların sorunlarıyla ilgilenmek içinmi evlendik.biz bir aileyiz siz zaten ite kaka gelmişsiniz yaşamışsınız hayatınızı.bu nasıl bir düşüncesizlik herşeyi kendine yontmaktır.yani beni rahatsız eden konu bu.bi evliliğimizi ikimiz başbaşa yaşayamadık.ben gitmeyelim demiyorum.gidilir gelinir ama belli aralıklarla.benim ailemle eşit seviyede.

durum böyle oluncada biz evliliğiizi zaten uzaklıktan yaşayamıyoruz.yaşadığımız o 3 ayda böyle saçmalıklarla geçti.ozamnda yıprattık birbirimizi.izne geldi evimizde bile kısıtlı bir süre kalabildik izninin 4 te birini evimizde geçirdik aile ziyareti yapıcaz diye.sürekli tatil modu elimizde bavullar daracık kanapelerde uyumaya çalışmalar onların planlarına dahil olmalar.sakına çekine evde kalmaya çalışmalar.bundan sıkıldık.eşimle bikaç gün öncesinde artık bu kadar seyahat etmememiz gerektiğini bizimde bir aile olduğumu anlamaları gerektiğini konuştuk.ikimizin evini çok özlediğini artık evimden uzun bir süre çıkmak istemiyorum diye falan konuşma yaptık.oda farkında durumun ama buna nasıl bi dur dicez bilmiyorum.

yahs hala esine mjs lar atiyormusun son durum nedir

hayır atmıyorum.dün sabahtan beri atmadım.dün sinirli bi msj çekmiştim ayrılmak istiyorum saçmalıklarınızdan bıktım diye.beni arayıp onu aramamı istedi.ne istiyosan yap avukat masraflarını benim paramdan harcama.benden uzak dur.boşanma masraflarını baban karşılasın dedi.bende ozman sen bana bilezikleirmin borcunu ver(ailesi için tadilat için harcamıştı)bende senin paranı harcamam dedim.sinir harbi yaşadı şu para mevzusunu hazmedemiyor.öyle sinirli öfkeli bi şekilde yüzüne kapattım hakaret ederken bana.tekrar aramış ama benim telim kapalıydı.hırsını alamadığı için aramıştır.bekliyorum öyle.sonuçta ayrılacakta olsak karşında medeni bir insanın olması gerek kanlı bıçaklı bir ayrılık süreci hoş olmaz.iş inada biner ayrılığı zorlaştırır falan

Bak simdi bu davaninbosanmaya gitmeyecegini susunuyorum gitmemelide zaten
Yakin zamanda esin gelecekmis zaten o zaman hersey daha farkli olur inan
Simdiyapman gereken aynen boyle devam esini kesinlikle aramiyorsun
Bir kacgune kalmaz kendisi seni arar yada msj atar msjlarina kisa cvlar ver sorularina evet hayir gibi aradiginda konusmaya hevesli gibi davranma hatta sinirli konusma umursamaz ol biraz unutma kacan kovalanir sen uzerine gittikce bir tarafi kalkar erkek milletinin
Not : esine sakin ailesini kotuleme yorumsuz kal

hayır bekledik bekledik tam bir araya geliyoruz artık olaylar içinden çıkılmaz hal aldı.kaderin oyunu gibi.zaten yapabileceğim başka bişey yok beklemekten başka.ama bu bekleme süreci uzarsa çok can sıkıcı olur.arada bayram var daha.

HTML:

Birakin bunuda esiniz dusunsun durumlari cikilmaz bir hale getiren kendisi bu isin yukunu sırtlanmayin dedigim gibi umursamaz olun karsi adim gelene kadar bekleyin ama lütfen yikici degil yapici olun ayrica mesfenizi koruyun yuzgoz olmayin ilk zamanlar cok laf yersiniz belki ama zamanla herkes alisir

beklemekten başka çare yok şu durumda.kapattım tüm hatlarımı kimsenin aramasını istemiyorum.tartışmak konuşmak çok yordu beni artık.konuşarak çözüme ulaşamıyoruz eşimle.hakaret küfür bunlar var.

Son düzenleme:

Yahs yine hata yapiyorsun hattini fln kapatmakta ne demek konusmsyacaksaniz sorunlati nasil cozeceksiniz
Bu hareketin isleri dahada zorlastirmaktan baska bir ise yaramayacak

zaten arayanda yok beni.ben telefonum açık oldukça elim ona gidiyor.yazıyorum veya sürekli bişey geldimi diye ona bakıyorum.kafamı rahatlatmak için kapattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…