bugün sabah eşime msj attım bol köpüklü bi mesaj.ailesinin saçmaca tavırları yüzünden bu evliliğin biteceğinden ve benim bi an önce adli işlemlere başlamak istediğimi anlatan bir msj.ardından beni aradı.bana msj yazma diyor.hakaret ediyor.ne istiyosan yap diyor.benden uzak dur diyor.ayrılırkende onun parasından harcamıcakmışım.boşanma masraflarını babam ödiycekmiş.öyle söylüyor.ozman sende benim borcumu ödiceksin dedim.9 bin lira dedim.benim bileziklerimi bozdurup ailene tadilat yaptın.ailenin evinde benim rızkım var benim rızkımın sayesinde oturuyolar o evde dedim.iyice köpürdü.vermiyorum sana para benim sana borcum yok diyor.öyle hakaretle küfürlerle ceza bela okumakla kapattık teli.sonra ben hattımı kapattım kapalıyken 2 kez aramış.heralde hırsını tam alamamış.bende birdaha aramadım.öyle susuyorum.
olan olmuş artık. en büyük hata sende olmakla birlikte bu olaylar silsilesinde hatasız kimse yok.
Bu yüzden bunlara takılma. ne yapmak istediğine bir karar ver. eşinden ayrılacakmısın? yoksa barışmak mı istiyorsun? buna göre de kendine bir yol çiz.
Herşey biz insanlar için daha evliliğin çok yeni...
Hata yapmış olabilirsin ama bunlar senin için bir tecrübe.
Sonuçta tanımadığın bir aile ile kaynaşmaya çalışıyorsun,evliliğe alışmaya çalışıyorsun,biri ile birlikte yaşamaya çalışıyorsun kolay değil bunlar.
Şuan bir iftar yemeğini berbat etmiş olman bundan 1 hafta sonra kocaman bir iftar yemeği planlamana engel olmamalı.
eyvah eyvah olay mal paylaşımına kadar gelmiş.Çok yanlış hareket ediyorsunuz gerçekten.Ailesinin bir suçu olmadığı halde suçu ailesine atmışsınız.Ya bileziklerinizi vermeyeceksiniz ya da verdikten sonra bu şekilde bir teklifle eşinize gitmeyeceksiiniz.Bu işin hukuki yönü.Senin param benim param,vermem almam demekle zaten olmuyor.O bilezikler onda kalsa ne olur zaten talebiniz olursa ve kabul edilirse her ay belli bir miktar nafaka yatıracak eşiniz size bununda dışında hakkınız olan mallarda paylaşım yaptırımı olacak.Umarım kendinizi bir an önce toparlarsınız zira bu bakış açısı,bu yaklaşımla kendi kendinizi mutsuz edersiniz
haklısın canım önce bunun kararını vermem gerek.baktım olaylar iyice sarpa sarıyor hakaretler küfürler restleşmeler devam ediyor ayrılmaktan başka çözüm yok.bugün sağolsun bi avukat arkadaştan yardım aldım.nasıl bir yol izlemem gerektiğini öğrendim.bilgiliyim en azından ne yapcağımı biliyorum.evliliğe alışamadımki daha birlikte yaşamaya çılışmıyorumki.birlikte yaşadığımız günlerin sayısı o kadar azki unuttum bile.kısa bir rüya görmüş gibiyim.hatırlamıyorum bile.hani kısa bir yaz tatilinden kesit gibi evlilik benim için.konuşarak anlaşamıyoruz sorun çözemez olduk.eskiden kavga ettiğimizde olayı çözmeden kapatmadık teli.onlarca kez arardık.şimdi ise beni arama die hakaretler savuruyor benden uzak dur diyor.bende uzak duruyorum.artık biraz sakinleşmesini beklemek gerek.en azından boşanırken mednei olabilmesini beklemek gerek.yoksa çok sancılı geçer boşanma süreci.bu şekilde olursa zor boşanırım inada biner falan boşanmaz olurmu olur
Kendi hayatın ile ilgili bir kararı kimse senden daha iyi veremez o yüzden hangisini yapmaya karar verdiysen onu yapmalısın bence.İster barış ister boşan tercih senin.Ama hayatında eşin olsun olmasın ikili ilişkilerini geliştirmen gerektiğini düşünüyorum bunu bir arkadaş tavsiyesi olarak al ve lütfen bu hangameyi atlatır atlatmaz üzerine düş.
yahs hala esine mjs lar atiyormusun son durum nedir
hayır bekledik bekledik tam bir araya geliyoruz artık olaylar içinden çıkılmaz hal aldı.kaderin oyunu gibi.zaten yapabileceğim başka bişey yok beklemekten başka.ama bu bekleme süreci uzarsa çok can sıkıcı olur.arada bayram var daha.
beklemekten başka çare yok şu durumda.kapattım tüm hatlarımı kimsenin aramasını istemiyorum.tartışmak konuşmak çok yordu beni artık.konuşarak çözüme ulaşamıyoruz eşimle.hakaret küfür bunlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?