kimbilir kayınpedere neler söylendi oğlu ve gelini tarafından da adam en sonunda patladı,olamaz mı
ya bu olayda bile bişey arıyosuz kimbilir neler söyledi falan die.size olanı yaşananı söyledim.k.babanın tavrı iki dünya bir araya gelse yenilir yutulur değil..herkese göre yanlış.hemen kimbilir neler söyledi falan diyip ortaya karışık yapmışsınız
ya bu olayda bile bişey arıyosuz kimbilir neler söyledi falan die.size olanı yaşananı söyledim.k.babanın tavrı iki dünya bir araya gelse yenilir yutulur değil..herkese göre yanlış.hemen kimbilir neler söyledi falan diyip ortaya karışık yapmışsınız
aylardır görüşmüyolar..ama ben kalıyorum çemberin ortasında.gerginliğin içinde.ara bulmaya çlışıyorum.birde davet şeklinede kızdım.insan arar davet eder buyrun die bana aratıyolar.hazır ben varken yemek yapcam ben arıycam gelin die.ee adı iftara geldiler olcak.kölemi benim ailem gel diyince gelcek herşeyin üslübu var.
ve arkadaşlarında dediği gibi çok yoğunlaştım bu konu üzerine dünden beri sakinleşemedim.yapacağım en mantıklı şeyin susmak kendimi dinlemek olması beni daha da hırslandırıyor.çok canım yandı.belkide ondan.uyku bile uyumuyorum hırsımdan.ailemede mahçup oluyorum hep.ne zman tam düzeldiler artık diye ümitlenseler onları hep yeni bir sorunla karşı karşıya getiriyorum.gerçekten evliyken aile yanında kalmak çok zor.evli bir kadının yanı kesinlikle eşnin yanı.sürekli en ufak bişey bile aileye yansıyor.sonuçta bu evden çıkmışsın bi kez.misafirsin.keşke evimde olsamda bu kadar sorunu eşimle çözebilsem.nolcaksa orda olsa.ne rahatça üzülebiliyorum ne bişey yapabiliyorum eşim kolum bağlı.ağlayamıyorum bile.
ben yemek yapmaktan gocunmadım.ama tarz yanlıştı hani aradan çıkıversin mantığı.ben tam gitcem dur gitme dediler.annenleri yemeğe alıcaz dediler.sanki ben kaçıyorum veya bidaha hiç gelmicekmisim gibi.hazır sen burdayken alalım der gibi.ben yine gelirdim yardım ederdim.ben işten kaçmıyorum.
İşte böyle durumlarda kontrollu olmak zorundasınız.
Tam bu zamanda ''anne bugun beden olarakta ruh olarakta bunun için uygun değilim, sizin içinde uygunsa yarına erteleyelim bu daveti, sizde arayıp önceden söylemiş olursunuz, onlarda kendilerini ona göre ayarlarlar '' tarzında birkaç cümle kurarak durumu kurtarabilirdiniz.
Herşeyi eşinize yüklemeyin. Söylediğiniz ağır sözler gururuna dokunmuştur ve oda haksız olarak kontrolunu kaybetmiştir.
Kendinize çok şey yüklüyorsunuz, sonra dolunca yanlış yerlerde patlıyorsunuz.
Bir son vermenin zamanı gelsin artık bu herşeyi üstünüze alma, çok düşünme durumlarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?