napmaya çalışıyor ben böyle sakinleşmesini beklerken vakitmi kaybediyorum adli işlemler için.çok sinirlerim bozuldu arkadaşlar.ona bu gece mesaj atmak istiyorum.avukatla görüştüğümü yarın yaşadığımız ile gidip ikamaetgahımı buraya aldırıp ona boşanma davası açacağımı söyliycem.insan elinden hat para alınarak korkutulmaz.beni susturmak içinde değil çünkü diğer hattımı kularak msj atıyorum ona.bu resmen gözdağı.seni hayatımdan tahliye ediyorum çıkartıyorum imajı yaratıyor.benim haklarımı kullanamassın imajı.
zor oluyor işte annem babam olsada onların lönk diye hiç tanımadıkları kafalarının uyuşmadığı insanların arasına soktum.üstüne saygısızlıklar bizim tartışmalarımız.onlarında olaya dahil olup k.pederin babamı aramaları.aradıktan sonrada konuşmayıp telefon sapığı gibi telefonu yüzüne kapatması falan babamın çok sinirini bozmuştu.bunun gibi olaylar yaşanmıştı.kendini bi halt zannedip saygısızca babamın asla onaylamadığı davranışlar sergiedi.babamın hiç bir günahı yokken pisliklerine alet ettiler.babam beni nasıl insanlarla muhatap ediyosun die bana çok kızmıştı.o adam yani k.baba beni arayıp telefonu yüzüme kapatıyor die.babam isyan etmişti böyle insnalarla uğraşıyoruz senin yanlış seçimlerinden dolayı olmıcak artık anla bitir şu işi gel die.saçmalıklarla dolu yani.babamın o tepkisinden sonra ben nasıl babamı o eve davet ediyim adamla aynı masaya oturtayım.davet yok bişey yok.ben diyorum gelin diye
ben hizmetten çekinmedim.olayı oldu bittiye getirdiler.sanki kaçıyorum da oluversin çıkıversin diye.ayrıca cahil kelimeniz hiç hoşuma gitmedi.ani çıkışlarım olabilir ama asla cahil olduğumu kabul etmiyorum.size iade ediyorum kullndığınız kelimeyi
açtım telefonumu ama diğer hattı iptal ettiğini öğrendim.sessizliğimi koruyorum dün sabahtan beri mesj atmadım.sessizliğimi korumaya devam etcem haklısınız.sessizlik uzarsada davayı açarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?