evet hatırlıyorum bende sizi.yıpranmışlığımın eseri belkide bu sinirlilik hali.kimseye bu kadar çabuk parlamıyorum ama eşimle kavga etmemek için aramızda hiçbir engel yok.çok rahat kavga konusu bulup kavgaya tutuşabiliyoruz.normal sıradan bi konuşmada bile konuyu istediğimiz yere çekip işimize yarar bi konu edip kavga edebiliyoruz.şmdide ailelere sardık senin ailen şöyle seninki böyle durum bu.gerçek problem çabuk parlamamız birbirimizi anlayamamız.her defasında bunun üzerine sözler verip sözümüzü tutamamak.ayrıca problem kimsenin bizim ailemize saygı göstermeyip başına buyruk davranmaları.geçen eşimle bir konşma esnaısnda bunada değindik artık ailelerin bizimde bir aile olduğunu anlamaları gerek dedi eşim.sürekli gelip gitmeler sanki dünya onların üstine kurulmuş.sanki çocuğumuz onlarda biizm sorumluyuz onların bakımına memnun etmye massiyatlarına ihtiyaçlarına.kendi eviyle ilgilenmediği kadar onların arızası ıvırı zıvırıyla ilgileniyor eşim.sinir oluyorum banyo gölet oluyor her duştan sonra bi kere bi çaresine bakmadı.evdeki prizleri bile babam tamir etti.sanki bizim ev onun evi değil hep aileisnin sorunlaıla ilgileniyor.ailesi kendi kendini idare edemiyor yüklenmişler eşimin üzeirne herşeyde onu devreye sokuyolar.onunda evi var evinle ilgilensin demiyolar.farkında durumun ama eminim bu sinirle unutmuştur söylediklerini
konu sahibinin mesaj atma takıntısı var. kavgadan sonra mesaj yoluyla tahriklere devam ediyor. hatta bir keresinde eşi ona mesaj atamasın diye hattını kapattırmıştı çok iyi hatırlıyorum.
evet iyi tutmuşsunuz aklınızda.takıntı değil hırslandırıp hırslandırıp bırakıyor beni.yapcak başka bişeyim yok.ona yanlışlarını hatalarını söylemem gerek.sen ateşi fitille fitille sonra sal ortaya.eşim onu yapıyor bana.ama ben çözümünü buldum yeni bir hat aldım kendime.çift hattım var kapatsa bile hattımı msj yazma özgürlüğüme engel olamaz artık
hahha ilahi :))
bence intikam ve deşarj olma tarzınızı değiştirmeniz lazım. ohohooo bizimki başladı mesajlara deyip okumuyordur bile.
Eşinizde sizde birbirinizden farklı değilsiniz.En ufak bir olayda ortalığı ayağa kaldırdığınız için evliliğiniz bitme noktasına gelmiş.Toparlanmanız pek mümkün görünmüyor çünkü karakterleriniz buna müsait değil.Sürekli başkalarının hatalarını aramak yerine kendinizi düzeltmeye çalışsanız hem daha kolay olur hemde bukadar yıpranmazsınız.Ama bu evliliğin sonu yok gibi geldi bana.
valla ben sizin yerinizde olsam eşime birlikte terapiye gitmeyi önerirdim ama siz kesin onda bile kavga edersiniz şimdi..
Bir defa erkek daha mantıklı daha dikkkatli olmalıdır..
Her zaman söylüyorum, bana göre bir erkekteki en önemli özellik, KRİZ ÇÖZÜCÜ olmasıdır.
Çünkü kadındaki duygusal şalterler attığında kendini kontrol etmesi zor oluyor.
Yahs' a o anda ''bunu bensiz idare etmeni rica ediyorum, seni seviyprum ve sana güveniyorum, inşaallah iyi olacak iki taraf içinde '' tarzında idare edici bir msj yollaysaydı hem yahs'ın kalbindeki buzlar eriyecelti hemde böyle olaylar olmayacaktı.
Çünkü kadınlar bazen sadece boşalmak için konuşurlar. İki tatlı kelamla, o konuştuğu, kendisine ağır kelen durumlar birden yok olur insanın gözünde.
Uzakta olan eşler-erkekler daha özenli daha anlayışlı olmalıdır HELE kendi aileside o kadının yakınındaysa.
eşiniz ve szn yaşınızı merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?