Kızlar kaç gündür ağlıyorum niye bilmiyorum ama çok zoruma gitti bu son olaylar. Bu arada 3 yıllık evliyim
26 haziran evlilik yıldönümümüzdü, çok istediğim bir yer vardı,işten geç çıktığımız için yetişemedik başka bir yere gittik ama üzüldüm o da biliyordu.
5 temmuzda da doğum günümdü, eşim o hafta izinliydi, ben de 4e kadar işteydim. Kızımı da alır yanıma gelir, her izin günündeki gibi sürpriz yapar ve evlilik yıldönümünde gidemediğimiz yere gideriz,eve hapsolmuşuz biraz nefes alırız diye beklerken o annesine gitmiş. Bir kaç kez aradım hep ordaydı,en son iş çıkışıma yakın aradım nerdesiniz diye,ablasını da almış gezmeye gitmişler(sözde ablası elbise değiştirecekmiş onun için gitmişler ama avm de eğlenmişler baya). Ben şok oldum tabi "bana doğum günümde bunu yaşattın çok teşekkürler,bari kızımı götürmeseydin eve gittiğimde onu da göremeyecem"dedim.
Şirketin oralarda baya oyalandım,sonuç olarak eve dönüşümüz aynı saatlere denk geldi ama onun hala kendini haklı görmesi beni sinirden üzüntüden yerin dibine soktu. Hediye almış,pasta almış. Sanki benim derdim oydu.Tüm gün evde ve ailesiyle zaman geçirmesi,benim için bişe yapmaması...C.tesiden beri unutamıyorum abartıyormuyum sizce. Çok şiddetli kavga ediyoruz o günden beri,sanki herşeyi biriktirmişiz de bu olay son damla olmuş gibi
taş devrinden kalmışlar gibiler sanki ya....
kücük şey... snaki git dünyayı bana al diyoruz...
24 hazirandada bizim yıl dönümümüzdü... 1 hafta önce söyledim bak bana hediye alıcaksın dedim.... yüzsüzlük ettim
sonuc... koca bir hiç
buraya gelince gider birşeyler alırmışız
öküzler öküzzzzzzz
Keşke ne istediğiniz çıtlatsaydınız biraz. Düşünememiş olabilir. Ama bu kadar büyümeseydi di mi olay? Başka şeyler mi var asıl sorun olan?
Gitmek istediğiniz yer yerinde duruyor sonuçta, vakitli bir günde gider, bolca oturur eğlenirdiniz olmaz mı?
.
Benim zoruma giden de olaya pasta ve hediye olarak bakması.Beni 9 senedir tanıyor hala ufacık şeylerle mutlu olabildiğimi anlamıyor.Bu olayı böyle büyüteceğimi,beni çok üzeceğini de bildiği için tartışmayı farklı boyutlara taşıdı Örn: Ailesiyle zaman geçirmesine engel olmuşum,ne doğum günüymüş içine edeyim gibi laflar...Doğum günün kutlu olsun bile demedi
Beklentiler çoğalçıkça mutsuzlukta artıyor.
kimse kusura bakmasın bende üzülürdüm çok değil ya yılda birgün insan önemsenmek ister sadece tepkiniz çok fazla olmuş hiç kendinizi üzmeyin sizde onun doğum gününü burnundan getirin bir daha yaparmı
aman burdaki kadınlar hemen ne olmuş falan diyorlar ya yahu ne var yılda birgün bir kadın mutlu edilse istediği olsa istediği yere gidilse ne olurdu
bu kadarda kendinizi yıpratmayın
bence haklısınız.
sonuçta zaten epi topu kac tane özel gün var
ama genede bunun için bu kadar üzülmenize değmez
ben sizin yerinizde olsam o çok istediğim mekana kendim gider paşalar gibide eğlenirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?