İğrenç doğum günüm

Biraz abartmışsınız sanki ..İnsanları kendi istediğiniz gibi şekillendirmeye çalışmamalıyız..Çocuk değilsziniz artık doğum günümde süpriz yapmadılar diye ağlayıp küsecek...

Ben evli değilim, ama aynI şekilde, hayatta küçük şeylerden büyük zevk alırım. İmkanın da varmış, senin yerinde olsan ne yaparım biliyor musun, adamın fazla üzerine düşmeden keyfime bakarım. Al kızını bir gün mesela, bin bir taksiye git istediğin yerde takıl. Başka bir gün, o aldı çocuğu ailesine mi gitti, hemen kendi kız arkadaşlarınla bir organizasyon yap. Görsün onsuz da gayet güzel hayatın tadını çıkarabildiğini. O düşünsün bu benim etrafımda neden dönmüyor diye. Seninle vakit geçirmeyİ özleyecektir bir müddet sonra. Varlığına ihtiyaç duyduğunda sap gibi yalnız kaldığını farkettiği olacaktır mutlaka.

Olayı sözlü kavga haline dökünce, maalesef hak idda etmen zorlaşır. Kendi cephesinde bakınca, hediyesini pastasını aldım, erkeklerin %90 i bunu bile yapmaz, nankör, huzursuz diyordur içinden. İşi kavgaya dökmeden, yüzünü asmadan mesajı iletmen asıl etkili olacaktır diye düşünüyorum. Güzel şeyleri hakkediyorsun tabii, o sunmasa da almasını bilirim hayattan diye sağlam bir duruşun olsun.

.

abartı gıbı geldi sanki..

tabiiki onun yapması lazım
ama demekki sizin eşiniz bu seferlik bunu akıl edememiş:)
bence sırf bu harekete bakarak sevginin azaldığını yada arttığını söylemeniz yanlış olur

bence hiç de abartmamışsınız.insan doğum gününde bari mutlu edilmek istiyor.malesef benim eşimde 4 senedir ne hatırladı ne kutladı.siz de onun doğum günü kutlamayın o gün işte değilseniz kızınızı da alın gezin.fotoğraflar çekip nispet yapın bir de.ben bu konu da çok doluyum hiç hoşgörülü davranamıyorum o yüzden.pastayla hediyeyle kandırılacak yaşları geçtik.insanın istediği özel bir ilgi.en azından evde oturup sizin gelmenizi bekleyip kızınızla size süpriz bir doğum günü bile hazırlayabilirmiş.odun işte bunların hepsi odun!

Bu söylediğin kesinlikle doğru canım ama son zamanlarda onun davranışları,benim mutsuzluğum stresim yüzünden en yanlış kimliğe bürünüyorum.
Kavgaya dönüyor hemen.Bana bağırması hakaret etmesi vs iyice batırıyor. Sanırım bu evlilik bitti ya bilmiyorum.

Ben erkeklerin kadınlar kadar ince düşünceli olmadığını düşünüyorum ve çoğu öyle ama evlilikte ilişkide bir çok şey içinde biriktiriyor biz kadınlar özel bir gündede patlama noktasına geliyoruz sizi anlıyorum asıl sorun eşinizi paylaşma problemi bence bende aynı şekildeyim ailesi memlekete gidince rahat nefes aldım diyebilirim sizin istediğiniz gibi olmasada bir şekilde kalsikte olsa doğum gününüz için birşeyler yapmış fazla uzatmayın derim yuvayı dişi kuş yapar ve ayakta tutar size tavsiyem en kötü günümüz bu olsun deyip geçin kim bilir bizim bilmediğimiz ne güzellikler yaşadınız herşeyi bir kenara bırakın bir evladınız var aşkla sevgiyle büyütün..

Alintida biraz sorun cikti sanirim ama
ufak seylerle mutlu oldugunuzu bilen biri hediye ve pastaya sevinmemenize sasirabilir.
Yani esim beni taniyor, kucuk seyler mutlu eder beni deyip bunla yetinmemeniz celiskili oluyor.
Dolayisiyla esiniz buna sasirmis olabilir.
O yuzden kizmanizda farkli sebepler ariyor olabilir, ailemle zaman gecirmeme kizdin, gibi laflariyla.
Nice mutlu yaslara.

Umarım evliliğiniz bitmez. Biraz sabır, biraz yapıcı tutum, sinirler zirvedeken konuşmak yerine, sakinleşince durumu ele alamak, sen diye şuçlayarak değil, ben böyle kırılıyorum, böyle hissediyorumu vurgulayarak aşılmayacak sorunlar değil sanki.

Rabbim yuvanıza tekrar huzur versin inşallah.

offff şu çok abartmışsınız yazan arkadaşlar siz aynısını yaşasanız hiç sorun etmeden ayy olsun hayatım hatırlamasan da olur mu diyorsunuz ?

bence biraz fazla abartmışsınız
bence önemli olan hatırlamas ı
siz evde olsaydınız da eşiniz dışarıda kendi ailesiyle gezseydi haklıydınız ama siz yokken evde beklese ne olacak ki?
benim doğumgünümde eşim bırakın hediye almayı pasta bile almadı
özel hiçbir şey yapmadı
bence bu kadar abartmayın

offff şu çok abartmışsınız yazan arkadaşlar siz aynısını yaşasanız hiç sorun etmeden ayy olsun hayatım hatırlamasan da olur mu diyorsunuz ?

ama normalde eşi süprizli biriymiş, yani kızması normal ama konuyu uzatması bence saçma. sonuçta ailesinin yanında onların işleriyle meşgul olmuş, diyememiştir ailesine ben gideyim diye onlara yardım etmek zorunda kalmıştır. yani eşi kendini affettirip ertesi günde yapabilir. illa o gün olucak die bişey yokki, olmayınca olmuyor

Canım teşekkür ederim.
Pasta hediye maddi şeyler, benm hiç bir zaman maddi olarak beklentim olmadı. Bana güzel bişeyler söylese o bile yeterdi, bir yerlere gitmeyi de okadar umursamıyorum.Son zamanlarda zaten hep çekişiyoruz kavgalıyız bari o gün sevgisini hissetseydim,bari o günü bana ayırsaydı benim derdim. Sabahtan akşama kadar değilde 3e 4e kadar dursaydı ailesiyle. Ya insan istese herşeyi yapar, o istemedi

Ufak bir detayı atlamışsınız, kendini affettirmedi bana hakaret edip bağırdı. İşi daha da batırdı yani

bence de çok haklısınız. derdiniz hediye değil ilgi ve sevgi hissedememek ve %100 haklısınız.

Bence birbirinizin üzerine gitmeyin. Biraz zaman verin, sürekli aynı konuyu konuşursanız daha da alevlenir Ben kendi hayatımda şunu uygularım; başıma olumsuz bir durum geldiğinde kendime birkaç gün veririm. Zaman geçtikten sonra daha net düşünebilirim. Sinirliyken düşünceler gerçek olmayabiliyor.

İlla senin hayal ettiğin gibi olmaz her şey ama eşin cidden öküzlük etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…