Ben layık değilim ki çalışayım,evle uğraşayım o kadar yükle uğraşayım. Güzel şeylere layık değilim ki. Kendi isteğiyle gel gidelim demez hiç bir zaman.Araba kapıda boş boş durur,abisi isterse o zaman hareket ediyor araba
Kızlar kaç gündür ağlıyorum niye bilmiyorum ama çok zoruma gitti bu son olaylar. Bu arada 3 yıllık evliyim
26 haziran evlilik yıldönümümüzdü, çok istediğim bir yer vardı,işten geç çıktığımız için yetişemedik başka bir yere gittik ama üzüldüm o da biliyordu.
5 temmuzda da doğum günümdü, eşim o hafta izinliydi, ben de 4e kadar işteydim. Kızımı da alır yanıma gelir, her izin günündeki gibi sürpriz yapar ve evlilik yıldönümünde gidemediğimiz yere gideriz,eve hapsolmuşuz biraz nefes alırız diye beklerken o annesine gitmiş. Bir kaç kez aradım hep ordaydı,en son iş çıkışıma yakın aradım nerdesiniz diye,ablasını da almış gezmeye gitmişler(sözde ablası elbise değiştirecekmiş onun için gitmişler ama avm de eğlenmişler baya). Ben şok oldum tabi "bana doğum günümde bunu yaşattın çok teşekkürler,bari kızımı götürmeseydin eve gittiğimde onu da göremeyecem"dedim.
Şirketin oralarda baya oyalandım,sonuç olarak eve dönüşümüz aynı saatlere denk geldi ama onun hala kendini haklı görmesi beni sinirden üzüntüden yerin dibine soktu. Hediye almış,pasta almış. Sanki benim derdim oydu.Tüm gün evde ve ailesiyle zaman geçirmesi,benim için bişe yapmaması...C.tesiden beri unutamıyorum abartıyormuyum sizce. Çok şiddetli kavga ediyoruz o günden beri,sanki herşeyi biriktirmişiz de bu olay son damla olmuş gibi
Zaten onun doğum günü de bu çarşamba günü. Suratına bile bakmayacam, hatta o gün kızımı ve kardeşimi alıp gezmeye gideceğm
Canım özel günler çok fazla. Sevgililer günü filan saçma gelir bize, ikimizin günü değil herkesin günü niye kutlayalım diye düşünürüz.
Evlilik yıldönümünde eskileri yadederiz,gidebilirsek bizim için eskiyi anıları hatırlatan yerlere gideriz mutlu oluruz.
Saçma sapan tarihleri ben bilmem ama o unutmaz,örneğin ilk öpüştümüz gün,sözlendiğimiz gün vs.Hemen sarılır öperim duygulanırım.
Ama doğum günü olunca plan yapamıyoruz çünkü bence onu eşin yapması lazım. Ve bu sene niyeyse sevgisinin azaldığını hissediyorum.Bu da kanıtı bence
Ben evli değilim, ama aynI şekilde, hayatta küçük şeylerden büyük zevk alırım. İmkanın da varmış, senin yerinde olsan ne yaparım biliyor musun, adamın fazla üzerine düşmeden keyfime bakarım. Al kızını bir gün mesela, bin bir taksiye git istediğin yerde takıl. Başka bir gün, o aldı çocuğu ailesine mi gitti, hemen kendi kız arkadaşlarınla bir organizasyon yap. Görsün onsuz da gayet güzel hayatın tadını çıkarabildiğini. O düşünsün bu benim etrafımda neden dönmüyor diye. Seninle vakit geçirmeyİ özleyecektir bir müddet sonra. Varlığına ihtiyaç duyduğunda sap gibi yalnız kaldığını farkettiği olacaktır mutlaka.
Olayı sözlü kavga haline dökünce, maalesef hak idda etmen zorlaşır. Kendi cephesinde bakınca, hediyesini pastasını aldım, erkeklerin %90 i bunu bile yapmaz, nankör, huzursuz diyordur içinden. İşi kavgaya dökmeden, yüzünü asmadan mesajı iletmen asıl etkili olacaktır diye düşünüyorum. Güzel şeyleri hakkediyorsun tabii, o sunmasa da almasını bilirim hayattan diye sağlam bir duruşun olsun.
.
Alintida biraz sorun cikti sanirim amaBenim zoruma giden de olaya pasta ve hediye olarak bakması.Beni 9 senedir tanıyor hala ufacık şeylerle mutlu olabildiğimi anlamıyor.Bu olayı boyle büyüteceğimi,beni çok üzeceğini de bildiği için tartışmayı farklı boyutlara taşıdı Örn: Ailesiyle zaman geçirmesine engel olmuşum,ne doğum günüymüş içine edeyim......
Bu söylediğin kesinlikle doğru canım ama son zamanlarda onun davranışları,benim mutsuzluğum stresim yüzünden en yanlış kimliğe bürünüyorum.
Kavgaya dönüyor hemen.Bana bağırması hakaret etmesi vs iyice batırıyor. Sanırım bu evlilik bitti ya bilmiyorum.
bence biraz fazla abartmışsınızKızlar kaç gündür ağlıyorum niye bilmiyorum ama çok zoruma gitti bu son olaylar. Bu arada 3 yıllık evliyim
26 haziran evlilik yıldönümümüzdü, çok istediğim bir yer vardı,işten geç çıktığımız için yetişemedik başka bir yere gittik ama üzüldüm o da biliyordu.
5 temmuzda da doğum günümdü, eşim o hafta izinliydi, ben de 4e kadar işteydim. Kızımı da alır yanıma gelir, her izin günündeki gibi sürpriz yapar ve evlilik yıldönümünde gidemediğimiz yere gideriz,eve hapsolmuşuz biraz nefes alırız diye beklerken o annesine gitmiş. Bir kaç kez aradım hep ordaydı,en son iş çıkışıma yakın aradım nerdesiniz diye,ablasını da almış gezmeye gitmişler(sözde ablası elbise değiştirecekmiş onun için gitmişler ama avm de eğlenmişler baya). Ben şok oldum tabi "bana doğum günümde bunu yaşattın çok teşekkürler,bari kızımı götürmeseydin eve gittiğimde onu da göremeyecem"dedim.
Şirketin oralarda baya oyalandım,sonuç olarak eve dönüşümüz aynı saatlere denk geldi ama onun hala kendini haklı görmesi beni sinirden üzüntüden yerin dibine soktu. Hediye almış,pasta almış. Sanki benim derdim oydu.Tüm gün evde ve ailesiyle zaman geçirmesi,benim için bişe yapmaması...C.tesiden beri unutamıyorum abartıyormuyum sizce. Çok şiddetli kavga ediyoruz o günden beri,sanki herşeyi biriktirmişiz de bu olay son damla olmuş gibi
offff şu çok abartmışsınız yazan arkadaşlar siz aynısını yaşasanız hiç sorun etmeden ayy olsun hayatım hatırlamasan da olur mu diyorsunuz ?
Alintida biraz sorun cikti sanirim ama
ufak seylerle mutlu oldugunuzu bilen biri hediye ve pastaya sevinmemenize sasirabilir.
Yani esim beni taniyor, kucuk seyler mutlu eder beni deyip bunla yetinmemeniz celiskili oluyor.
Dolayisiyla esiniz buna sasirmis olabilir.
O yuzden kizmanizda farkli sebepler ariyor olabilir, ailemle zaman gecirmeme kizdin, gibi laflariyla.
Nice mutlu yaslara.
ama normalde eşi süprizli biriymiş, yani kızması normal ama konuyu uzatması bence saçma. sonuçta ailesinin yanında onların işleriyle meşgul olmuş, diyememiştir ailesine ben gideyim diye onlara yardım etmek zorunda kalmıştır. yani eşi kendini affettirip ertesi günde yapabilir. illa o gün olucak die bişey yokki, olmayınca olmuyor
Ufak bir detayı atlamışsınız, kendini affettirmedi bana hakaret edip bağırdı. İşi daha da batırdı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?