İğrenç doğum günüm

Tmm beklentileriniz olmadığı için hayal kırıklığına uğramışsınız onu anlıyorum ama bence biraz fazla abartmışsınız sonuçta unutmamış pasta almış felan yani bunun için huzur bozmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum

abartmışsın bence de
ailesine bişey diyememiştir, olabilir yani
pastasını hediyesini almış ihmal etmemiş gene
sen çok beklentiye girmişsin geçen gidemediğimiz yere götürseydi gibi
düşünemez erkekler keşke sen beli etseydin bir şekilde..

gerçekten abarttığınızı düşünüyorum. tamam sizin hayal ettiğiniz şekilde olmamış. ama her erkek o kadar romantik ve ince düşünemeyebilir. sonuçta pasta ve hediye almış, kendince o kadarını yapabiliyor, bu az da olsa taktire değmez mi? ben adama üzüldüm açıkçası..

Esim dögüm günümde ne pasta, ne hediye almisti ve bu benim çok zoruma gitmisti hatta. Büyük tartismalar felan oldu. Seninki bare hediyesini, pastasini felan almis, hazirlik yapmis. Daha ne istiyorsun? Bazen kadinlar saniyorki erkekler onlarin düsüncelerini okuyabildigini fakat öyle birsey yok konu sahibi

Adam nerden bilsin senin o mekana gitmek istemeni. Ve zaten evlilik yil döneminiz için disarda yemek yediniz ya yani ne gerek var tekrar disarda yemeyi degilmi?

(erkek mantigi iste bu son cümledeki gibi çalisiyor).

Kızma ama okurken içim kalktı resmen. Tarz meselesi tabi ama benim için özel olan tek gün evlilik yıl dönümüdür. O gün bile çok özel bir şey istemem ve beklemem. Sadece özel hissederim o günü. Yani bana tamamen kapris gibi geldi. Hatta eşinin sabırlı olduğunu dahi söyleyebilirim.

Kendi adıma konusuyorumda..ne oluyo yani benim dogum günüm olunca cok mu tarihi önemli bi gün..Herkes hatrlayp süprz yapmak dogm günümü kutlamak zorunda mi? Niye bu kadar mana yüklüyorz şu günlere..Hatrlanmak elbette cok güzeldir ama biseyler beklemek cok baska bisey..eşimde dahl hc kimse benim dogum günüm die bisey yapmak zorunda dgl bitek annem desn iyiki dogurmuşum yeter bana:)
Bu arada benim eşim ewlilik yildönümünü,dogum günümü hc unutmayan biri hep biseyler yapti sdce bna özel dgl kuzeninin dogum gununu bile untmaz arar kutlar hani görmediqm icin böle dusundugumu sanmayn ama hc bi beklentim yok esimdn ..Dogum günün ktlu olsn dese hatta hatrlamasa bile önemli dgl..
Bence siz kendinizi bencilce fazla önemseyip
Eşinizin yaptıklarını da bencilce fazla küçümsemişsiniz..
O ddgnz yerde 2 saat yemek yemediniz diye günlerdir evinizde şu mübarek günlerde aile huzursuzluguna yol aciyorsunuz..

Son düzenleme:

adam avm ye g,itmiş size hediye almış,pasta almış..daha ne lazımdı??
bence siz kardeşi ve kızınızla eğelndi siz de çalıştınız diye bozuluyorsunuz..komik geldi bana çaıkçası..

Çok abartmışsınız gerçekten adam daha ne yapsın hediye almış kendi elleriyle pasta yapmış..Evli değilim ama son 2 doğum günümde neler yaşadığımı anlatıyım ibreti alem olarak tüm günüm ağlayarak geçmişti hiç kimse değer veripte kutlamadı zaten doğum günümü, üstüne bi de sanki herkes anlaşmış gibi benimle dalga geçti(ciddi anlamda herkesin içinde), Benim özenerek para biriktirip en güzel hediyelerden aldığım arkadaşlarımın bi doğum günü mesajı bile atmadı hiç bir şey yapmadılar...Yani kıymetini bilin eşiniz belli ki düşünememiş olur öyle şeyler kendinizide eşinizide üzmeyin kavga etmeyin.

Son düzenleme:
Yorum yapan herkese saygım var ama aşağılıyorsunuz resmen. Düzgün okumuyorsunuz, eşim açıklama yapmadı,üstelik ablasıyla gezmesini böldüm,onlarla olmasını istemiyormuşum diye bağırıp çağırdı bana. Son zamanlarda da ilgisizdi umursamazdı zaten. Bunları okumadan kimse yorum yapmasın. Ayrıca eliyle pasta yaptı kim diyor ya çok komik gerçekten.Ne malum ben telefonda kızdım diye gidip hediye ve pasta almadığı.
Off şu konuyu nerden açtıysam zaten,burda olumlu-olumsuz eleştiriyi karşıdakini kırmadan yapan insanlar kadar edepsiz insanlar da olduğunu unutmuşum....

bizim gecen sene evlilik yildonumunde esimin bir plani varmis ama tadilattan dolayi tamda ogun iptal oldu bizde ogun gittik sahilde ekmek arasi doner sandevic yedik ne dogumgunumde ne evlenme yildonumunde hediye almaz almasinda zatenhic tarzim olmayan seyler alir gelir normalde bikeresinde (tansiyon aleti)almisti supriz diye tansiyonumu cok ziplattigi icin olsa gereksevgiliyken her bulusmaya cicekle gelen adam evlenince pek bi odunumsu oldu seninki gene iyimis pasta almis hediye almis bikeresinde benimki sadece dogumgunun kutlu olsun askim seni cok seviyorum dedi gitti yattiaksam ise gidecekti arkasindan odalara bakindim kesin biyerlere hediye sakladi diye bakindim bakindim yok deliye dondum yatakta uyuyodu uzerine bir atladim vay efendim sen nasil benim icin hazirlik yapmazsin burnundan fitil fitil getirdim yeniydik ozamanlar belki korkarda bidaha guzel hazirlanir diye ama sonuc degismedi zorla guzellik olmuyo icten ice beklesemde artik cokta uzmuyorum kendimi erkekler bu konuda cok eksik oluyolar malesef

adam avm ye g,itmiş size hediye almış,pasta almış..daha ne lazımdı??
bence siz kardeşi ve kızınızla eğelndi siz de çalıştınız diye bozuluyorsunuz..komik geldi bana çaıkçası..

cok abartmıssınız... cocukca bı davranıs...

Hanımlar yukarıdaki yazımdan siz de pay alabilirisiniz.

Son olarak benim yemeğe gitme gibi bir beklentim de yoktu. Evlilik yıldönümünde gidemediğimiz yer açık alan gezme yeriydi

Edep ne???
Edep ne gerçekten? Kelime anlamı ne?
Eleştiri yapmak edepsizlik mi? Şurada okuduğum yorumların hiç biri de edep sınırını aşmadı.
Siz çok kırılgansanız gerçekten açmayın konu falan.

ben bu yazıdan kendime pay alamam afedersiniz de...abartıyorsunuz diyenler kalp kırmış oluyotrsa,adama kırılmanız çok normal demek ki...
ne malum ben aradıktan sonra hediye almadıüğı demişsiniz bira paranoyakça değil mi..ayrıca demek ki ben doğru düşünmüşüm,kocanız da yaynı düşündüğüne göre..görümce bve kızınızla gezilip eğlenliyor diye kızmışsınız..
elbise değiştirmeye gittik dediler ama bayaa eğlenmişler yazmışsınız..kusura bakmayın siz kızarsınız diye somurtmaları gerekiyordu...

Kaldı ki eşinin boş günü ve kardeşiyle eğlenmelerinde ne sakınca var.
Ne güzel eğlenip deşarj olmuş denmesi gerekirken bunun kavga malzemesi olacağı aklıma gelmezdi.

Kaldı ki eşinin boş günü ve kardeşiyle eğlenmelerinde ne sakınca var.
Ne güzel eğlenip deşarj olmuş denmesi gerekirken bunun kavga malzemesi olacağı aklıma gelmezdi.

evet ipekcim bence de..ayrıca kendisi de oyalanmak yerine,onların yanına gidebilirdi..ne va rki bunda???
ne demek bri kızımı götürmeseydin ,ben geldiğimde evde olsaydı??? ne güzel işte babası kızıyla vakit geçiriyor..

Al sana bir öküz de burdan(kusura bakma)atnısı bendede var.hiç kutlamadık daha adam akıllı evlilik yıldönümünü bu aeneye kadar.ben oturur hazırlık yaparsım ı buhun ne car ki derdi.busene d günğnğndr 16hazırqn kutlamadı bile.20 hazıran nikahınızın kıyıldıgı gün yine biley yok.umuumu kesmiltim ki 28hazıran düpünümüzün oldugu gün.çramazanin ilk günğ akşam işten geldi beni yemege götürdü iyi hoş yemek yedik ben şavaboya gidiyorum diye gitti ve hediye geldi istediğim t shırt çok sevindim tabıı.yemeğimiz bitti arabaya gittik ki kapıyı actım bi poşet içindede oo çok isecsiğim markanın çantası pahalı diye hiç aklımdan almayı bile geçirmemiştim ama o almıs.sonrqsındada evdeki minik kuzımuz için koştur kostur eve geldik birde kızımızla dolastıktabbı 6senenin sadece 1senesi kutlama yapmış olduk ama olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrıca senın doğumgünün kızınla kardeşine gezicegine,mesela kızınla d.günü süsleri ve birkaç pasta meze gibi bileyler hazırlayabilirsi hem sebi mutlu ederdi hemde kızın oyalanırdi.kızlar bayılır böyle şeylerw

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olumsuz eleştiri yapanlar edepsiz mi oluyor,eğer konu açıyorsanız olumlu- olumsuz tüm mesajlara açık olacaksınız,bende olumsuz yorum yapacağım o yüzden edepsiz olacağım.Eşiniz evlilik yıldönümünü unutmamış,çıkarmış sizi dışarı,doğumgününüzü unutmamış kutlamış,siz çalışıyorsunuz o ise doğum gününüzde boşmuş bütün gün evde oturmak varken gezmiş çocuğuyla ve kardeşiyle beraber bunda birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…