- 13 Mayıs 2024
- 1.420
- 3.895
- 53
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
Katılıyorum erkekler kendisi düşünmüyor bazı şeyleri, direkt söylemek, söyleyerek alıştırmak gerekiyor.Tamam da ne yapmak istiyorsun mesela? Söyle direkt, onlardan bir şey beklemeden söylemek lazım
Sevgisini oyle gosteriyordur belki bilemem canim.e ben de yorgunum ama tüm gün ev işi, bebek, yemek vs. ayrıca bu işleri de ben demedim ona yap diye. kendisi yapmak istediği için yapıyor. defalarca yapma yat yorgunsan dedim ama yapiyor
işte bu soruya da net bir cevabım yokTamam da ne yapmak istiyorsun mesela? Söyle direkt, onlardan bir şey beklemeden söylemek lazım
anlayışlı esim bu konularda. eksiksiz her gün “yemek yapma istersen dısarda yiyelim” der. yorgun olduğumun farkında. ki kendisi diyor, tüm gün çalışıyorum ama bebek yarım saatte iki katı yoruyor beni diye. o konuda yardımcı oluyor cünkü o şekilde kendini iyi hissediyorSevgisini oyle gosteriyordur belki bilemem canim.
çevre olunca da esimi arıyorum bu arada. yani hep düskündüm esime zaten. ama simdi baska. yetmiyor ama yetmeyen ne bilmiyorum.Uykuyu gece siz mi bakıyorsunuz, gece yorgunluğu da var mı anlamında sordum. Anladım.
Yetmiyor demekki ilgisi ve yardımı. Siz de diyorsunuzdur erkek işte, dışarda çalışıyor daha napsın ama yetmiyordur. Tek başınıza tüm gün ve gece.
Prolaktin de huysuz yapıyor bu arada. Emziriyorsunuz. O yüzden östrojen de düşmüş olabilir. Benim öyleymiş.
Bir de eski hayat da özleniyor. Yeni hayata adapte olmak zaman alıyor. Aylar geçse de olmuyor işte. Sinirinizi çocuktan alamayacağınıza göre etrafınızdaki tek insana sarmanız normal. Çevre lazım size. O zaman daha az rahatsız olabilirsiniz durumdan.
pilatese gittik bebişke 2 ay falan. simdi evin yakınında yok diye gidemiyorum.of ben de böyleyim arkadaşlarımla zaman geçirip sosyal çevreme yöneldiğim zamanlar böyle hissetmiyorum. Bebiş biraz daha büyüyünce pilates gibi bebişin de yanında götürebileceğin aktivitelere yönelebilirsin arkadaş edinebilirsin artık yaşadığın şehirde ne tarz etkinlikler varsa
evet bunu da söyledim ona. sen işteyken cocugu özlüyorsun dedim. ben 24 saat dip dibeyim. bunalıyorum.. kendimi unutuyorum artık. bazen aynaya kibakınca kendimi iğrenç hissediyorum.okudum okudum da esin ekstra ne yapiyor onu anlamadim . seninle kiyaslayinca 8e 2 falan heralde onun yaptıkları
senin zaten hayatin bebek olmus. o da babasi olarak elinden geldigince birseyleri yapmaya calisiyor
ama sen elinden gelenin de fazlasini yapıyorsun.
kimse de seni takdir etmiyor. ama baba kendi dnasindan dogan çocuğuyla yapmasi gerektigi kadarini yapinca wooowww ne harika baba. simarik kadin vs
sacmalik bence
Eşinizi takdir ettim sizi seviyor ve vicdanlıe ben de yorgunum ama tüm gün ev işi, bebek, yemek vs. ayrıca bu işleri de ben demedim ona yap diye. kendisi yapmak istediği için yapıyor. defalarca yapma yat yorgunsan dedim ama yapiyor
burada esas isi yapan sensin, adam kendi bebegini seviyor. sen ona yemek vs hazırlıyorsun.Örnek bir günümüz söyle;
Gündüz işte.. Aksam saat 7-7.30 gibi eve gelir.
Beni öper, bebeği öper.
Elini yüzünü yıkamaya gider.
Bebeği alır. Ben de o arada masayı hazırlamaya girişirim.
burada da adam yiyor rahatca sen yine agiz tadiyla bir yemek yemiyorsun, bebekle ilgileniyorsunOturur yemek yeriz hep beraber. Bebeği ben yediririm. (Bunu belirtiyorum cünkü defalarca bir kez de ben rahat rahat yemek yiyeyim diye söyledim ama kendisi bebeği yedirmeye korkuyormus boğulur diye)
burada da isi sen yapıyorsun. o da bebegin ustunu cikariyor. allah razi olsunBen bebeğin banyosunu hazırlarken o bebeğin üzerini çıkarır.
yuh yani masallah babayaBebeği yıkarız (ben yıkarım, o ben yıkarken balkona sigara içmeye gider)
e bunda ne var is mi yani? etraf dedigin ne ki gun icinde seni yaptıklarının yaninda?Ben bebeğin üzerini giydirirken o etrafı toplar.
bebegi de uyutan sensin. adam camişspor yatiyor.Saat 8-8.30 gibi ben bebekle odaya giderim uyutmak için. Esim o arada mutfağı toplar.
keyfim kekoBebek uyuduktan sonra salona döndüğümde esim ya oyun oynuyor ya da tv izliyor olur.
Yanına giderim ama sohbet vs yok. yani kendi açtığı bir sohbet yok. Bazen film izlemeyi veya balkonda oturmayı teklif eder. Ama film seçerken saatler geciyor ve balkona çıktığımızda sigara içiyor o yüzden %90 reddederim.
Benim uykum gelir, kalkar yatarım. O da oyununu bitirir, sigarasını içer, dusunu alır ve yatar.
bu hicbir sey yapmayan adamin herseyi yaptigini ve senin simariklik ettigini düşünüyorsunŞımarık bir ş*llıksın falan yazmayın
Cevabınız neden yok?evet bunu da söyledim ona. sen işteyken cocugu özlüyorsun dedim. ben 24 saat dip dibeyim. bunalıyorum.. kendimi unutuyorum artık. bazen aynaya kibakınca kendimi iğrenç hissediyorum.
işte farklı insanlar görüyor. ben 24 saat bu cocuklayım. bir sen geliyorsun dısardan. ilgi göster istiyorum. bu arada esim haksızsın demiyor ama daha ne yapabilirim ki diyor istebenim de bu soruya net bir cevabım olmadığı için öyle kaldık
ayyy ne güzel anladınız beniiSizin durumunuzdan mütevellit şu an bu sorunun gündemnizde olması soru sormussunuz fakat bu soru size yönelik kadınlar ne ister gibi genellemez.Size gelince bebekli hayat rutini ruhunuzun oksanmasini daha fazla sıcaklık ve tutku istediğiniz bu .Haklısınız bebek büyüyünce olsun olur avutma cümlesi yazmayacağım .Ruhunuzun oksanmaya ihtiyacı var tam kelime bu o balkonda içilen sigara telefonda oynanan oyun yada lavaboda geçiliren zaman değil asıl göze takılan.Daha yakın daha istekli daha göz göze iletişim daha yakın sürekli değil dediğim bazen kısacık bir öpüşme bakisma sarılma koklama nefesi alıp içine sokarcasina bir temas hayır bence çok değil istediğiniz bu arada masayı toplamak bebeği koklamak yada herneyse hepsinden iyi gelir
bulamadımCevabınız neden yok?
Birde konu sahibi linç etmeyin şımarık yazmayın demiş ne acı kim alistirdi kadınları bu kadar az talep edin diye çok doğru noktalara temas etmişsin biz zaten abartana abartiyorsun yazıyoruz burdaki koca zaten telefon lavabo sigara olarak yüzde 80 kendiyle .burada esas isi yapan sensin, adam kendi bebegini seviyor. sen ona yemek vs hazırlıyorsun.
burada da adam yiyor rahatca sen yine agiz tadiyla bir yemek yemiyorsun, bebekle ilgileniyorsun
burada da isi sen yapıyorsun. o da bebegin ustunu cikariyor. allah razi olsun
yuh yani masallah babaya
e bunda ne var is mi yani? etraf dedigin ne ki gun icinde seni yaptıklarının yaninda?
bebegi de uyutan sensin. adam camişspor yatiyor.
ha bir de mutfagi toplamis, allah razi olsun
keyfim keko
adam bana cok yardimci olur demissin ben surada bir yardimini goremedim. kendi ailende baban bunu bile mi yapmiyordu da suncacik seyler sana büyük seyler gibj geliyor?
sen yemek yaparken bebegi tutmais mi yardim? koca olmasa zaten tencere yemegi yapmayacaksin ki gunde iki cesit. kendine bowl yaparsin, yiyecegin basit şeyleri yaparsin. bebegin zaten lokması sayılı. yemek de aslinda paşabey icin.
yani sen ona yemek yaparken o bebegi eyliyor.
bu mu yardim???
cidden şoktayim yani
bu ulkede erkek olmak ne kolay, ne keyifli...
adamin sana en ufak yardimi yok. ne bebegi yediriyor, ne uyutuyor, ne altini degistiriyor, ne banyo yaptırıyor. allah sana ömür versin sen olmasan bu adam cocuga da bakamaz.
kokuyormus boku
sen covid oldun da sana kokmuyor mu???
ve en acisi
bu hicbir sey yapmayan adamin herseyi yaptigini ve senin simariklik ettigini düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?