Kadınlar ne ister?

Estağfurullah.Ama belanı arıyor olabilirsin.

yok askim ona da hazırlamıyorum aslında diyet yapıyorum zaten. kendi diyet listemde ne varsa o da onu yiyor

banyo konusunda yenidoğan döneminde çok karıştım yıkama sekline o yüzden bıraktı. beğenmiyorsun benim yıkamamı diyor

geri kalanlarda katılıyorum yani en azından “işte yoruldum” diyip kaçmıyor. sürekli de sorar baska ne yapayım vs diye. ama yani o telefonu eline almasan, o tv açmasan ölmezsin.

ama günahını almayayım bu konuda esim öyle hissettirmedi. burda bazı kadınlar ilgi beklediğimiz için hemen şımarmılız gibi davranıyor ondan dedim. ki burda bile yazan oldu

yoksa esim hep anlayış gösteriyor bu konuda. haklısın da diyor. ama iste icraat vasat

Eşim gerekeni yaptığı için bi beklenti içinde değilim.Evimde huzurlu huzurlu otururken kalk seni gezdireyim diyor mesela.Ben de gezmem gerekiyor demek ki diye düşünüp hadi gidelim diyorum.Ders bitimine 5 dakika kala arayıp okulun önündeyim .Bugün yoruldun yemeğe gidelim diyor.Bunun gibi bir sürü şey.Adamın dibidir kendisi.

Kakası kokuyor ne demek ya sana kokmuyor mu? Sigarasını sonra içsin beraber yıkayın kayar düşer bebek de gelsin yanına. Yapıyor bir şeyler ama eh yani yenGEnC hakli
ben de kaçıyorum ya arada böyle seylerden. alınmadım ama buna izin verirsem, yani “he tamam o zaman ben değişeyim bezini” dersen sonra her seyden yavas yavas elini çekecek gibi geliyor. ya da ben takıntılıyım bu konuya bilmiyorum. kaka kokma mevzusunu bayağı şakalaşarl konustuk ki zaten o değişti yine bebeğin altını.

yemek üzerine sigara güzel oluyormus iste böyle söyleyince de diyorum ki “lady ne ruh hastasısın, içsin gelsin sigarasını ne olacak?”

ama benim sigara molam da yok. ben full time anayım. onun molaları var bu arada arkadaslarımla çıktığımda falan bebekle evde kalır. hatta çıkayım diye yüreklendirir de beni. ama iste benim derdim kocam aramızdaki ilgi

Anlarım çünkü sizin yerinize koyup düşünüyorum kendi evliligimi yada eşimi baz almıyorum çünkü az görene nimet yazdiklariniz daha fazlasını yaşayana ise daha iyi iletişim mümkün dedirtir konunuz.Bir yoluda siz biraz üstüne gideceksiniz telefonu lütfen bırak sadece oturup bir beş dakika birbirimize bakalım diyeceksiniz genelde sonu iyi bitiyor Yooo genel hali kötü değil eşinize birşey demedim fakat niye beraber daha iyiye gitmesin niye ilişki daha doyurucu olmasın olsun yani

eşim/sevgilim birisi bana "seni gezdireyim" dese ben cinlenirim

ne demek gezdireyim? bebek miyim, evcil hayvan filan mı?
"gel gezelim", "birlikte şuraya gidelim" gibi cümlelerimiz de var...bence kurulması gereken cümleler böyle cümleler...

ama işte siz bunu iltifat, jest olarak alıyorsunuz, kafaların ne kadar farklı olduğuna bundan güzel örnek olamaz herhalde.

aynen oyle
adamin hayatinda en ufak sey degismemis ki yine ise gidiyor eve geliyor aksam sigarasıni iciyor, keyif yapiyor saatlerce, playstationunu oynuyor, filmini izliyor.
sorsan baba
adam evdeki yuzde 5ini bile ayirmiyor cocuguna ama harika baba
masallah
"baska ne yapayim"
gercekten ne yapiyor ki baskasini soruyor
bu yazdigin seylerde adamin yaptigi tek sey evde olmak
ne yapiyor ki cidden tekrar alintiliyorum. burada yaptigi ne var?
lutfen cevap ver cidden benim goremedigim senin gordugun ne var surada?

eveet iste bu. ben iyi değil evliliğimiz veya mutsuzum demiyorum ki.. ama daha iyi olabilir. bir ömür gecirme niyetimiz var yani.. simdiden böyle olursak eksilerek gideriz diye korkuyorum

askim bir sey yapmıyor değil simdi. bebeği uyuyamaz cünkü emerek uyuyor. yıkama konusunu söyledim, ben beğenmiyorum yıkamasını. masayı ben diyet yaptığım ve porsiyonumu ayarlayacağım için ben hazırlıyorum. yani ben kuruyorum, o topluyor. kedinin bakımını o yapar, alışverişi o yapar vs.

ben evde aldığı iş yükünden şikayetci değilim. evet mesela bazı günler bebeği o yedirebilir en azından evdeyken. zaten 3 öğünğn bir öğünü evde esim. ama yine bundan da çok rahatsız değilim.

rahatsız oldupun konu evin tüm işi bittiğinde, bebek uyuduğunda ve sadece biz kaldığımızda yaptıkları ve yapmadıkları.

fazlasiyla katiliyorum, az gorene nimet fazlasini gorene daha iyisi olur dedirtir. genel olarak kocaman sorunlardan bahsetmiyorsun lady anladigim kadariyla esin gayretli cekinmiyor ama asil problem bence monotonlasmaniz. bunu bozmak icin hayatiniza farkli deneyimler eklemelisiniz her ne kadar disari cikmayi sevmiyo olsada sonucta sende 24 saatini cocukla gecirmekten keyif almiyosun zorlayacaksin gerekirse, inan disarda bi kahve icip tatli yemek bile iyi geliyo cogu zaman. oyun oynamasinda veya sigara icmesinde sorun gormuyorum sahsen benim esimde ayni ama zaman bolumunu dogru yapmasi onemli

Eşinizin akşam çocukla geçirdiği vakit kısa ve çok aman aman da bir şey yaptığı söylenemez bu konuda daha fazla bir şeyler yapmasını isteseniz haklısınız. Ama çocuk uyuduktan sonra 4-5 saat sadece size odaklı geçiremez zamanını. En nihayetinde akşam 7- 7 buçuğa kadar dışarıda çalışıyor. Yemekten sonra telefonu eline alıp biraz dinlenmesi, televizyon izlemesi kadar normal bir şey yok. Sizin hamilelilik dönemi de ilgi konusunda böyleydi sanırım. Ablanızın sözünde eşinizle mesajlaşıp, o an onunla sohbet edecek kadar gözünüz başka bir şey görmüyordu. Konuya da yazmışsınız, ne ufak bir alışkanlığı değişse tedirgin oluyormuşsunız falan. Eski konuları, eşinizle ilgili yazdıklarınızı düşününce şımarıklıktan öte ona bağlılığınız çok sağlıklı durmuyor. Sizin açınızdan da onun açısından da yorucu. Eşi bu kadar merkeze koyup, her hareketinden anlam çıkarmaya gerek yok.

eveet iste bu. ben iyi değil evliliğimiz veya mutsuzum demiyorum ki.. ama daha iyi olabilir. bir ömür gecirme niyetimiz var yani.. simdiden böyle olursak eksilerek gideriz diye korkuyorum
Tabiki ilişkiye özen ilişkiye yatırım şart nasıl bankada paraya ekleme evde bozulan yere tamirat yada çocuğa ilgi gerekliyse eşler sevgili modunu çokta bırakmayacak demiyoruz evde sürekli yeni tanışmış liseli ergen yada ilk buluşma heyecanı yapılsın.Fakat tutku es gecilmeyecek arada o ateş yakilmali eslerde bazen dünyayı yada dertleri tam anlamıyla birbirinde unutmalı o dünyanın sadece ikinizden ibaret olduğu hissi çok kıymetli böyle şeylere sırt dönmekte gülüp hafife almakta doğru değil .Yarım saat bile olsa hayata geçirilmeli bu konuşma olur sarılma olur Elele tutuşup kanapede oturma olur saçını okşama olur olur da olur aklınıza ne geliyorsa

Görev verin. Şimdi ne yapayım başka ne yapayım demesine gerek kalmadan düşünün yazın ve onun da görevleri olsun. O saatte o yapılır gibi. O zaman alamaz tlfnu eline, oyuna dalamaz.

Bence aslında biliyorsunuz ama çok şey istiyormuşsunuz gibi geliyor sanırım. Yorumlardan okuduğum kadarıyla onu anladım.

Artık öncekinden farklı dinamikleriniz var. Yaptığı şey yardımla sınırlı kalınca böyle oluyor. Yardım değil görev paylaşımı lazım. Yapacağını hep bilecek önceden.

ya hepsini ayırmasa da olur okay. ama hepsini tvye ayırabiliyor mesela. e ben o evin içindeyim. ben senin esinim. tvde izlediğin saçma sapan sey kadar ilgini çekmiyor muyum?

esime düskünlüğüm var evet zaten inkar etmiyorum bunu. ama bu konu bana sanki ihtiyac gibi geliyor. kendimi anne olmak dısında bir sey hissetmek istiyorum. günün hengamesinden sıyrılıp sakinleşmek istiyorum. bunu da esim yapsın istiyorum

evet erkekler biraz boyledir, soylemeden anlamiyorlr veya bilmiyorlar belki de salaga yatiyorlar. beklentileri direkt soylemek gerek ki yapsinlar yoksa onlar icin her sey normal saniyorlar sorun yok gibi dusunuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…