Kadınlar ne ister?

Ahaha aynı şeyi yazmışız

Biz 13. Yılımıza girdik hala ilgi bekliyorum , neden beklemeyeyim ki?
Belirtiyorum da çok ilgisiz kaldım diye mizmizlaniyorum çünkü ben ilgi alaka Şevkatle çalışıyorum pilimin dolduğunu hissediyorum.
Bütün kadınlar böyle bence , bu şımarıklık değil gereklilik

Bana yetmezdi herhalde. Bir de uğraş veriyorsunuz o çok rahatsız etmiyor mu?
Komple salmasın diye düşünüp iş vermek beni rahatsız ederdi. Zaten 100 tane şey planlıyoruz. Adam eve gelir. İşi varsa söyler. Yoksa evde yapılacak bellidir. Çocukla ilgilenilir. Bunun neyini anlamıyorlar da işi söylememiz gerekiyor bırakmasınlar diye. Biz çözemedik bunu. İnşallah siz çözersiniz. Ama eşiniz birçok anlamda yeterince destek değil. O yüzden rahatsızsınız bence. Kendisi niye bunu düşünemiyor?

bilmiyorum ki.. yani su an sorsanız daha fazla yğk alsa iyi hisseder miyim? bilmiyorum. duygusal olarak eksiklik hissediyorum dediğim gibi. ev gğnlerce dağınık da kalabilir dert etmiyorum.

bana ayrılmış bir zaman istiyorum, eve veya cocuga değil. onlar zaten müşterek hayatın getirdikleri. ay bilemiyorum. bi kaç taktik aldım burdan bakalım ne olacak

Bu işte söylediğiniz zaten. İlgilensin ki siz ister evi toplayın isterseniz dışarı çıkın isterseniz uyuyun. İstediğiniz koca ilgisi sizinle sırnaşması değil sadece bence. Destek. Tamam komutanım deyip işi bitince oyununa geçiyorsa olmuyor işte. Yorumlara bakmadım yazdıysanız ama bu da ilgi. Desteksiz çok zor. Duygusal boyutu ayrı zor.

Tüm sayfaları okumadım ama şımarık şıllık olmakta sıkıntı yok saçını süpürge eden fedakar kadınlar sanki çok el üstünde tutuluyor nazımı çekmeyenle işim yok. Tabii suyunu çıkarmadan o sınır önemli. O sana adım atıyorsa sende ona at. İşi yorucu mu?

e tamam, madem aradigin bu - madem adam da "söyle yapayim" kafasinda
sen de soyle iste.
haftada hangi günü kendine istiyrosan o günü senin günün ilan etsin. hatta al telefonuna kur haftalik alarmlarini daha o işteyken hatirlatsin:)
atla deve degil, zahmetli seyleri de yapmasin ama o gunun presesi sen ol.
dizisinin olmayacagi bir gün secsin. hic tv acilmasin.
tv ne zaten ya dunyada en nefret ettigim sey. iletisimi öldüren, gürültü yayan, cocuklu evde asla olmamasi gereken birsey. sukur bizim evde yok. projektor neyine yetmiyor :)
bence bu fikri hayata gecir. haftanin 1 günü sadece sorumluluk alsin, seni rahatlatsin . sen de ödül olarak kalan 6 gün adami darlama ilgi ilgi diye. bu sekilde win-win herkes kazansin.
ben de uzak mesafeyken çıkılan bir tatilde herseyi ama herseyi kendim yapmistim, beyefendi gidilecek ulkede covid testi istenip istemediğine bile bakmamis ben varim diye. E ben de alemin amelesi miyim yani tüm herseyi benim yaptığım tatilde ne zevk alacagim, tur rehberi gibi. sikayetimi dile getirdim, karar verdik ertesi gün gidilen ulkede yengenc gunu ilan edeceğim, elimi hicbir seye asla surmeyecegim, harita bile acmayacağım diye.
oh dunya varmis almam gereken keyfi aldim:)
sonrasinda gelenek oldu uzak mesafede neredeyse her bulusmada bir happy yengenc günü oldu, 1 senedir bitti uzak mesafe, yine bazen yapiyoruz. hatta sebepsiz yere bazen telefonuna alarm kuruyorum hatirlatiyor alakasiz bir günü happy happy yengenc günü ilan ediyorum falan, o da telefon alarmiyla hazırlıklı geliyor:)
iliskiye renk gelebilir bence siz de yaparsaniz.
hatta bazen sen de ona yaparsin happy happy erol day diye. o gun mac mi izliyor, cipsini birasini önüne koyarsin. balkonda mi, o gune ozel sıkı sıkı giyinir eslik edersin, mutfagi falan da temizlemez o gün sadece kendi keyfine bakar. devamli "birsey ister misin hayatim" diye sorarsin, o tv izlerken sirtina masaj falan yaparsin:)
ama esitlik olmasin. senin günün haftada 1se onunki ayda 1 olsun:)

allahin her günü "ilgi ilgi ilgi" diye adami da yormaktan iyidir

işi yorucu wvet. burdaki yorumlardan sonra istediğim seyi önce ben yapmaya karar verdim. yani ben istediğim ilgiyi ona göstereceğim. o şekilde o da öğrenir belki

evet arkadasım da yok cevrede. sadece esim var. sapık gibi ona yapıştım ben de galiba. koca bir sosyal cevrenin verebileceği ilginin hepsini ondan bekliyorum.
O kadar iyi anlıyorum ki. Ben de aynı durumdayım. Tek fark benim bebeğim yok. Benim eşim de bazen ne yapsam yaranamıyorum diyor bir kez gözümün önünde ağladı dağ gibi adam kendimi yetersiz hissediyorum diye Ama daha çok bu tip çıkışmalarımın pms döneminde olduğunu farkettim. Sizde de bu dönemlerde mi oluyor yoksa genel mi?

Arada sırada acaba tüm kadınlar bir işte mi çalışsa da başlarını kaşıyacak vakitleri olmasa da şu adamlari rahat bıraksalar diye düşünürüm.

Arada sırada acaba tüm kadınlar bir işte mi çalışsa da başlarını kaşıyacak vakitleri olmasa da şu adamlari rahat bıraksalar diye düşünürüm.
evde yeterince iş yapıyorum kuzum. illa dısarda bi iş mi lazım? meşgul ve yorgunum zaten gün boyu.

Off seni o kadar iyi anliyorum ki. Cok benzer bi duzenimiz varmis gerci ben bugun ise geri başladım ama ondan once böyleydi yani. Ise gidiyor yoruluyor diye bir sey yok cunku ikisini de yapan biri olarak evde cocukla 24 saat basbasa kalmak daha zor.
Benim esim de ilgili, anlayışlı bir eş ve baba. Ama aksam cocugu uyutmaktan geldigimde yatana kadar telefonla oyun oynuyor. Buna ben de uyuz oluyorum. Anneme falan desem aman kocan cok iyi sen de abartma falan der. Ilgi beklemek luks sanki. Anneyiz ama kadiniz nihayetinde en önemlisi de insaniz. Simariklik degil ama erkeklerden de cok bisey beklememek gerek sanirim ne biliyim ben de cozemedim bunlar bile boyleyse okuz gibilerle evli olanlar ne yapiyor diye dusunmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…