hbdum canım
canım valla ben çok almışım yazmıyım utanırım ama gidecek hele bayram geçsin daha iyi gidecek
bayrama kadar 3 daha versem iyi olur malum boy 1.55 kilomda şu anda 75 900 um inşallah haftaya daha iyi gider
çok fazla çok hemde nereden baksan 20 kilo fazlam var ben 15 ini bari atayım üstümden çünkü 60 olduğum zaman inanmıyorlar 50 sin diyorlar
Bence her gün tartılma canım çok kötü bişey bide senin ev musattir soyunda tartıl ben kaynanayla yaşadığmdan malum soyunamıyom
Sabah yürüyüşe giderken bişyler ye mutlaka ben aç karna hiç çıkamam geldimmi daha çok yerim hepde:18:
bide beyinde bitmesi lazım her zaman verilmiyo mutlaka duraklama dönemi olur
eğer benim 60 kiloluk halimi görmek istersen arkadaşlık teklifi kabul et canım 2 tane resmim var
ara keten tohumlu yoğurt 2 kepekli bisküvi
öğlen yrım domates peynirli sandiviç:18:
akşam güveçte türlü
cacık
1 dilim ekmek
bugün ekmek çok kaçtı yarın telafi edicem inş
canım bu kilo verme cetveli nasıl yapılıyor
form çayımı içtim 100 mekik çektim abroket ile
20 sağ 20 de sol mekik çektim yanlarım için
geldim cnm bendee
ya canım bende beceremedim
sğ üst köşede arama butonuna kilo çizelgesi yaz arat çıkıor ama ben becermedim kocama yaptırdım
selam canım nasıslın
sende hgdin özlemm bende burdayım
zeraseba maşallah iyi gidiyosun kuzum
canım ben sabah kalktığımda regli olmuş olarak kalktım ama
canım hiç tatlı falan istemedi değilse her regli olacağımda öncesinde tatlı diye delirirddim neyse buda iyi bişey
sabah normal kahvaltımı yaptım
şimdide öğlen yemeğimi yiyecem
4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık domates salatası birazda kavun yerim herhalde
cacık yapacaktım ama zaten bulgur pilavını tereyğıylan yaptığım için dedim cacık dursun
akşama da taze fasülye yapacam bide tarhana çorbası evde kendim yaptım tarhanamı
kitsin kilolarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?