Kalori sayımı işe yarıyor zeraseba nın topiğine buyrun

15 kilo zayıflamak kaç ay sürer

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .

iyi dilekleri için teşekkür ederim canım.
biraz paylaşırnısn diyet şeklini benim için iyi bi örneksin
tavsiyelerini bekliorum

ben bugün kalori sayımı yapmadım
çünkü anneme gittim ve
çok üzgünüm ekmek yemedim ama kek yedim 3 kaşık makarna yedim 2 dolma yedim
akşam eve geldim yine 3 dolma
bugün felaketti yani:18:

yarın paylaşırım inş

merhaba topiğin hayırlı olsun kalori sayımı ile kesinlikle kilo daha iyi veriyo çünkü yediğini sayı olarak görmek müthiş.bende başka bir sayfada arkadaşlarla kilo veriyorum.bir haftada 1.200 gitti bnmde ama sporda yapıyorum yürüyüş filan.kalori harcarken.aldığın harcadığını geçmemeye çalış kolay gelsin

evet bugün geç uyandım
aç karna 1 bardak su
1 yeşil çay

yeşilçayım bitsin kahvaltımı yicem

1 küçük domates
1 haşlanmış yumurta
50 gram beyaz peynir
1 dilim kızarmış ekmek

ya kızlar ben günde 1 yeşilçay 2 form çayı içiyorum
afedersiniz ama büyük abdeste çok çıkıyorum günde 2 yada 3 kez
ben normalde 2 günde bi zor çıkardım
bi sorun olurmu acaba normalmi bu durum

Merhaba canım, topigine bakarken sorunu gördüm. Hiç bi sorun olmaz, daha iyi bile olur hatta. Metabolizman çalışıyor demek ki.

Selam,

bu günkü menüm

Sabah 2 haşlama yumurta
ara 6 bisküvi
öğle 1 tabak yeşil mercimek yemeği - çok faydalıymış ebru şallı anlatıp duruyordu bir ara
ara - 2 erik
ara - 1 elma
akşam yeşilmercimek

önümüzdeki 3 - 4 gün yeşil mercimek yicem o kadar çok yapmışım ki :))) hem yalnızsın hem üç bardaktan mercimek yapıyosun be insafsız...

Bu sabah 71.8 idim.... haftaya pazartesiye kadar 69 u görmek istiyorum inşallah... hayırlısı olsun, bozmam inşallah... Yemek için ısrar edenlerden uzaklaşınca bu iş daha kolay oluyor... birde marketten uzak durunca on numara.... markete girdim mi eyvah eyvahh yani.... çikolata reyonundan uzaklaştıramıyorum kendimi.... yedim yediim doymadım yahu...

bundan güzel ne var için temizleniyor işte yük atıyorsu......

Canım ben günde iki ana öğün iki ara öğün olarak beslendim 6 dan sonra meyve dahil birşey yemedim sadece içecek içtim
Birde ben aç kalarak diyet yapamam iyice doymam lazım o yüzden fazla kalorisi olmayan yiyecekleri bol bol tükettim örneğin taze fasülye iki öğün arası yaptığım ara öğünde 3 avuç leblebi bir avuç kuru üzüm 1 bardak zero kola olarak yaptım 2. ara öğünüde 6 gibi meyve yedim o an hangi meyve varsa ben kendimi çok kasmadım lahmacunda yedim tostta hergün olmamak şartıyla tabi sadece tatlı çikolata bunları hiç tüketmedim diyet yaptığım süre boyunca. bu arada kalori sepetiyle ilgili önemli bir detay var diyelim ki zeytinyağlı taze fasülye yedin yemeğin içeriğini ara ordan 1 kaşık yağ yarım kaşık salça 400 gr taze fasülye gibi eğer böyle yaparsan doğru kaloriyi bulursun çünkü normalde zeytin yağlı yemekler çok yağlı ve şekerlidir ve orda kalorisi çok yüksektir birde leblebi yiyorsan eğer orda avuç olarak hesaplama gram olarak hesaplarsan daha doğru sonuç alırsın bunlar bazı detaylar umarım yardımcı olabilirim bu bilgilerle. Birde çok sıkı yapılan diyetler daha sonra çok sıkıcı oluyor o yüzden sevdiğimiz yiyecekleri kalorisizleri tabi istediğimiz kadar doya doya yersek daha keyifli olur işkenceye dönüşmez ben ilk kez hiç sıkılmadan ne zaman bitecek bu demeden devam ettim ve kazandım. Mavimi arkadaşımın topiğinde zayıfladım ikimizde hemen hemen aynı kilodaydık oda başarılı oldu istersen bi göz at öğünlerimiz yazıyor

sorun yoksa iyidir sağolun kızlar

bugün öğlen arkadaşımdaydım
küçük bilim kıyamlı börek yağsızdı
küçük kase patates salatası
form çayı

akşam
1 milföy
2 kaşık amerikan salata

yoğurt ve keten tohumu yicem birazdan
bide yatmadan form çayı

sağol canım topiğie uğrarım evet arda kaçamak yapıorum ama hesplıyorum tabi bakalım inş daha iyi gider

ben hiç dikkat edemedim afedersiniz midem bozulmuş 3 gündür wcden çıkamadım sürekli karnım ağrıyor ve halsiz düşüyorum:2: çalıştığım için halsiz düşmemem gerek bende mecbur yiyorum haftaya kesin başlıyorum dikkat etmeye reglimde biter bu arada üzerimdeki keyifsizlik gider bomba gibi başlarım haftaya

arkadaşlar bugün saat 1 buçukta uyandım nedense kendimi çok yorgn hissediyorum
şimdi kahvaltı yaparım

evet dışarı çık tım geldim
şimdi 2 kaşık yoğurtla keten tohumu karışımı yicem metabolizmayı hızalndırmak için

ev işi yapıcam
çamaşır toplayıp yerleştircem
tuvalet banyo temizliği evi süpürmek
bide yemek yapıcam
4 tane baget var onu pişircem az patates baharat salçalı su ile
yanına ne yapsam sonucunda eşim diyet yapmıyor
ben salata ile tavuk yicem akşam yemeği olarak bide form çayı yatmadan önce
bi değişiklik olursa yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…