bundan sonra daha sık giricem inşallah... geçen hafta düştüm ayak bileğim şişti onla uğraştım diyet miyet hak getire.... artık tam motivasyonla burdayım inşallah :)
Topiğiniz hayırlı olsun umarım kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız bundan daha önemliside Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah size ve isteyen herkese
Bende kalori hesabı yaparak zayıfladım aynı siteden 71 kilodan 57 kiloya düştüm 2,5 3 ay gibi bir sürede
Merak etmeyin gidecek bu kilolar önemli olan kararlı olmak pes etmemek ve ve ve bence en önemli olan diyette istem dışı dayanamayıp kaçamak yapınca diyeti bozmamak! Kaçamaktan sonra diyete devam edilirse o kaçamak size hiç birşey yapmaz ama zaten yedim bitti bozuldu diyet deyip yemeye devam ederseniz kat kat kilolar yine alınır tecrübeliyim bu konuda
Size kolay gelsin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
merhaba topiğin hayırlı olsun kalori sayımı ile kesinlikle kilo daha iyi veriyo çünkü yediğini sayı olarak görmek müthiş.bende başka bir sayfada arkadaşlarla kilo veriyorum.bir haftada 1.200 gitti bnmde ama sporda yapıyorum yürüyüş filan.kalori harcarken.aldığın harcadığını geçmemeye çalış kolay gelsinEVET ARKADAŞLAR kalori sayımı yapıorum 2 haftada 2 kilo gitti
arkadaş topiği bıraktığı için kendime topik açayım dedim
72.6 ile başladım
şuan 70.6 yım
diyetimden bahsedeyim
sabah aç karna 1 bardak oda sıcaklığında su
kahvaltı 1 dilim kızarmış ekmek
1 domates 1 salatalık
küçük dilim beyaz peynir
1 yeşilçay
yumurta haftada 4 adet haşlanmış yiyorum bu kadar serbest
çünkü proteini dozunda tutmak lazım
öğlen ve akşam ya sebze ya et az yağ az tuz ile pişmiş
ekmek yok
akşam çorba ya sebze ya et
pilav makarna hamur tatlı yokkkkkkkkkkkk
haftada bir bulgur pilavı serbest
salata yoğurt istediğiniz saatte serbest
meyve akşam yemeyin gündüz tüketin
cuma günleri tartı günü
bana katılmak isteyen arkadaşlar buyrun
bu arada kalori takibini nette bi siteden yapıorum kolay oluyor
günde 1000 kaloriyi aşmıorum
yani canım çok kaçamak isterse kalori sepetinden hesaplıyorum günde 1000 kaloriyi aşmıorum kaçamak yapınca diğer yedikleri hafif tutyorum.
fırsatım olunca kalori listesi paylaşırım
grip oldum çok hastayım
iyi paylaşımlar
ya kızlar ben günde 1 yeşilçay 2 form çayı içiyorum
afedersiniz ama büyük abdeste çok çıkıyorum günde 2 yada 3 kez
ben normalde 2 günde bi zor çıkardım
bi sorun olurmu acaba normalmi bu durum
ya kızlar ben günde 1 yeşilçay 2 form çayı içiyorum
afedersiniz ama büyük abdeste çok çıkıyorum günde 2 yada 3 kez
ben normalde 2 günde bi zor çıkardım
bi sorun olurmu acaba normalmi bu durum
Canım ben günde iki ana öğün iki ara öğün olarak beslendim 6 dan sonra meyve dahil birşey yemedim sadece içecek içtim
Birde ben aç kalarak diyet yapamam iyice doymam lazım o yüzden fazla kalorisi olmayan yiyecekleri bol bol tükettim örneğin taze fasülye iki öğün arası yaptığım ara öğünde 3 avuç leblebi bir avuç kuru üzüm 1 bardak zero kola olarak yaptım 2. ara öğünüde 6 gibi meyve yedim o an hangi meyve varsa ben kendimi çok kasmadım lahmacunda yedim tostta hergün olmamak şartıyla tabi sadece tatlı çikolata bunları hiç tüketmedim diyet yaptığım süre boyunca. bu arada kalori sepetiyle ilgili önemli bir detay var diyelim ki zeytinyağlı taze fasülye yedin yemeğin içeriğini ara ordan 1 kaşık yağ yarım kaşık salça 400 gr taze fasülye gibi eğer böyle yaparsan doğru kaloriyi bulursun çünkü normalde zeytin yağlı yemekler çok yağlı ve şekerlidir ve orda kalorisi çok yüksektir birde leblebi yiyorsan eğer orda avuç olarak hesaplama gram olarak hesaplarsan daha doğru sonuç alırsın bunlar bazı detaylar umarım yardımcı olabilirim bu bilgilerle. Birde çok sıkı yapılan diyetler daha sonra çok sıkıcı oluyor o yüzden sevdiğimiz yiyecekleri kalorisizleri tabi istediğimiz kadar doya doya yersek daha keyifli olur işkenceye dönüşmez ben ilk kez hiç sıkılmadan ne zaman bitecek bu demeden devam ettim ve kazandım. Mavimi arkadaşımın topiğinde zayıfladım ikimizde hemen hemen aynı kilodaydık oda başarılı oldu istersen bi göz at öğünlerimiz yazıyor
4 günde 2 kilo gitti:)) topiğindeyim canım gel beklerimsağol elifcik hoşgeldin
hangi topiğe takılıosun bende uğrarım arada
geçmiş olsun canım beklioruz seni bomba gibi
elifcim ok canım uğrarım topiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?