Kararli diyet arkadasi ariyorummm

Ziplayarak kilo veriliyormuş ama trambolin yada ip diolar acaba normalde durduğun yerde ziplama ise yararmi

Ziplayarak kilo veriliyormuş ama trambolin yada ip diolar acaba normalde durduğun yerde ziplama ise yararmi

ip atlar gibi zıplayabilirsin bunun için ipe ihtiyacın yok
hatta daha önce takip ettiğim videolarda hareket olarak yapıyorlardı ipsiz zıplamayı

Merhaba arkadaslar bende katilmak istiyorum araniza..Benim boyum 1.52 kilom 52 hedefim 48 olmak..cok guzel bir egzersiz buldum kendime ve dun basladim aksamlari yapmaya ben yeni dogum yaptim dört aylik bir bebegim var emziriyorum o yuzden diyet yapamam sadece dikktli besleniyorum dogum kilolarim kendiliginden gitti ve artik kalanida verme zamanim geldi..hep beraber veririz insallah kizlar..:)

Hoşgeldin aramıza

Günaydın kızlar 77.6 olmuşum umutsuz olduğum haftada 400 gr girmiş :)

Ben malesef vermek yerine aldm ,66 olmusum.
Anlamadm ya
Tamm arada kacrdim ama kilo alck bsy de yapmadm cokkkk

Cok kzdm kendime,disardaydk hastalik falan derken saldm saf gibi.
Asla bozmuorum bugun devammmmmm 60 olana kadar

Cok kzdm kendime,disardaydk hastalik falan derken saldm saf gibi.
Asla bozmuorum bugun devammmmmm 60 olana kadar
Cnn bnde veremem diodum araniza yeni katildim malum ki benmde
Kaçırdıklarım oldu ama muhtemelen su gitti kndini uzme hastalik olmasnda gdecek kilolar hep birlikte ins

Bende 80.2 den 80.1 e terfi etmiştim
Bu ne yaa insanın şevki kırılıyor ben bu hafta daha çok dikkatliydim halbuki
Geçen hafta az da olsa kahvaltimda reçel yiyordum arada hamur işi olmuştu bu hafta çok iyiydiii neden...
Akşam kendimi tebrik etmiştim hatta eşimle çocuklar halley yedi ve ben dokunmadim bile

Kızlar71.5 oldum. Bunun sebebi adet ddönemi ama ben iyiyim :)) mutluyum tam gaz devam

çay
Yarımggözleme

Ara kahve

kızlarkkızım cçok atesli stresliyim bu yüzden kendimi tutmaya calisiyorum

Kızlar71.5 oldum. Bunun sebebi adet ddönemi ama ben iyiyim :)) mutluyum tam gaz devam

çay
Yarımggözleme

Ara kahve

Geçmiş olsun cnm rabbim sifa versin

Gecen

çay
Yarımggözleme

Ara kahve

hafta kactn arkadsmmm
Tablo yapan arkadas yine eklermi bilgilerimizi zahmet olmazsa,ben rezilligimi daha net goreyim
Gecmis olsun bu arada cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…