Ziplayarak kilo veriliyormuş ama trambolin yada ip diolar acaba normalde durduğun yerde ziplama ise yararmi
Teşekkür ederim yardimin için cnmip atlar gibi zıplayabilirsin bunun için ipe ihtiyacın yok
hatta daha önce takip ettiğim videolarda hareket olarak yapıyorlardı ipsiz zıplamayı
Ayy çekirdek çok tehlikeli çok az bisey gibi bi kuruyemiş gibi düşünüyoruz ama bir avuç bile cook kaloriliAra
1 avuç kabak çekirdeği
Cay
Hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaslar bende katilmak istiyorum araniza..Benim boyum 1.52 kilom 52 hedefim 48 olmak..cok guzel bir egzersiz buldum kendime ve dun basladim aksamlari yapmaya ben yeni dogum yaptim dört aylik bir bebegim var emziriyorum o yuzden diyet yapamam sadece dikktli besleniyorum dogum kilolarim kendiliginden gitti ve artik kalanida verme zamanim geldi..hep beraber veririz insallah kizlar..:)
Cnn bnde veremem diodum araniza yeni katildim malum ki benmdeCok kzdm kendime,disardaydk hastalik falan derken saldm saf gibi.
Asla bozmuorum bugun devammmmmm 60 olana kadar
Geçmiş olsun cnm rabbim sifa versinKızlar71.5 oldum. Bunun sebebi adet ddönemi ama ben iyiyim :)) mutluyum tam gaz devam
çay
Yarımggözleme
Ara kahve
kızlarkkızım cçok atesli stresliyim bu yüzden kendimi tutmaya calisiyorum
hafta kactn arkadsmmmKızlar71.5 oldum. Bunun sebebi adet ddönemi ama ben iyiyim :)) mutluyum tam gaz devam
çay
Yarımggözleme
Ara kahve
kızlarkkızım cçok atesli stresliyim bu yüzden kendimi tutmaya calisiyorum
Geçmiş olsun cnm rabbim sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?