Tamam arkadsm tabiki olur,smdiden emegine saglikBu arada tabloyu güncellerim
Burada salı günü yazmaya başladık yediklerimizi
O yüzden tabloya salı gününü tarih aldım
Uymaz derseniz ortak bir kararla günü netleştirelim.
Halimiz brz benzer arkadsim,bnde dogum kilolarimi henuz veremedimmmerhaba aranıza katılabılırmıyım?
22 aylık oğlum var dogum kılolarını veremedım bı verıp bı alıyorum boy:1,65 kılo 77 suan .94 ıle doguma gırdım ıkıncı bebıs ve kendım ıcın 65 dusmeme gerekıyor destek verırmısınız ? daha once cok kılo yarısmlarına katıldım klupte gusel sonuclar aldım ama hepsı gerı geldı sımdı tatılden geldım 3 kılo almısımbıtkısel urunler kullandım cabuk verdım ama gerı donusude cabuk oldu.karatay denedım ondada gusel verdım dıyetısyenle 15 kılo verdım hep verdım ama ıste bende hareket yok calısıyorum yanı spor yapacak zamanım olmuyo ama karar verdım oglumu uyutup evde leslıe yapamaya eger benı gazlamaya varsanız aranıza alırssanız oglum dogum gbunune kadar ( 1 aralık) 65 olmak ıstıyorum
[/QUOTE]
Üye Adı Hedef Kg Başlangıç Kilo 27.09.2016 04.10.2016 11.10.2016 18.10.2016** 25.10.2016 @semisi 60.00 kg 73.0 .... ... ... .. ... @katreivuslat 58.0 65.0 .... ... ... .. ... @diyetteyimds 54.0 58.0 .... ... ... .. ... @Alya elif 57.0 67.0 .... ... ... .. ... @bbircanhz 63.00 kg 81.0 .... ... ... .. ... @sekerkiz67 65.0 77.0 .... ... ... .. ... @pinarzengin34 ... 79.0 .... ... ... .. ...
[Tr]
[/Tr]
ınsallah cnm yarın sabahta tartılıp bılgı verıyorum ozaman belkı gr da olsa oynama olurHalimiz brz benzer arkadsim,bnde dogum kilolarimi henuz veremedimm
Ama sen cok guzel vermissin,o kadar verdiysen gerisi gelir bence kendine guvennn
Benim durum daha kotu hic veremedim
Bnmde oglum dogm gunu 16 kasim bnde 60 olmak istiyorum o zamana kadar tok karnima.
Bakalm azalttim bnde yediklerimi
Sali tartilicazz
Gecen hafta basladik biz
Senide listeye ekler sanirim katrevslat arkads
Basarilarr hepimize ,gitsin kilolarrr yaglarrr
Gelsin incecik ,saglikli,istedigini alannn bayanlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?