Kararli diyet arkadasi ariyorummm

merhaba aranıza katılabılırmıyım?
22 aylık oğlum var dogum kılolarını veremedım bı verıp bı alıyorum boy:1,65 kılo 77 suan .94 ıle doguma gırdım ıkıncı bebıs ve kendım ıcın 65 dusmeme gerekıyor destek verırmısınız ? daha once cok kılo yarısmlarına katıldım klupte gusel sonuclar aldım ama hepsı gerı geldı sımdı tatılden geldım 3 kılo almısım bıtkısel urunler kullandım cabuk verdım ama gerı donusude cabuk oldu.karatay denedım ondada gusel verdım dıyetısyenle 15 kılo verdım hep verdım ama ıste bende hareket yok calısıyorum yanı spor yapacak zamanım olmuyo ama karar verdım oglumu uyutup evde leslıe yapamaya eger benı gazlamaya varsanız aranıza alırssanız oglum dogum gbunune kadar ( 1 aralık) 65 olmak ıstıyorum

Csnım bende aranıza katılabilir miyim... Bundan 7 sene önce tam kilo vermede verim aldığım zaman üniversiteye başladım. Eğer başlamasaydım o yaz 65 e kadar düşmüştüm. Servise yazıldım bi ay içinde 76 kiloya çıktım. Üniversite Kocaeli uniydi bu ara..

Biraz kendimden bahsedeyim şimdi... 24 yaşındayım. Boyum 1.50 cm. Kilom 79... Tam tamına 30 kilo fazlam var. Oyle vermek için acelen yok. Sindire sindire vermek istiyorum. Çunku birde bunun geri alması var

Halimiz brz benzer arkadsim,bnde dogum kilolarimi henuz veremedimm
Ama sen cok guzel vermissin,o kadar verdiysen gerisi gelir bence kendine guvennn
Benim durum daha kotu hic veremedim
Bnmde oglum dogm gunu 16 kasim bnde 60 olmak istiyorum o zamana kadar tok karnima.
Bakalm azalttim bnde yediklerimi
Sali tartilicazz
Gecen hafta basladik biz
Senide listeye ekler sanirim katrevslat arkads
Basarilarr hepimize ,gitsin kilolarrr yaglarrr
Gelsin incecik ,saglikli,istedigini alannn bayanlarrrr

Sabah:1 hasl.yumurta
Domates
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı lor peyniri
Ara: 1 yeşil elma
Türk kahvesi(şekersiz)
1 kare bitter

Eşim gece mesaisinde bu aralar o yüzden kahvaltıyı öğle vakti yapıyoruz iki Öğün yiyorum bir de ara Öğün iyi mi yapıyorum kötü mü bilemiyorum

akşam 8 9 gibi zencefil zerdeçal tarçın yoğurt karışımı yapıp yedim
iki orta kupa nar çiçeği çayı içtim
2,5 litre su içtim gün boyu
uyuyana kadar belki 3 olur

evet bugun telefn yktu yazamadım kusura bakmayınnnnnn

kahvaltı
haslanmıs yumurta
dmates
zeytın
dıl qeynırı

ara
kahve

ara
etıfr0m

aksam

makarna
c0rba
y*0gurt

ınsallah cnm yarın sabahta tartılıp bılgı verıyorum ozaman belkı gr da olsa oynama olur

gunaaayyyyyyyyyyyyyddddddddddddddıııııııııııııınnnnnnnnnnnn emekcı arkadaslarımmmmm

lımnlu su ıle basladım

haşlanmıs yumurta
salatalık
yarım d0mates
kk qeynır
bes zeytınnnn

zayıflamalı ıradelı haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…