Kararli diyet arkadasi ariyorummm

Doğru değil biliyorum ama kızımın beslenmesine yapınca bi de yoğun bir gün geçirdim çok canım çekmedi ama aceleden olur diye yedim hemen akşam yemeği de yemedim simdiden sonra da yemem herhalde elma yerim bende

gunaydın kıslar
kılo:77
guncel 76,8
200 gr gıtmıs bi gunde sadce:)

gunaydın kızlaaarrr

lımnlu su ıle basladım

30 dk sq0r yaqtm

haslanmıs yumurta
salatalık
d0mates
eynır
zeytın

sımdı tartılmaya gıdıyrummmm

Günaydın
Domates
Salatalık
Peynir
Yeşil zeytin
Bir dilim ekmek
Yumurta
Henüz 1 litre su
Tartıldım
63.4
10 günde verdiğim kilo

3 ıclı kfte + c0rba

ıkı lt su ıctım

adetlıyım dıye ıstahım acık ama yemeyecem aksama kadar bışı yemem ıclı köfteyı kacırdım

Öğle yemeği niyetine
Bir yeşil elma
İki hurma
Bir avuç badem

Yoğun bir gün benim için
Eve gidince anca akşam yemeği yerim

3 kupa nar çiçeği
1.5 litre su
Eve gidince 3 yaparım onu da

Bende 65 im hanmlar, 2 kg gtmis
Ama hasta olmaminda etkisi var sanirim
Cunku cok ski yapamadim
Yagdan degil ,su kaybetms olabilirim
Bu hafta devam edicem ama cok dkkatli yapamiorum,bazen kacamaklarim oluyor malesefff

Ama hep boyle diye diye biraktim ,bu defa birakmayacagim,bozsam bile devam edicem 100 gr bile gtse kardirr

Harika motive olmussun arkadsm ,darisi basima,bende kasim 15 te 60 olmak istiyorum,bugun 65 im
Umut varmiiiii

Bence diyet dediğin kacamakli olur
Bunu yaşam tarzına donusturmek istiyorsak arada içli köfte lerdde olacak hamur işleri de tatlılarda
Ama herşey kararında olursa iyi
Diye düşünüyorum

Akşam sporumu yaptım saat 5 "te

3lt şu içtim

Yarım tabak pilav 3kaşık kuru fasulye yogurt

Kızlar benim sıkıntım şu ödem artırıcı çay içmem lazım yeşil çay içemem diyetisyen bana emzirdigim için bebeğimde demir eksikliği yarattığını söyledi hibiskus çayı icirmisti ekşimsi tadı vardı ona donecem sanırım. Siz ne içiyorsunuz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…