- Konu Sahibi zeynep19032011
-
burdaki herkesin düzenli bir ilişkisi olmadığı için 2 gün sonra biter gibi yorumları yazmaları gayet normal ben buna kızıyorum bilmiyolar konuşuyorlar. seneye nişan yapıcaz. 5 sene sorada evlenicez inşallah. buraya konu açıp gelinliğim hakkında yorum alırkende gülün emibende onlara gülüyorum yazıııık
ergenlik bunalimindan ciktigin zaman sen de gulersin merak etme. antidepresanlarini da birakirsin malum ofke kontrolu icin ilac kullanan biz degiliz. sonra hatirlarsin bu gunlerini baya gulersin umarim. bak iyi seyler diliyorum senin icin. umarim buraya sevgilimden ayrildim diye konu acmazsin da dedigin gibi gelinligin icin yorum yapariz. yazdiklarinla ilgili yazicak cok sey var ama goruluyo ki isine gelmeyeni dikkate almiyosun, bir kulagindan girip bir kulagindan cikiyo. o yuzden biraz daha buyu ve kendin gor.
burdaki herkesin düzenli bir ilişkisi olmadığı için 2 gün sonra biter gibi yorumları yazmaları gayet normal ben buna kızıyorum bilmiyolar konuşuyorlar. seneye nişan yapıcaz. 5 sene sorada evlenicez inşallah. buraya konu açıp gelinliğim hakkında yorum alırkende gülün emibende onlara gülüyorum yazıııık
Kimse ailesi ile iyi geçinmek "zorunda" değil.
Kan bağı olabilir fakat anlamak her şeydir..
Bu arada kardeşinden nefret edebilirsin evet.
Hassas dönemlerden geçiyorsun çünkü.
Birde evet kardeşinin sen uyurken müzik dinlemesi mesajlaşması o sessizlikte saygısızca.
Bence çok sinirlenme sana zarar. Bu günleride atlatırsınız ya da atlatmazsınız ailece.
Sana tavsiyem kendine bir uğraş bul ya da sende kulaklık tak ve müzik dinle.
Uykuda problem yaşıyorsan annenle babanla ve kardeşinle onun bu yaptığının düşüncesizlik olduğunu söyle sakince :)
çok gülmenize mi yorum atmamı istiyorsunuz. ben her yorumu cevaplıyorum farkındaysanız.
ben onlara çok adım attım. normal bir ailem olsun istedim. diğer insanların olduğu gibi. hani ablalar hep kardeşlerinin sevildiğini sanıp kıskançlık krizlerine girerler ya. çocukken bile bizde tam tersi oldu. hep o beni kıskandı. bende ne varsa oda istedi. anneme beni ablam diye değil senin kızın diyerek söyler mesela.canım şuan o kadar gençsinki seni en iyi ben anlarım sanırım çünkü senin yaşındayken ailemle ilgili o kadar boş ve saçma şeyleri büyütmüşüm ki çok şükür mutlu bir evlilik yapmama rağmen keşke aileme karşı bazen yaptığım katı tavırları yapmasaydım diyorum çünkü benimde acımasız yanlarım vardı senin gibi acımasızca eleştiriyordum ..
senin dünyaya gelmene vesile olan anneye babaya başımı şişiriyorlar diyorsun gün gelecek şayet akıllı bir kız isen o söyledikleri kelimeler hep bir uyarı gibi karşına çıkacak..kardeşinden bahsederken sanki bir canavardan bahsediyorsun gıcık olduğun huyları olabilir ama sende dört dörtlük değilsin bak ilac kullanıyorsun demekki ani sinir patlamaların var..üstelik o senin canının yarısı ..başka bir yere okumak için gittiğinde inan ama keşke yanımda olsalarda yine aynı şeyleri yapsalar diyeceksin bi zaman sonra özleyeceksin..et tırnaktan ayrılmaz..ailene karşı bu kadar katı ve acımasız olma..birgün sende bir aile kurduğunda ne demek istediğimi anlayacaksın..şuan ergenliginin en çılgın en kafana eseni yapma aşamasındasın..ama en azından 20 yaşına geldiğinde bugün beğenmeyip burnunu kıvırdığın şeylere o zaman ne hoş diyeceksin..bugün istediğin şeylerin ogün ne kadar hata olduğunu anlayacaksın..biraz anlayışlı ve sabırlı olursan eminim aslında ne kadar şanslı olduğunu anlarsın..sokakta yatan çocukları düşün,ailesi olmayan,dilencilik yapıp bi lokma ekmek almak zorunda kalan,selpak satıp köprü altlarında içkici babalarına içki parası götürmeye çalışan çocukları düşün..ya sende öyle bir ailede doğsaydın..yada yetim olsaydın..kimsen olmasaydı elinden tutacak,seni okutacak yada erken yaşta okutmayıp evlendiren bir ailen olsaydı..demekki düzgün bir ailen varki seni okutup dır dır edip sana yol göstermeye çalışıyorlar..bu kadarınıda onlara çok görme..biraz sen adım at bakalım neler değişecek..
insan annesiyle babasıyla kardeşiyle anlaşamayabilir gayet doğal
şehir dışında bir üniversiteye gitmen faydalı olabilir
Dokuz Eylül Film Tasarımı ve Yönetmenliği asla tavsiye etmem , okuyan arkadaşlarım saç baş yolluyorlar. Bence okul konusunda bir kez daha düşün.
nasıl yani anlayamadım
Yani şöyle ki canım kameran teknik ekipmanın varsa bir şeyler yaparsın onun dışında uygulama adına yaptırılan işler çok az. Okul sana destek vermiyor. Teknik anlamda ders yok her şey kuramsal . Bu yüzden eğer illa izmir dersen Ege'yi tavsiye ederim sana.Ben de deü gsf de okuyorum,sinemadan arkadaşlarım var ve emin ol biri bile memnun değil.
erkek arkadaşımla beraber kamera almak için para biriktirmeye başlamıştık ama kafam karıştı fenaegede bu bölüm var mıydı hiç bilmiyordum
İşte o kamera ile ilgili her detayı neredeyse kendi başına öğrenmek zorunda kalacaksın,onun dışında saatlerce sadece film izleyip çözümleme yaptıracaklar sana.Film çözümleyebilmek elbette önemlidir ama sadece eğitim buna yaslanmış durumda.Ege de iletişim fakültesinde sinema tv var canım.Tabii karar senindir ama ben yine de uyarayım dedim.Geleceksen bile çok fazla beklentiyle gelme,mutsuz olursun ortamı görünce.
bizede çok önerdiler bu okulu. tabi o okulda okuyan insanlar değil. o okulun bir öğrencisinden bunu duymak üzdü beni. kararımı gözden geçireceğim çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?